folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araba Taviyesi V2

Araba Taviyesi V2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

sricco alıyordum ikinci el servise götürdüm aracı servis raporlarında 2 defa onarim görmüş arkadaşımda var 2 defa arıza yaptı DSG dokuluyor yani dikkat et.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek
    metalati bunu yazdı

sricco alıyordum ikinci el servise götürdüm aracı servis raporlarında 2 defa onarim görmüş arkadaşımda var 2 defa arıza yaptı DSG dokuluyor yani dikkat et.

Bende ondan dolayi sordum. Tanidik servis danismani arkadaslar var. Yaka silkiyorlar..

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek

DSG'den yana hiç bir problemim olmadı satmamda ki veya düşünmemde ki amaç o değil, sadece iyi bir teklif geldi o yüzden düşünüyorum ama işte sattıktan sonra scirocco kadar güzel bir araç alabilir miyim o düşündürücü biraz...

TÜRK insanı kağıt para gibidir, ışığa tut içinde "ATATÜRK" yoksa sahtedir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam bende polo yu 43 e aldım ( kredi masrafları hariç ) şuanda araç 49 bine çıktı

bileydim bu kadar kâr edeceğimi kendimi kasar golf yada jetta alırdım.   a serisi değilde cla candır hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Saydığın iki Mercedes'inde kaputun altında Renault yapımı motor var hocam bilgin olsun. Yakıtı iyidir fakat ben iç döşemelerini kalitesiz buluyorum.

Hocam senin dediğin sanırım dizel-benzinli ayrımında değişiyor. Bir motor türünü sadece Renault yapıyordu diye hatılıyorum ben.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek

Mercedes A serisinde Reno motoru var biliyorum fakat şimdi şöyle bir şey de var, motor kötü olsa mercedes bunu kabul eder miydi ? Niye rezil etsinler kendilerini, neyse araç tavsiyelerinizi bekliyorum 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    tR0jaN bunu yazdı

Mercedes A serisinde Reno motoru var biliyorum fakat şimdi şöyle bir şey de var, motor kötü olsa mercedes bunu kabul eder miydi ? Niye rezil etsinler kendilerini, neyse araç tavsiyelerinizi bekliyorum 

Hocam o 1.5 dizel motoru reno her arabada kullanıyor  duster , clio , megane etc.  

motor kötü değil ama çok büyük bir ekonomisi de yok. 

a serisi alacaksan bari 180 değil de 200 al 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tR0jaN
    tR0jaN's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    tR0jaN bunu yazdı

Hocam o 1.5 dizel motoru reno her arabada kullanıyor  duster , clio , megane etc.  

motor kötü değil ama çok büyük bir ekonomisi de yok. 

a serisi alacaksan bari 180 değil de 200 al 

Aynen dizellere baktım 109HP gücü var şaka gibi, sciroccodan sonra bu şimdi tatmin etmez beni, CLA 200 veya A200 amg paketlere bakıyorum

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Renault araba olarak dandik olabilir fakat motor konusunda gayet iyidir. Adamlar 2. dünya savaşında Nazilere karşı tank üretiyordu. Bayağı köklü bir marka. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    b0rd0
    b0rd0's avatar
    Erkek

Scirocco 160HP dsg kullanıyosun Alacağın arabanın yakıt tüketimini soruyon :D

Kalbim Kadar Yazabilsem de Ömrüm Kadar Severim..
Toplam Hit: 4018 Toplam Mesaj: 31
araba araba