folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Modeli Tavsiye Edecekler

Araba Modeli Tavsiye Edecekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

civic 1.4ies al satarken değer kaybetmez

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-1999-honda-civic-120439057/detay

Sanalcaptan tarafından 05/Nis/13 13:28 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maresca
    Maresca's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-audi-ikinci-sahibinden-audi100-orjinal-119323504/detay

audi 100 1994 model 2.0 motor pazarlıkla adam 15 e veriyor.

Gel bili bili gates
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kalibre
    kalibre's avatar
    Erkek
    hacı 15 bine git bitane opel astra yada vectra al opel al ama. Hem abi kaya gibi araba sürdüğün an araba sana güven veriyo hız konusuda çok iyidir. Hatta zevkine uzun yola bile çıkarsın. Sürerken sana öyle bi güven verir ki opel tankın Içinde hissedersin kendini. Parça pahalıdır Evet ama sana çok büyük sorunlar yaratmaz kolay kolay. 15 bine belki daha yüksek model pejo falan alırsın ama Uzak dur kağıt gibi araba. Can güvenliğin çok düşük ve ben pejo kadar tamirci seven bi araba görmedim 3 kere çukura gir 4.de mutlaka ön düzen için tamirci yolu tutarsın. Yani diyeceğim o dur ki opel olsun bence :)

Herkesin hayatına kimse karışamaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Reno clio dizel bul temizinden.Çok az yakıyorlar.Gidipte eski kasa Bmw falan alayım deme.En ufak arızada ocağına incir ağacı diker.Artık parçaları zor bulunduğundan Almanya'dan getirtiliyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

efsane kasa corollalar özellikle 98 kasalar canavardır bin git

artı 15bin'e ararsan pejo 206-207-106 bulabilirsin ama temiz olma ihtimali biraz az.Şu pejoya kağıt diyen adamlar hayatında pejo sürmemişlerdir.

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ersekmen
    Ersekmen's avatar
    Erkek

Oto alım satımla ilgilenirim. Kendi profimden fazla girmem fakat Nazi_ profilinden ulaşabilirsin. Yardımcı olmak isterim.

Nasıl anlatsam, inandığın her şeye inanmıyorum. Biliyor musun bir gün gerçekten gideceğim. Neresi onu bilmiyorum. Kuş ölür , sen uçuşu hatırla ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ErolSs
    ErolSs's avatar
    Erkek
    ibrahimeren bunu yazdı

efsane kasa corollalar özellikle 98 kasalar canavardır bin git

artı 15bin'e ararsan pejo 206-207-106 bulabilirsin ama temiz olma ihtimali biraz az.Şu pejoya kağıt diyen adamlar hayatında pejo sürmemişlerdir.

haklısın kardesim bende 306 var tavsiye ederim yakıtları baya ideal

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hyundai fx coupe hocam 5bin tl daha koyarsan bulursun sanırım iyi araba :) 

bu arada 95model corolla 1.6 xli kullandım hız konusunda hertürlü kapışır onuda söyliyim 

0x656e tarafından 05/Nis/13 14:21 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

resmi olarak sattığım için artık direk önerebiliirim :)

hocam git 2.0 motor 99 model avensis bul, iyice incele büyük kazası yoksa al , bide lpg li olursa tadından yenmez. lpg ye uyumlu zaten motorları, performans kaybı zaten sıralı tüplerde olmuyoda , ben yıllarca kullandım hiç farkettirmedi sağolsun. gayette az yakar tüpte.. sağlamlığa gelirsen ben aracımı dün sattım 439bin km deydi. 444444 km de fotosunu çekmek nasip olmadı :) 439bin km yaptım motorun tak tuk dediğini, yeter dediğini servise o yüzden gittiğini görmedim, duymadım bilmiyorum :) TR'de pek corolla kadar çok değil, ikinci elide o kadar aktif değil haliyle ama çok sağlam arabadır. 3 kere kaza yaptık arabayla ön tamponu vs değiştirdik değiştirdik bindik , ben bi yere vurmadıkça da başımı ağrıtmadı araba. bastığın kadarda gider :)
    gidip arızalısını bulmazsan, temiz bişey bulursan binersin baya baya.. zaten sahibinden.com a bakıyorum 400bin üzerinde 2 araba vardı biri benimkiydi o da gitti kaldı 1 araba 400bin üzerinde, şöle 100-150 binde bulursan temiz niyetine alabilirsin.. sattığım adamı arıcam , motor inerse yarın bigün bana haber etsin , kaçta inmiş acaba diye :)

yaklaşık 4aydır corolla ya biniyorum tazı gibi araba 3.18 bmv leri gözüm görmüyor 2 viteste 100 ü görmen mümkün 0 100 arası 11 saniye çok çevik araba

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

kesinlikle ople astra  0 masraf az yakıt (tüplü al). 1,4 life öneririm.

Toplam Hit: 5520 Toplam Mesaj: 43