folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Marşı Basma Olayından Anlayanlar İçeri

Araba Marşı Basma Olayından Anlayanlar İçeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

slm müridler..araba mars basiyor ama calismiyor marsa cok bastigimizda belli bir sure geciktikten sonra calisior ama 30saniye sonra istop ediliyor yani mazotu kesioyr neden olabilir marka golf dizel pompa duze araabnin markasi

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Enjektörler ölmüş olabilir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

baska bir fikri olan yok mu ?

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

dizel motorlarda mazot dolaşımını kontrol ettir.. kaçak varsa yapar.. kaputu açtığında eski dizel pompalarda manuel yakıt düğmesi vardı basarak yakıt pompalıyodun.. buna benzer bişey olacak boru üzerinde.. oradan yakıt pompala daha donra marşa bas.. eğer çalışma süresi kısalıyorsa, o hortumu değiştir.. olay çözülsün. 

edit: komplemazot pompasında da olabilir. duruma göre değişir yani.. tamirciye git baksınlar..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

enkeltör işiyor  ise zor çalışır takviye ile çalışır gaz verince yada biraz çalıştıkan sonra stop eder

yunusozturk.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Memento_mori
    Memento_mori's avatar
    Erkek

Kutup başlıklarını çıkar, 4-5 kez marşa bas, 4-5 kez farları aç kapat.. Kutupları tekrar tak ve çalıştırmayı dene. Eğer fiziksel bir sorun yoksa bu yaptıklarından sonra çalışma ihtimali çok yüksek.

boş
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    senin araban hava yapıyor. bir yerden hava alıyhor mazot borularını ve mazot filtresini kontrol ettir. marşada fazla basma yaklarsın marş mot. veya dişlisine zarar verebilirsin. Pompada da sorun olabilir veya enjekörlere mazotta gelmiyordur veya ısıtma bujileride arızalı olabilir..daha b ir çok sey var. en iyisi tamirciye göster.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Marş taşağının bir ucunu tornavidayla bir yer kısa devre edip çalıştırıyorduk bizim eski FORDda ama çok oldu.. Tam hatırlayamıyorum..

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek

Hımm 30 saniye çalışıyorsa sorun marşta değildir yakıtpompasından ileri geliyordur

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Helyum
    Helyum's avatar
    Erkek

eger marsa basıyosan uzun sure sonra calısıp kesiyorsa pis mazot almıs olabiliten yuksek.

yok daha onceleride vardı diyorsan;

pompayı kontrol ettir. yada arabanın rolantısı dusuktur.

baska bi ihtimalde gelmiyor aklıma :|

http://www.youtube.com/watch?v=n-O0mSUNVlU
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

bnce yakıt pompası dır buna benzer bi olay başıma gelmişti fazla zorlama arabayı tamırcıye gotur zararını arttırma derım ben adam bı baksın duruma

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
Toplam Hit: 2019 Toplam Mesaj: 16