Araba Almayı Düşünüyorum
-
ben araba arasam 100.000 geçmemiş olmasına bakarım ve 2005 altı almam.
hidrolik direksiyon ve abs kesin olmalı. tramer kaydı ve plakayı sorgulattır, servis kayıdını öğren. km'si düşürülmüş yada kazası olan (pert kaydı) araç çıkabilir. Arabada haciz varsa satın almadan önce öğren sonra çok uğraşırsın. Umarım şirket arabasından çıkma km'si düşürülmüş arabaya gelmezsin.
Biraz felaket tellalı gibi oldu ama piyasa bu çakal dolu.
2.elde dizel pahalı çünkü çok yaygın değil. Lpg alırsan bazı trafik engellerine takılıyorsun sitenin kapalı garajına sokmuyorlar avm'lere sokmuyorlar vs vs.
-
Gel hocam sana 2010 model citroen veriyim
-
yazıların hepsini okumadım honda civic 1.4 2000 vardi on takım felan masrafi cok oluyor yokuşta cikarken durduk kardeşim araçlar kalkınca birden kalkış yaptı on aksı kopardi ugraş dur bilyeleri felan birsürü masraf yakıtta 10 tl ye 30 km gidiyordu şehir içi rahatti
şimdi bakıyorum nete dogru dürüst kazasiz boyasiz hatasiz araç yok mutlaka birinde birşey var adam yazmiş kusursuz ariyoruz konuşuyoruz diyoruz sorunu yoksa gelek adam kıvırmaya başlıyor orasi öyle burasi böyle
-
ottomanmurat bunu yazdı
yazıların hepsini okumadım honda civic 1.4 2000 vardi on takım felan masrafi cok oluyor yokuşta cikarken durduk kardeşim araçlar kalkınca birden kalkış yaptı on aksı kopardi ugraş dur bilyeleri felan birsürü masraf yakıtta 10 tl ye 30 km gidiyordu şehir içi rahatti
şimdi bakıyorum nete dogru dürüst kazasiz boyasiz hatasiz araç yok mutlaka birinde birşey var adam yazmiş kusursuz ariyoruz konuşuyoruz diyoruz sorunu yoksa gelek adam kıvırmaya başlıyor orasi öyle burasi böyle
hocam benim ara. 1.4 İS honda civic 97 model benzinli.., parçaları pahalı dahi olsa. eğer araç bakımını kendin güzel yaparsan yagı suyu bilmem ne. hiç sorun çıkarmıyor. ayrıca benim araç maşallah çok az yakıyor. uzun yol gözlemimde kocaeli -aydın arası yani 568 km filan yapıyor. 100 liraya geldim. o kadar az yani. sehiriçi fazla olabilir. ama dediğin gibi bu araçların temizini bulmak çok önemli. ben buldum rahatım. eğer eski model bir araba alıcaksam 20.000 liram varsa 18.000 liraya araç alır. kalan 2000 tlnin 1500 lirasını baskı balata değişimi, şansuma değişimine veririm. geri kalan 500 liraya da sıfır lastik alırım. sorunsuzca binerim. ama dediğin gibi bilyesi ıvır zıvırı gibi küçük parçaları hondanın pahalıdır. o yüzden kişisel olarak bakımı iyi yapmak lazim.
-
opel corsayıda düşün derim dizelleri çok ekonomik uzun yolda km de 9-12krş arası yaktığı söyleniyor
-
mercedes 190d 200d 1988 1989 modellere bak hocam 10 bin tl civarinda bulabilirsin ve milyon kilometre devirebilirsin
edit: eski mercedesler kaput anlamında çok iyi saglam dayanıklı ve lastikler hızlandıkça açılır güvenlidir.milyon kilometre devirebilecegini servis soyledi. simdikilerle en fazla 600 000 dedi
sunroof
klima
merkezi kilit
4 cam otomatik
ahsap konsol
deri koltuk
standartları var hocam benim idealim de var mercedes kullanmak modeli eskimiyo ;)
bamboocha tarafından 02/Eyl/12 23:04 tarihinde düzenlenmiştir -
NuLL29 bunu yazdı
Slm bende 16-20-24 arasi sedan araba ariyorum istedigim en onemli sey arabanin guvenli olmasi yani kaza belaya karsi.
Baktigim araclar
2000 model bora fiyat 20000 tl civari
Laguna 2 fiyat 19000 20000 tl civari
Cruze fiyat 28000 Astra sedan 24000 civari
Jetta 28000 30000 civari
Lancer 28000 30000 civari
Arkadaslar acikcasi 24000 un ustune cikmak istemiyorum. Hatta 20000 tl civarinda olsa harika olur. Guvenli sorunsuz ve sedan bir arac ariyorum. Kucuk araba istemiyorum. Önerisi olanlara şimdiden teşekkürler.
edit telefondan yazmıştım düzeltiyorum.
yeni konu açmayayım ikisi buradan gitsin. -
al bir tane ford focus 2005 model comfort veda ghia bin gitsin. Taktır LPG ni bu kadar.
-
NuLL29 bunu yazdı
Slm bende 16-20-24 arasi sedan araba ariyorum istedigim en onemli sey arabanin guvenli olmasi yani kaza belaya karsi.
Baktigim araclar
2000 model bora fiyat 20000 tl civari
Laguna 2 fiyat 19000 20000 tl civari
Cruze fiyat 28000 Astra sedan 24000 civari
Jetta 28000 30000 civari
Lancer 28000 30000 civari
Arkadaslar acikcasi 24000 un ustune cikmak istemiyorum. Hatta 20000 tl civarinda olsa harika olur. Guvenli sorunsuz ve sedan bir arac ariyorum. Kucuk araba istemiyorum. Önerisi olanlara şimdiden teşekkürler.
edit telefondan yazmıştım düzeltiyorum.
passat veya jetta bulabilirsin. araman lazım.