Araba Alırken Dolandırdılar
-
Arkadaşlar, dün araba alıyordum. 3 kapı özel üretim siyah stilo. Ankarada Twin Car diye bir oto galeriden. Sabah 9da oradaydım arkadaşımla. Önce pazarlık yaptık, anlaştık sonra arabayı ekspertize götürdük. Akşam 4te ekspertiz işi bitti herşey tamam, parayı çektim verdim adamlara notere gidiyoruz, haciz varmış üzerine falan dediler arabayı üstünüze alamazsınız dediler, direk diklendim tabi çok sinirlendim o kadar masraf ve vakit harcamışım içimede sinmişti paramı aldım bankaya gittik yatırdım 100 tl eksik çıktı cebinden verdi 100 tlyi falan filan derken uzun lafın kısası şundan eminim ki arabanın hacizi yoktu, başkası aradı arabayı almak için ben iyi pazarlık yapıp fiyatı baya düşürmüştüm muhtemelen 500 tl üzerine falan o adama satacak pazartesi günü. Banada giderken dedi ki; pazartesi bu işleri halledersek ararız seni arabayı alırsın dediler. Bekliyeyim o zaman dedim onlara, bekleme hallolmaz büyük ihtimalle dediler uzun lafın kısası çok acayip sinirliyim onlara. Baya heveslenmiştim, arabayı gidip çizmeyi bile düşündüm ama eğer hacizliye günahlarını da almak istemiyorum.
Hacizli olup olmadığını öğrenebilecek bir arkadaş var mı? Haciz yoksa tüm anarşist duygularım canlanacak. (-ki bence yok)
-
edevlet şifrenle aracın plakasını sorgulayabilirsin
-
e devlet şifrem yok ama olan varsa benim yerime sorgulayabilir mi
-
bana da geçmiş olsun demek düşer :)
-
hocam baktım şimdi çalıntı mı hayır yazıyor.
hak mahrumiyeti : Yok yazıyor
Aynen bunlar yazıyor.
- Plaka No
- 06--------
- Marka
- FIAT
- Model
- 2004
- Sahiplik Belge Tarihi
- 02/10/2009
- Tescil Birimi
- ANKARA
- Renk 1
- SİYAH
- Renk 2
- BİLİNMİYOR
- Cinsi
- OTOMOBİL
- Çalıntı mı?
- HAYIR
- Hak Mahrumiyeti
- YOK
-
saol kardeşim, şerefsizler, hakkımı helal etmiyorum onlara...
-
ne kadar verdin hocam para ? eldenmi verdin parayı
-
elden vermiştim geri aldım ama harcadığım vakit artı masraf falan, 350 tl masrafa mâl oldu bana.. gidip çizsem arabayı inan yeridir.
-
hocam çizeceksen diğer adama arabayı satmadan çiz.. diğer elemanın bi suçu yok , ama o şerefsizlere masraf çıkarman iyi olur tabi , yad agit söle böle böle verin lan masraflarımı diye, ama tabi 500 tl için bu kadar takla atan adamın sana 350 tl vereceği bi dünya yok
-
bnce polise şikayet et dolandırmasınlar birilerini
-
paradox bunu yazdı:
-----------------------------
pazartesi bu işleri halledersek ararız seni arabayı alırsın dediler. Bekliyeyim o zaman dedim onlara, bekleme hallolmaz büyük ihtimalle dediler
-----------------------------bu cümle herşeyi özetliyor zaten