Araba Taviyesi V2
-
b0rd0 bunu yazdı
Scirocco 160HP dsg kullanıyosun Alacağın arabanın yakıt tüketimini soruyon :D
Genel bir bilgi olarak soruyorum + sciroccolar öyle sandığınız kadar fazla yakmıyor, neden herkes aynı düşünce de ? Scirocco kardeşim bu ferrari değil 1,4 motor 160hp, basarsan her arabanın yaktığı gibi yakıyor normal yani. Şehir içinde benzinli arabaya göre en fazla 35 kuruş yakıyor ki bırakta o kadar yaksın 160hp ama bence çok dert edilecek şekilde yakmıyor.
-
Alacaksan bu noktadan sonra CLA serisi alabilirsin o da mercedes'in yıldızı için alınır yani.
Çünkü aracın gayet güzel bir araç.
Tabi bi de Volkswagen'in tadını almışken Passat CC'ye de geçebilirsin. :-)
-
MbK bunu yazdı
Alacaksan bu noktadan sonra CLA serisi alabilirsin o da mercedes'in yıldızı için alınır yani.
Açıkçası CLA bakmaya başlamıştım ama takii önden çekiş olduğunu öğrenene kadar :)
-
tR0jaN bunu yazdıMbK bunu yazdı
Açıkçası CLA bakmaya başlamıştım ama takii önden çekiş olduğunu öğrenene kadar :)
Senin araç ta önden çekişli ama. Ben mi yanlış biliyorum yoksa. :-))
Arkadan çekişli istiyosan Bmw var sana gidecek.
Olmadı Nissan Z350, Mazda RX8 veya Honda S2000 falan bakacaksın . :-))
-
MbK bunu yazdıtR0jaN bunu yazdıMbK bunu yazdı
Senin araç ta önden çekişli ama. Ben mi yanlış biliyorum yoksa. :-))
Arkadan çekişli istiyosan Bmw var sana gidecek.
Olmadı Nissan Z350, Mazda RX8 veya Honda S2000 falan bakacaksın . :-))
Aynen benim araç keşke arkadan çekiş olsa hayatta satmazdım, şimdi biraz da arkadan çekişli araç kullanmak istiyorum, BMW E90'lara filan bakınıyorum öyle bakalım neyde karar vericem.
-
mkyb bunu yazdı
Saydığın iki Mercedes'inde kaputun altında Renault yapımı motor var hocam bilgin olsun. Yakıtı iyidir fakat ben iç döşemelerini kalitesiz buluyorum.
Hocam arkadaşı yanlış bilgilendirmeyelim, mercedes'in motor kısmının sadece 3 bloğunda renault malzemeleri kullanılmıştır diğer bloklar mercedes'in orjinal 0 dan tasarımıdır.
Detaylı bilgiyi Mengenler'den alabilirsiniz.
Astra düşünebilirsin stock 180 hplik modelleri var gtc stage 2 ile 230 bg falan olabilir + 70 de tork ekle veya j kasa 140 hplik olanı kullanıyorum stage 2 yazılım filtreyle birlikte 190 bg net + pedal chip . 280 Tork.
Hiç olmadı ibiza cupra önü açık araç yazılıma elverişli +250 bg kadar çıkartılabiliyor.Yolda gördüklerini tokat manyağı yapabilirsin.
Not : Bu saydığım araçların pistonlarını genişletip turbosu büyültüldüğünde ve headers olduğundaki hallerini saymıyorum bile ..
Schwarz tarafından 11/Eyl/15 14:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Schwarz bunu yazdımkyb bunu yazdı
Saydığın iki Mercedes'inde kaputun altında Renault yapımı motor var hocam bilgin olsun. Yakıtı iyidir fakat ben iç döşemelerini kalitesiz buluyorum.
Hocam arkadaşı yanlış bilgilendirmeyelim, mercedes'in motor kısmının sadece 3 bloğunda renault malzemeleri kullanılmıştır diğer bloklar mercedes'in orjinal 0 dan tasarımıdır.
Detaylı bilgiyi Mengenler'den alabilirsiniz.
Astra düşünebilirsin stock 180 hplik modelleri var gtc stage 2 ile 230 bg falan olabilir + 70 de tork ekle veya j kasa 140 hplik olanı kullanıyorum stage 2 yazılım filtreyle birlikte 190 bg net + pedal chip . 280 Tork.
Hiç olmadı ibiza cupra önü açık araç yazılıma elverişli +250 bg kadar çıkartılabiliyor.Yolda gördüklerini tokat manyağı yapabilirsin.
Not : Bu saydığım araçların pistonlarını genişletip turbosu büyültüldüğünde ve headers olduğundaki hallerini saymıyorum bile ..
oyy.. budur :)) (otobanda.reel.tokatlama.vol.1.avi)
-
Araçlarda renault motoru olduğu doğrudur ancak mercedes bunu kendi standartlarına göre düzenleyip yerleştiriyor. Volvo s60 dizel alsanda kaput içindeki motorun kökeni renaulttur.
A180 CDI de biraz performans düşüktür schirocco dan sonra tatmin etmeyebilir.
A180 benzinli de 120 hp civarı dizele göre bunu tavsiye ederim buda renault motorudur.
A200 1.6 156 hp c180 motoru taşımaktadır. Araçtan beklentine göre istediğini seçersin :)
Genel olarak araç hakkında ise; kesinlikle çok tarz bir araba ancak sadece direksiyonunun mercedes olduğunu düşünüyorum. Ha bide şöyle birşey var ki o paraya alınabilecek en mantıklı araçlardan biridir.
-
tR0jaN bunu yazdı
Aracım Scirocco 160HP dsg
satma.net yakıtın fazla olur belki ama bu araçta aldığın keyfide mercedeste alamazsın ;)
-
khonyalim bunu yazdıtR0jaN bunu yazdı
Aracım Scirocco 160HP dsg
satma.net yakıtın fazla olur belki ama bu araçta aldığın keyfide mercedeste alamazsın ;)
Sanırım satmayacağım, yukarda ki yorumları da okudum. Mantıklı yorumlar var fakat attan inip eşşeğe de binmek istemiyorum, bu paraya alabileceğim spor ve iç dizayn'ı güzel olan araba pek yok gibi alınabilecek araçlar hep 100k'dan başlıyor fiyatlar uçmuş gitmiş şimdilik para biriktireyim BMW için zorlarım ileride