Araba Taviyesi V2
-
sricco alıyordum ikinci el servise götürdüm aracı servis raporlarında 2 defa onarim görmüş arkadaşımda var 2 defa arıza yaptı DSG dokuluyor yani dikkat et.
-
metalati bunu yazdı
sricco alıyordum ikinci el servise götürdüm aracı servis raporlarında 2 defa onarim görmüş arkadaşımda var 2 defa arıza yaptı DSG dokuluyor yani dikkat et.
Bende ondan dolayi sordum. Tanidik servis danismani arkadaslar var. Yaka silkiyorlar..
-
DSG'den yana hiç bir problemim olmadı satmamda ki veya düşünmemde ki amaç o değil, sadece iyi bir teklif geldi o yüzden düşünüyorum ama işte sattıktan sonra scirocco kadar güzel bir araç alabilir miyim o düşündürücü biraz...
-
hocam bende polo yu 43 e aldım ( kredi masrafları hariç ) şuanda araç 49 bine çıktı
bileydim bu kadar kâr edeceğimi kendimi kasar golf yada jetta alırdım. a serisi değilde cla candır hocam
-
mkyb bunu yazdı
Saydığın iki Mercedes'inde kaputun altında Renault yapımı motor var hocam bilgin olsun. Yakıtı iyidir fakat ben iç döşemelerini kalitesiz buluyorum.
Hocam senin dediğin sanırım dizel-benzinli ayrımında değişiyor. Bir motor türünü sadece Renault yapıyordu diye hatılıyorum ben.
-
Mercedes A serisinde Reno motoru var biliyorum fakat şimdi şöyle bir şey de var, motor kötü olsa mercedes bunu kabul eder miydi ? Niye rezil etsinler kendilerini, neyse araç tavsiyelerinizi bekliyorum
-
tR0jaN bunu yazdı
Mercedes A serisinde Reno motoru var biliyorum fakat şimdi şöyle bir şey de var, motor kötü olsa mercedes bunu kabul eder miydi ? Niye rezil etsinler kendilerini, neyse araç tavsiyelerinizi bekliyorum
Hocam o 1.5 dizel motoru reno her arabada kullanıyor duster , clio , megane etc.
motor kötü değil ama çok büyük bir ekonomisi de yok.
a serisi alacaksan bari 180 değil de 200 al
-
PanxeR bunu yazdıtR0jaN bunu yazdı
Hocam o 1.5 dizel motoru reno her arabada kullanıyor duster , clio , megane etc.
motor kötü değil ama çok büyük bir ekonomisi de yok.
a serisi alacaksan bari 180 değil de 200 al
Aynen dizellere baktım 109HP gücü var şaka gibi, sciroccodan sonra bu şimdi tatmin etmez beni, CLA 200 veya A200 amg paketlere bakıyorum
-
Renault araba olarak dandik olabilir fakat motor konusunda gayet iyidir. Adamlar 2. dünya savaşında Nazilere karşı tank üretiyordu. Bayağı köklü bir marka.
-
Scirocco 160HP dsg kullanıyosun Alacağın arabanın yakıt tüketimini soruyon :D