folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Araba İle Kofte Adana Urfa Vs Vs Acmak

Araba İle Kofte Adana Urfa Vs Vs Acmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigor
    zigor's avatar
    Erkek

Bu konu yüzünden iki gündür canım Adana kebap çekiyor, bugün alacağım artık yapacak bir şey yok

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

salatacınız kim olacak? öyle sadece kebabı yaptım demek ile olmuyor iş... bir de bu tip çalışmaya başlayanların en büyük hatası hemen her işe girmeye çalışmaktır... yani ilk müşteri portföyünüzü oluştururken daha basit işler ile başlayın sucuk ekmek gibi... aldığınız malzeme bozulmaz bişey olmaz satamazsan ertesi gün satarsın kebap da öyle değil durum... bir de hangi şehirdesiniz bilmiyorum ancak iyice gezin dolaşın kendinize kalıcı bir mekan seçin arabanızı sürekli oraya park edin... mekan seçiminde insanların rahatsız olmayacağı ileride masa sandalye attığınızda sıkıntı yaratmayacak yerler seçin... bir de nasıl olsa kendi işim istediğim saatte giderim demeyin her gün aynı saatte orada olun ve yine bulunduğunuz şehrin durumuna göre kalabildiğiniz kadar kalın siz gidemiyorsanız yerinize güvenebildiğiniz mutlaka birini gönderin müşteriniz oturmaya başladığında yavaş yavaş adana urfa vs. geçişlerini yaparsınız ki bu işte en büyük reklam memnun müşteriden gelir... herkes birbirine söyleyerek yada arkadaşlarını götürerek yaygınlaşırsınız...

umarım herşey hedeflediğiniz gibi olur şimdiden bol şans

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MiqRoP
    MiqRoP's avatar
    Erkek

Hacı hangi şehirde yapıcaksınız?

Söyleyemediğim sözlerim var benim.. Yüreğimin derinliklerine gizlediğim.. Kimi zaman bir iç çekiş anlatır beni, kimi zaman hüzünlü bir şarkı ağlatır.. Hergün düşünceler sarar beni, derin derin düşünürüm.. Öyle bir haldeyim ki, sıcağın ortasında üşürüm...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı

salatacınız kim olacak? öyle sadece kebabı yaptım demek ile olmuyor iş... bir de bu tip çalışmaya başlayanların en büyük hatası hemen her işe girmeye çalışmaktır... yani ilk müşteri portföyünüzü oluştururken daha basit işler ile başlayın sucuk ekmek gibi... aldığınız malzeme bozulmaz bişey olmaz satamazsan ertesi gün satarsın kebap da öyle değil durum... bir de hangi şehirdesiniz bilmiyorum ancak iyice gezin dolaşın kendinize kalıcı bir mekan seçin arabanızı sürekli oraya park edin... mekan seçiminde insanların rahatsız olmayacağı ileride masa sandalye attığınızda sıkıntı yaratmayacak yerler seçin... bir de nasıl olsa kendi işim istediğim saatte giderim demeyin her gün aynı saatte orada olun ve yine bulunduğunuz şehrin durumuna göre kalabildiğiniz kadar kalın siz gidemiyorsanız yerinize güvenebildiğiniz mutlaka birini gönderin müşteriniz oturmaya başladığında yavaş yavaş adana urfa vs. geçişlerini yaparsınız ki bu işte en büyük reklam memnun müşteriden gelir... herkes birbirine söyleyerek yada arkadaşlarını götürerek yaygınlaşırsınız...

umarım herşey hedeflediğiniz gibi olur şimdiden bol şans

bizimde amaçlarımız hemen hemen aynı zaten 

istanbul hocam şehir

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Yaptigimiz gorusmelerin hic birinde olumlu bir sey soylemediler ne yapacagiz bilmiyorum tek soyledikleri boyle bir seye izin olmadigi tam olarak bilen de yok

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek
    sunyy2003 bunu yazdı

Yaptigimiz gorusmelerin hic birinde olumlu bir sey soylemediler ne yapacagiz bilmiyorum tek soyledikleri boyle bir seye izin olmadigi tam olarak bilen de yok

bence bu bulunmuş olduğun ilden kaynaklanıyor dostum aydın muğla gibi bir başka anadolu toprağında olsa bu kadar ipe un sereceklerini sanmam sonuçta sen ne devletten vergini kaçırıcaksın ne de çevreye zararın olucak belediyene de haracını vereceksin büyükşehirde olmanın dezavantajı 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    kabadayi09 bunu yazdı
    sunyy2003 bunu yazdı

bence bu bulunmuş olduğun ilden kaynaklanıyor dostum aydın muğla gibi bir başka anadolu toprağında olsa bu kadar ipe un sereceklerini sanmam sonuçta sen ne devletten vergini kaçırıcaksın ne de çevreye zararın olucak belediyene de haracını vereceksin büyükşehirde olmanın dezavantajı 

Aynen oyle hocam ne yapacagiz bilmiyorum gerekirse belediye baskanina cikacagim olmaz boyle sey aanki vergi kaciricaz zorla kacak mi yapalim bu isi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

en güzeli seyyar satıcılık üzerinden bi görüşün hacım eğer ona vermiyorlar ise arabaya da alamazsınız gibime geliyor sen o arkadaşı bi adanaya yolla biz burada bir kalite kontrolden geçirelim :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo

Hoca sizi Barındırmazlar oralarda karsli ve Malatya lilara posta  koymaniz lazım eğer onlari sindirirsen hiçbisey sıkıntı olmaz.  Bizim burda Baraka var  lokantadan çok iş yapıyor. Adamlar akşamdan hazırlıyor Adana yi falan ssiz de öyle yapın

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek
    ETRoot bunu yazdı

Hoca sizi Barındırmazlar oralarda karsli ve Malatya lilara posta  koymaniz lazım eğer onlari sindirirsen hiçbisey sıkıntı olmaz.  Bizim burda Baraka var  lokantadan çok iş yapıyor. Adamlar akşamdan hazırlıyor Adana yi falan ssiz de öyle yapın

Her yerde oyle hocam insanlar salas mekanlari seviyor yapacagiz bir sekilde izini de neye gore nasil aliriz bilmiyorum ama 

Toplam Hit: 3958 Toplam Mesaj: 34