folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder Araba Kamerasından Alınan Açılamayan Video Dosyası

Araba Kamerasından Alınan Açılamayan Video Dosyası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

arabam için ön arka kamera kayıt sistemleri ararken tamda buna rasladım.

hocalar bazı markalar ön , arka , ses , gprs ve g sensör sürat vb. uyarıları birlikte kayıt ediyorlar.

bu kayıtları pc de açmanız için kendi playerini indirmeniz gerekiyor ve normal player gibi de oynatmıyor zaten.

örnek caps http://i.imgur.com/M4ZI2g4.jpg

adam videoyu izlerken haritada o anda videonun çekildiği bölgeyi de görüyor. video görüntüsünü aldıgınız arabanın sahibi varsa kamera markasını sorun

PanxeR tarafından 15/Ağu/15 03:45 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Biyoteknoloji
    Biyoteknoloji's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

arabam için ön arka kamera kayıt sistemleri ararken tamda buna rasladım.

hocalar bazı markalar ön , arka , ses , gprs ve g sensör sürat vb. uyarıları birlikte kayıt ediyorlar.

bu kayıtları pc de açmanız için kendi playerini indirmeniz gerekiyor ve normal player gibi de oynatmıyor zaten.

örnek caps http://i.imgur.com/M4ZI2g4.jpg

adam videoyu izlerken haritada o anda videonun çekildiği bölgeyi de görüyor. video görüntüsünü aldıgınız arabanın sahibi varsa kamera markasını sorun

Heralde panxerin dedigi gibi bu arkadaslar goruntulere verene ulasabilirsem soracam hangi marka diye

Love is nothing without fucking.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Son durum nedir hocam? Dün mkyb nin verdiği linki ve gereksinimleri çektim de bir bok yapamadım. Meğer java özürlüsüymüşüm. Oturup tüm dökümanları okumak zor geldi gecenin köründe.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

yapamadıysan birde ben pazartesi bir deniyim sana ulaşırım :)

Boş İşler Uzmanı..
Toplam Hit: 3472 Toplam Mesaj: 25
motorsiklet kaza kamera görüntü