Araba Plakaları Hakkında
-
DJ_Alper bunu yazdıajan1111 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
arkadaşlar bu plaka muhabbetini zaten hiç anlamamıştım. kısaca sorayım: "54 ajn 111" plakasını ben alabilir miyim?
54 de ajn boştaysa alabilirsin
gideceksin sakarya emniyetine ajn veriyorlarsa bağış yapacaksın onu senin tc ye tanımlayacaklar noterden otomatik alacaksın
ne kadar bağış yapacam? (: sonuçta tamamen kendime özel bişey yani olursa isterim ama öyle çok masraflı bişeyse yapmam heralde.
yasal bişi değil sonuç olarak belki bağışta almazlar burda min 250 max 2000 arası değişiyo
250 gene çok yaw. yaa her arabada olması gereken bişey niye bağış alırlarki? hadi özel diye alsınlar ama ne olacakki özel olduysa? yani atıyorum yeni alıyorum "54 gbt 357" olacak niye "54 gbt 357" oluyor? "ajn 111" olsuuun.
-
ajan1111 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıajan1111 bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
arkadaşlar bu plaka muhabbetini zaten hiç anlamamıştım. kısaca sorayım: "54 ajn 111" plakasını ben alabilir miyim?
54 de ajn boştaysa alabilirsin
gideceksin sakarya emniyetine ajn veriyorlarsa bağış yapacaksın onu senin tc ye tanımlayacaklar noterden otomatik alacaksın
ne kadar bağış yapacam? (: sonuçta tamamen kendime özel bişey yani olursa isterim ama öyle çok masraflı bişeyse yapmam heralde.
yasal bişi değil sonuç olarak belki bağışta almazlar burda min 250 max 2000 arası değişiyo
250 gene çok yaw. yaa her arabada olması gereken bişey niye bağış alırlarki? hadi özel diye alsınlar ama ne olacakki özel olduysa? yani atıyorum yeni alıyorum "54 gbt 357" olacak niye "54 gbt 357" oluyor? "ajn 111" olsuuun.
O zaman rasgele
-
Uygulama ilden ile değişiyor da sakaryada tekli harfler bitmedi daha diye biliyorum. 2 harfliler vardı tek harf yaptılar sonrasında 3 yaptılarsa hiçbir fikrim yok.
-
A ile baslayan plakalar sanirim polislerin hocam, alamazsin gibime geliyor.
-
Metanet bunu yazdı
A ile baslayan plakalar sanirim polislerin hocam, alamazsin gibime geliyor.
Sakaryada 2 harflisi aliniyordu kesin olarak eminim
-
Ajanım, Erenler emniyete gidiyorsun. Ordaki arkadaşlar yardımcı olur. Öncelikle bağış muhabbeti olacak ki elini sıkı tut ayarsız olurlar genelde :)
Ama Sakarya'da aj ile başlayan bir plaka hiç görmedim. Bi dene şansını :)
Bu arada parayı mı buldun lan göt hiç haber vermiyorsun :D
-
CnkGn bunu yazdı
Ajanım, Erenler emniyete gidiyorsun. Ordaki arkadaşlar yardımcı olur. Öncelikle bağış muhabbeti olacak ki elini sıkı tut ayarsız olurlar genelde :)
Ama Sakarya'da aj ile başlayan bir plaka hiç görmedim. Bi dene şansını :)
Bu arada parayı mı buldun lan göt hiç haber vermiyorsun :D
şimdi sana cevap yazmak farz oldu (((: yok be oğlum nerden bulacam parayı durumumu biliyorsun (; tamam bağışa razıyım ama ne kadar?
@metanet hocam a tek harf olarak tamam polisin benim isteğim " ajn " bunun polislerle ne alakası olsunki?
@them4d üç harfliler yeni başladı hocam.