Araba Almayı Düşünüyorum
-
araştırma kısmındayım şöyle birşey gördüm
güzel birşeye benziyor tavsiye edermisiniz
yada önerdiğiniz birşey varmı
not: dizel olması lazım benzin çok pahalı
-
ya aga alsana alman arabası o fiyata
ne için kullancan ailen mi var
yoksa oyle araba olsun kaputtan olsun mu
nelere dikkat edersin sadece yakıt mı yoksa ben buraya smart fourtwo koayarım
iQsuz tarafından 27/Ağu/12 01:28 tarihinde düzenlenmiştir -
tavsiyem 97-99 arası honda civic 1.4 İS benzinli
inan bana 1.4 dizelden daha az yakıyor. tüp olmadığı için performansıda yüksek oluyor. arabada yok yok. ABS-SRS full güvenlik paketi yan koruma borulu kapılar, yolcu ve sürücü airbag. şöyle söyleyeyim sana Kocaeli ile Aydın arasında 100 liraya geldim. gazla 150 lira yapıyor. tavsiye ediyorum iyice bak sahibinden dediğim modeli. fiyatlarıda 14 bin ile 19 bin aras değişiyor özellik ve temizliğine göre..
-
cagatay09 bunu yazdı
inan bana 1.4 dizelden daha az yakıyor. tüp olmadığı için performansıda yüksek oluyor. arabada yok yok. ABS-SRS full güvenlik paketi yan koruma borulu kapılar, yolcu ve sürücü airbag. şöyle söyleyeyim sana Kocaeli ile Aydın arasında 100 liraya geldim. gazla 150 lira yapıyor. tavsiye ediyorum iyice bak sahibinden dediğim modeli. fiyatlarıda 14 bin ile 19 bin aras değişiyor özellik ve temizliğine göre..
aga 99 model arabanın arızası çok olur
2004-2005den aşşağı alma derim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-fiyati-uygun-on-numara-orjinal-97432691/detay
iQsuz tarafından 27/Ağu/12 01:33 tarihinde düzenlenmiştir -
cagatay09 bunu yazdı
hocam 1.4 araçla (ford ama model hatırlamıyorum)
bodum istanbul(beyoglu) 160 tl ye geldik ve körfezi dolaştık feribota binmedik. 10 liralik gaz kalmıştı.
bu devirde benzinli araç mı alınır gözünü sevem :(
-
hacı temiz bulucaksın benim arac maşallah 178 binde olmasına ragmen tertemiz. iyi araştırırsan cok güzel araçlar var eski. yani citroen şavrolet gibi araba alacagıma honda alırım 800 bin km ye kadar binerim. honda ve toyoto haci kolay kolay arıza çıkartmıyor. biniciside önemli tabi.
-
2007 en kötü 2006 olması lazım
-
abi o zaman pek tutulmayan araçları tercih ediceksin. miktarın nedir?
-
-
narkozMRT bunu yazdı
evet çok güzel :)
-
cagatay09 bunu yazdı
abi o zaman pek tutulmayan araçları tercih ediceksin. miktarın nedir?
en fazla 24bin