folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Marşı Basma Olayından Anlayanlar İçeri

Araba Marşı Basma Olayından Anlayanlar İçeri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

araba hiç çalışmıyosa aküden, çalışıyor istop ediyorsa yakıt pompasından

All I need is a possibility.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

THT2005 bunu yazdı:
    -----------------------------
    senin araban hava yapıyor. bir yerden hava alıyhor mazot borularını ve mazot filtresini kontrol ettir. marşada fazla basma yaklarsın marş mot. veya dişlisine zarar verebilirsin. Pompada da sorun olabilir veya enjekörlere mazotta gelmiyordur veya ısıtma bujileride arızalı olabilir..daha b ir çok sey var. en iyisi tamirciye göster.
    -----------------------------

abi aynı sorun  şirket arabasında renault master vardı şerefsiz 5 6 seferde marş alıyordu oda duayla.. tht'nin yoruma harfiyen katılıyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackdeath
    blackdeath's avatar
    Erkek

hacı aynı olay benim başıma geldi mazot pompası bozulmusturen yakın servise götür zaten mazot pompası bozulmuşsa deli para yatıracaksın oyüzden baska bir şeyle ugraşma

agzıyla içmesini bilmeyenlere yeni rakıdan bir yenilik 35lik yenifitil. ışığa kadar götürür.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

yorumlar için saolun..

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Ah... Nerede olduğunu bilmiyorum ama eğer malatya, elazığ yada tuncelideysen bakabilirim istersen? Yüksek basınç pompası k.çından dert uyduruyodur kesin, bu arada araban mercedes benz midir? Servise uğrayıp bilgisayara bağlat, derdi neymiş kesin öğrenirsin... Bu arada söylemedi deme, gidip doğrudan değiştirme hiç bir parçayı, çünkü çoğu parça ufak tamirle tekrar kullanılabilir hale gelir. Servis her zaman o parçayı değiştirir ve arızalı olanı dışarıya satar, sen önce işinin ehli bir ustaya uğramalısın... Neyse kolay gelsin :)

Çok sıkılıyom
Toplam Hit: 2022 Toplam Mesaj: 16