Arabadan Anlayanlar
-
2011 bora/jetta lara bak hoca.
-
hazır konu açılmışken bende bi araba sorayım,
opel antara 2.0 motor 150 beygir full + full 80 milyar. uygun mu sizce ? meraktan soruyorm.
not: arabalardan hiç anlamam..
-
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------
opel antara 2.0 motor 150 beygir full + full 80 milyar. uygun mu sizce ? meraktan soruyorm.
-----------------------------Valla Reis Sana Göre Uygun Galiba Bize Göre Cok Uçuk Bizim Alacagımız Araç En Fazla 25 30 Bin Tl
Senin Alacagın Aracın Da Vergisi De Coktur O Fiyata O Vergi Eşittir..
-
zigana bunu yazdı:
alacağınız arabanın ;
örnk ; hasar 34r7766 yaz 5664 de gönder . hasar bilgileri cebine gelir. 2.5 tl yazar.
trafik yada kaskodan hasar alan araba için geçerli. adam kafadan yaptırdıysa servisler bilir
-----------------------------zigana hoca o tam verimli olmuyo :)
bizim müşteriye hasar yok diye gelmiş düz dünya hasarı çıktı arabanın :)=
-
Hacı benzin 4.1 TL iken benzinli araca binilmez . Ha ben para sıçıyorum bok kadar param var verdiğim tüm paralar devlete helali hoş olsun diyorsan orasını bilemem.
-
ottomanmurat bunu yazdı:
Gharzvog bunu yazdı:
-----------------------------Valla Reis Sana Göre Uygun Galiba Bize Göre Cok Uçuk Bizim Alacagımız Araç En Fazla 25 30 Bin Tl
Senin Alacagın Aracın Da Vergisi De Coktur O Fiyata O Vergi Eşittir..
-----------------------------hocam alıcağımdan sormuyorum. bir yerde gördüm. dikkatimi çekti. sadece merak ediyorum.
-
1.4 motor yetmez o kasaya , performans sorunu yaşarsın..
-
bende 2011 1.4 122 passat kullanıyorum yakıt konusunda gerçekten az yakıyor.Performans olarakta araç ağır olmasına rağmen 1.4 tsi motor gerçekten çok güzel performans çıkartıyor bunun yanında kesinlikle araç içine ses gürültü gelmiyor ışıklarda durduğumda motor durdu sandığım oluyor : )
-
benzin konusunda şunu söyliyim hocam alacagımız araba yılda maksimum 10.000 km yapacak yani alacagımız dizel arabayla benzinli arasında nerden baksan 4-5 milyar fark oluyor belki daha fazla bile. 2.si dizel arabanın masrafı fazla biri 10.000 de bakım ister diğer 20.000 bakımı daha pahalıdır. zaten çok da fazla fiyat farkı da yok benzinle arasında. nitekim alacagımız dizel bizi amorti edecek anca o da belki. ondan benzinli bakıyoruz çok kullanılmayacak bir araba olacagı için. daha dogrusu fazla kilometre yapmyan bir araba olacak. 0 focuslara baktım bugun güzel arabalar titanium serisi ve collection serisi güzel ancak bunlar da C sınıfı araçlar. passat daha bi güzel görünüyor gözüme D sınıfı araç
-
kişisel düşüncem ;
bu devirde 1.3 turbo dizel almaktan yanadır.Tabi ağır araba olmaması kaydıyla yoksa kaldırmaz hoca.45 bine daha iyi tercihler yapabilirsin bence.Sıfır her zaman daha iyidir.