Araba İle Kofte Adana Urfa Vs Vs Acmak
-
hojucuk bunu yazdı
hoca lezzetinde degilim ben , suphem yok cok iyi yapiyordur da dakikada kac urfa , adana cikartacan servis edecen .. seyyar satacaksiniz ornegin cektin okul onune , fabrika cikisina vesayre hucum etti millet adanaya.. servis edene kadar herkese kuyruk olur orada trafik aksar , sikinti olur vb gibisinden dedim ben.. .P_
vay be adam neyi düşünmüş :D ama harbi dogru bizim burdada var o kuyruk olayi :D
-
bunun bilgisini tam olarak nereden alabilirim bilen yokmuhazır seçim zamanı bu düşüdünkleirmi uygulamam lazım
-
GUS bunu yazdıhojucuk bunu yazdı
hoca lezzetinde degilim ben , suphem yok cok iyi yapiyordur da dakikada kac urfa , adana cikartacan servis edecen .. seyyar satacaksiniz ornegin cektin okul onune , fabrika cikisina vesayre hucum etti millet adanaya.. servis edene kadar herkese kuyruk olur orada trafik aksar , sikinti olur vb gibisinden dedim ben.. .P_
vay be adam neyi düşünmüş :D ama harbi dogru bizim burdada var o kuyruk olayi :D
peki kuyruk olsa dışardan sıra kalabalık gözükse,dışardan gören insan demez mi bak ne kadar müşetrisi var yarın bizde deneyelim diye :)
ama servis konusunda haklısınız hızlı olmalı
izmir karşıyaka bostanlıda migros var bilenler bilir arkasında bu saatlerde balık kalamar olur arabada 10 dan sonra köfteci çıkar gayet başarılı şimdiden hayırlı olsun hocam konu acıktırdı sanki :)
-
Arkadaş sonuçta seyyar ticaret yapıyorsun hem de gıda. Böyle bir iş yapacaksan, kendini atacaksın sokağa. yabani koşullara alışkın vahşi de olabileceksin. oaly bu.
-
vergi verelim falan derseniz size kimse yer falan vermez söyliyim :-)
babam bu dediğiniz olayı 10 yıldır hobi olarak yapıyo :-)
gidiceksiniz beğendiğiniz bi yeri akşamları işgal edin :-)
diğer türlü belediyede tanıdık yoksa istanbulda işlek bi yerde sizi barındırmazlar :-)
time istanbul dergisine konu olmuşşluğumuz da vardır kebap konusunda :-))
-
Belediye ve emniyete sor hocam sakıncası varsa ceza kesecek kurumlar onlar.
Ben vergi veren seyyar olayına yasalar vs. gereği izin verilebileceğini zannetmiyorum.
Çünkü eskiden mahalle arasında dolaşan manav falan olurdu onlar bile kalmadı ortalarda. Bir nedeni olsa gerek ( Hal muhabbeti var gerçi onda )
-
besiktasin eski tessislerinin karsisinda var bi tane hep orda geceleri kuyruk oluyor cade arabadan gecilmiyor. Yapabilen iyi yapiyor gibi insallah sizinkide hayirli olur hocam.
-
Keşkem girmeyeydim konuya diyeti bozduk iyimi.
-
tanıdık sok araya yada samimi bir ortam yarat öyle sor.
Hani, konuşmaya resmi bir dille girme.
Abi işte bizim böyle böyle bişeyimiz var, sıkıntı olur mu ya. Olmaz dersen sana rüşvet diye her gece bi yarım ekmek falan :D
edit : bence belediye
edit 2 : ben belediyem, o bele diye, sen bele diyen.
-
Biz isi resmi yapmak istiyoruz sorun olmasi istiyoruz