Araba Marşı Basma Olayından Anlayanlar İçeri
-
araba hiç çalışmıyosa aküden, çalışıyor istop ediyorsa yakıt pompasından
-
THT2005 bunu yazdı:
-----------------------------
senin araban hava yapıyor. bir yerden hava alıyhor mazot borularını ve mazot filtresini kontrol ettir. marşada fazla basma yaklarsın marş mot. veya dişlisine zarar verebilirsin. Pompada da sorun olabilir veya enjekörlere mazotta gelmiyordur veya ısıtma bujileride arızalı olabilir..daha b ir çok sey var. en iyisi tamirciye göster.
-----------------------------abi aynı sorun şirket arabasında renault master vardı şerefsiz 5 6 seferde marş alıyordu oda duayla.. tht'nin yoruma harfiyen katılıyorum.
-
hacı aynı olay benim başıma geldi mazot pompası bozulmusturen yakın servise götür zaten mazot pompası bozulmuşsa deli para yatıracaksın oyüzden baska bir şeyle ugraşma
-
yorumlar için saolun..
-
Ah... Nerede olduğunu bilmiyorum ama eğer malatya, elazığ yada tuncelideysen bakabilirim istersen? Yüksek basınç pompası k.çından dert uyduruyodur kesin, bu arada araban mercedes benz midir? Servise uğrayıp bilgisayara bağlat, derdi neymiş kesin öğrenirsin... Bu arada söylemedi deme, gidip doğrudan değiştirme hiç bir parçayı, çünkü çoğu parça ufak tamirle tekrar kullanılabilir hale gelir. Servis her zaman o parçayı değiştirir ve arızalı olanı dışarıya satar, sen önce işinin ehli bir ustaya uğramalısın... Neyse kolay gelsin :)