Araba Önerileriniz Logan Kangoo Doblo?
-
bencede fort connect ikisindende iyi
-
gönül ister ki caddy alalım vito alalım ama nakit 17 bin var :)) doblo almak en akıllıcası tabi temiz bir aile arabası bulabilirsem istediğim kriterlerde.
-
K4R4B4S4N bunu yazdı:
-----------------------------
gönül ister ki caddy alalım vito alalım ama nakit 17 bin var :)) doblo almak en akıllıcası tabi temiz bir aile arabası bulabilirsem istediğim kriterlerde.
-----------------------------tourneo gerçekten hem doblodan hem kangodan sağlamdır. ama caddy onlardanda sağlamdır. yani babanın babası var. söylenen fiyata göre mesela bizim işyerinde çalışan bi abimiz satıcaktı 19000 tl ye 2005 1.9 jtd doblo. satılığa çıkardı bi tane 131 murat geldi göbekten gömdü 110 la pelte çıktı. kaza olmasaydı önerebilirdim. bence araba pazarından bak daha ucuza düşer ve arabayı kesinlikle almadan önce servise götür kullanma imkanın varsa kendin kullan arabayı almadan. bi otoyola çık bas 120 130 ses geliyomu balans malans varmı arkadan siyah duman atıyomu falan anlarsın zaten.
-
*Direksiyon simidine dikkatli bak.Çok aşınmışsa alma.
*Dizel ve şirket arabasıysa aklından bile geçirme.Nasıl olsa şirket arabası deyip adamlar bakkala bile arabayla gidiyorlar.
*Galeriden araba alma.
*Gaz, fren ve debriyaj pedallarına dikkatli bak aşınma varsa alma.
-
FrankMalkovski bunu yazdı:
*Direksiyon simidine dikkatli bak.Çok aşınmışsa alma.
*Dizel ve şirket arabasıysa aklından bile geçirme.Nasıl olsa şirket arabası deyip adamlar bakkala bile arabayla gidiyorlar.
*Galeriden araba alma.
*Gaz, fren ve debriyaj pedallarına dikkatli bak aşınma varsa alma.
hepinize teşekkür ederim benim araba hakkında yok denecek kadar bilgim vardı şimdi azda olsa bilinçliyim.
Peki bir aracın çok kilometra yapması önem sırasına göre ilk mi gelir ?
Benim alabileceğim dizel araçlara bakıyorum çoğu 50.000 i geçmiş 90.000 100.000 110.000 vs. böyle oluncada ister istemez araba çok yıpranmış diyor insan alır almaz masraf açacağını düşünüyorum.
100.000 yapmış ama adam servisinde bakımını düzenli yapmıştır yağını suyunu eksik etmemiştir.Bu araç sağlam ve temiz olamaz mı ?
Kilometre ne derece önemli bu işlerden anlayanlardan yorum bekliyorum. Tabi var sıfır ayarında araba ama onlarında fiyatları sııfır gibi,
İkinci el araç alacağımdan kilometre beni çok düşündürüyor. Eğer araba sağlam görünüyorsa kilometre o kadar da önemli değil dermisiniz ?
Ve ikinci bir merak ettiğim soru kilometresi ile oynama nasıl yapılıyor,anlaşılamaz mı? Madem bu değiştirilebiliyor niye dikkate alıyoruz herkes istediğini yazar.
-
Ne alırsan al her zaman sıfır al. Onun ölüsü bunun dirisidir diyip 2ci ele geçme sakın.
Al sıfır min 2 yıl 100bin km garantisi var gözü kapalı 2 sene kullanırsın.
2 ci el aldın mı nasıl kullanıldığını bilmezsin. Yok amortisörüydü yok fren balatası yok debriyaj balatası yok turbosu yok lastiği yok sileceği yok egzozu uğraş dur
valla derdi bitmez.
Onun için her zaman sıfır km yeni otomobilden yana kullanırım tercihimi.
2ci el piyasası yok düşük diye düşünme hiç bi zaman. Temiz otomobilin her zaman 2ci eli canlıdır.
-
28.250 ye bayiden 1.3 motor eski kasa 4+1 kapılı safeline doblo aldık.yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum
-
Hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde...