folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Önerileriniz Logan Kangoo Doblo?

Araba Önerileriniz Logan Kangoo Doblo?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

Selam müridler,

Aile olarak ilk defa bizde araba sahibi olmak için niyetlendik şu an 17.000 nakit var kısa dönemde başka masraflarımız olduğu içinde bu rakamın üzerine çıkamıyoruz.Aşağıda ihtiyaçlarımı yazıyorum siz olsaydınız ne tercih ederdiniz.

1- Aile arabası olması gerekiyor genelde kalabalığız memlekete gittiğimizde üç beş birşeyler koyup getirelim bunun yanında dükkan içinde çok olmasada rahatça mal koymak istiyoruz buna uygun olarak DOBLO,KANGO  ve bir kaç kişinin demesi üzerine Logan düşünüyorum.

2- Dizel olacak

3- Model olarak 2007-2008-2009 düşünüyorum ve araç kilometresi çok olmamalı

4- İkinci el ve sıfır arasında kararsızız. Sıfır aldığımızda kampanyalardan habersisiz ne gibi imkanlar var?

5- ARABA ALIRKEN İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR NELER bilen biri lütfen yazsın =)

Takside olabilir doblo kango sadece ihtiyaçlarımıza uygun göründüğü için..

Ve son soru ise Dacia Logan hakkında,

Bizim ihtiyaçlarımıza en uygun araç bu fakat çelişen yorumlar yüzünden kararsız kaldık.

Logan MVC 5 kişilik araç sahibi veya bu aracı daha önce kullanan müridlerden öneri tavsiye bekliyorum. nasıl araçtır, söylenenleri yazıyorum

olumlu = az yakar,geniş,ucuz,parçası bulunur,kayıtlarda taksi olarak geçiyor, aile arabası

olumsuz = kaza yapsan dümdüz olursun,yan sanayi,satmaya satamazsın tutulan araç değil,yaramaz araba, onun sıfırına o parayı vereceğime ikinci el xxx alırım daha iyi vs...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

çok fazla açıklama yapamayacağım ama dacia logan filan alacağına bir varili ortadan ikiye böl 4 teker tak daha sağlam ve konforlu olur

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

bak hocam aıle arabası arıyorsan kesınlıkle doblo al neden dersen

-az yakar cok kacar dedıklerı tıpten ama 1,3 multıjet 90 bg olucak 75 degılllllll!!

-normall bınek araclardakı konforu almazsannn gel kafamaa at!!

-parcaları ucuz turbo harıccc !!

ndn kango ddegıl dacia degıl dersen kango heryerınden ses verır gotunu yırtsan kesemezsın sesını

dacia renault uretıyorr ama kango daha ıyı ona bakarsan dacia goruntu gzl fıyat gzl ama kaza sakın yapma

hee yok abıcım saglamm olsun ıyı kacsınnn dızel olsunnn bmwlerle kapısayım fln dersen gıt vosvogen caddy al 120 bgdı yanlıs hatırlamıyorsam 260 full +fullerınde 280 katran var 1,6dır ama parası ıyıdır o olmazsa ford transıt connet derımmm kopekk gıbı gıder ben 1,6 aracımla kafa kafaya gıttım ama vıtesı 5 oldugundan 6da harcadım olumune kapatıyor ve transıtın bır artısı daha ne yuklersen yukle ne cekersen cekkk konforumdan sessızlıgınden (orjınal sesı harıc) baska en ufak bır tıkırtı bulamazsın 

araba alırkende dızel arac alıcaksan 100bını gecmemıs cok yorulmamıs en onemlısıde turbosu yorulmamıs onceden arıza cıkarmamıs bır arac al arabaya bakmaya gıttıgınde bının 5 kısı vur en yuksek yokusa bu araclar bırden kesılmez yavas yavas yoruluyorsa ıyıdır ama 5 kısı yokusu cıkamıyor vıtes dusur dıyorsa sana 5kurus verme benden tavsıye hadı hayırlı olsun

olması gereken şeylerın adını iyilik yapmak koymuslar..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

