Araba Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir.
-
siyahbereli bunu yazdı
ben sana yazayım sen ister uygula istersen yav ne olacak sanki de. sana kalmış
arabada küçük bir hasar, küçük bir boya, çizik varsa o arabayı almıyoruz. küçücük bile...dikkat!
arabada farın kenarı çatlak, almıyoruz
abi çocukalr çizmiş kapı boyalı almıyoruz.
araba yanar döner iyi kaçar sol yapar yan yatar freni iyi tutar az yakar çok kaçar almıyoruz. bunları sayan adam bilki yalancıdır
araba servise gösterildi sağlam dendi, inanmıyoruz almıyoruz
araba iyi bir usta baktı araba kazasızmış inanmıyoruz almıyoruz
arabayı sigortacıya sorgulattım kazası belası çıkmadı. almıyoruz. çünki sigortacılar çoğu kazayı kaydı göremyor.
arabyı bilmem kaç. numarasına sms attım kazsı çıkmadı ben bunu alayım. dur almıyoruz. çunki sms muhabbeti hikaye
arabyı tüv türke mesaj ile sordum bişey çıkmadı hayır tüvtürkün sistemi bir işe yaramaz almıyoruz.
arabanın sahibi biraz güvensiz gibi net değil almıyoruz. hafifi şuphe dolandırılacagın anlamına gelir.
arabanın sileceği ters dönüyormuş, huyu böyleymiş hayır bu adam arabasına bakmadıgı anlamına gelir.almıyoruz
araba 3-4 kiş el değiştrimiş yani 4. sahibi olacagım hayır almıyoruz. 2. el arabanın 2. sahibi olman gerekir
arabanın lasitkleri biraz eski ne olacak değiştrrim hayır almıyoruz.
arabada küçük el kadar boya varmış parkta sürtmüşler hayır almıyoruz. pert olma ihtimali yüksek.
arabayı yetkili servise sokup expertiz yaptırdım bişey yokmuş. hayır almıyoruz. yetkili serviste arabnın durumunu soylemezler. müşteri politikası gereği
kısacası ikinci el araba almıyoruz.
kafanda hala soru işratei varsa özelden ulaş sana tecrubelerimden bahsedeyim. 2. el araba almaktan vazgeçeceksin.
bişey sormak istiyorum. ''kısacası 2.el araba almıyoruz'' demişsin.diyelimki senin dedigin gibi 2.el araba almadık.gittik sıfır aldık.araba plakayı çaktıgın an hem fiyat olarak düşecek hemde 2.el olacak.aradan zaman geçtikten sonra satmaya karar verdik.senin mantıgına göre arabayı satamıyoruz.demek ki sen sıfır aldıgını satmayıp hurdaya veriyorsun.gidip yenisini alıyon.azcık mantık aradım sende sadece.