nerden bılıyorsun nasıl anlıyorsun dersen benden daha ıyı bılmez emın ol :D davutpasa akınsal sanayıde oto tamır ustasıyım :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokorecci
    kokorecci's avatar
    Erkek
    az önce eve gelirken bindiğim taksiciyle muhabbet ettik. Arac clio(uzun kasa olanlardan) adam yılbasında sıfır almıs. 10.500 pesin vermiş ayda 520 taksitle 48 ay borclanarak almıs. Aracı sordum nasıl diye 90 bg 1.5 dizel motor, önlerde abs var arkalar kampana, cift airbag, celik jant on camlar oto ama arkalar degilmiş. Alırken arkalar otomatik sanmıs cunku full demişler hatta gidip sormus aldıgı yere bi yanlıs mı var dıye adamlar senın aldıgın full ama ıstedıgın full+full demişler. :D Motoru ne kadar gider dedim arastırmıs adam 700bin giden araba göstermişler aldıgı yerde ama adam 500 bin gitsede iyi dedi. yakıtı da km de 20 krş yakıyomus. 15 bın bakımına 300 tl 30bin bakımına 400 tl vermıs. belki işine yarar...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Erkek

logan al hem otomobil diye geçiyo ruhsatta vergisi ucuz 2 senede bir muayene hem her işe gelir parça sıkıntısıda yaşamazsın kolay kolayda arıza vermez bakımlarını aksatmadıktan sonrada...

l enfer c est les autres Sartre ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SALDIRAY
    SALDIRAY's avatar
    Erkek

MeTiN_7 bunu yazdı:
    -----------------------------

-az yakar cok kacar dedıklerı tıpten ama 1,3 multıjet 90 bg olucak 75 degılllllll!!

metin müridimizin dediği gibi 75 beygir sakın ha. alırsan 5. vitese atamazsın zaten. en ufak rampada bayılırsın şahinler vızır vızır sollar geçer. türkiye yollarında da kullanacaksan dolbo alcaksın. paldır küldür hiç acıma gaddar araba rahatta. ama viraja biraz hızlı girersen hemen kaydırır. ayrıca 60000 bakımda 900 tl ödedik çok da ucuz değil yani parçaları. yerli arabası ucuz falan diyolar ya 60000 de yerli malı gibi döşüyolar, onlar hikaye.

Kendi şansımı yaratırım...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    K4R4B4S4N
    K4R4B4S4N's avatar
    Erkek

çok sağolun arkadaşlar karar vermeme yardımcı oldunuz kesinlikle doblo alıyorum fakat bir kaç sorum daha var,

İnternette araba ararken bana fiyatlar yüksek geliyor sanki biraz fazla söylüyorlar oto pazarına göre bu doğrumu ?

sıfır araba alma hayali suya düştü ikinci el temiz doblo arıyorum fakat dizel olduğundan hem çok geziyolar ve yük atıp hor kullanıyolar temiz güvenilir bir araç bulmak çok zor geliyor bana.. hangi ilana baksam yok pert kaydı vardır yok ön çamurluk değişmiş şurasında lokal boya vardır diyor.

Birisi de tam temiz aile arabası diyor neredeyse sıfırına yakın fiyat çekiyor bu gidişle yine akbille gidip gelicez öyle görünüyor :))

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

çok fazla açıklama yapamayacağım ama dacia logan filan alacağına bir varili ortadan ikiye böl 4 teker tak daha sağlam ve konforlu olur

:D:D koptum gece gece sword cok yasa emi :D

Doblo al da şirket çıkşlı alma her yıl bır tane parcalıyoruz bız

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek
    hocam bende 2005 ford turneo connect var. araba dizel konforlu tam istediğin kriterlere uyuyor.sen 2007-2009 arası istemişsin sana forddan şaşmamanı öneririm çok rahat edersin.

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MeTiN_7
    MeTiN_7's avatar
    Erkek

SALDIRAY bunu yazdı:

MeTiN_7 bunu yazdı:

metin müridimizin dediği gibi 75 beygir sakın ha. alırsan 5. vitese atamazsın zaten. en ufak rampada bayılırsın şahinler vızır vızır sollar geçer. türkiye yollarında da kullanacaksan dolbo alcaksın. paldır küldür hiç acıma gaddar araba rahatta. ama viraja biraz hızlı girersen hemen kaydırır. ayrıca 60000 bakımda 900 tl ödedik çok da ucuz değil yani parçaları. yerli arabası ucuz falan diyolar ya 60000 de yerli malı gibi döşüyolar, onlar hikaye.

eger servısınde yaptırdıysanız bakımını az bıle 900 tlcık 

Toplam Hit: 2782 Toplam Mesaj: 19