Arabadan Anlayanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

2011 bora/jetta lara bak hoca.

Solak Cerrah
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

hazır konu açılmışken bende bi araba sorayım,

opel antara 2.0 motor 150 beygir full + full 80 milyar. uygun mu sizce ? meraktan soruyorm.

not: arabalardan hiç anlamam..

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

Gharzvog bunu yazdı:
    -----------------------------

opel antara 2.0 motor 150 beygir full + full 80 milyar. uygun mu sizce ? meraktan soruyorm.

Valla Reis Sana Göre Uygun Galiba Bize Göre Cok Uçuk Bizim Alacagımız Araç En Fazla 25 30 Bin Tl

Senin Alacagın Aracın Da Vergisi De Coktur O Fiyata O Vergi Eşittir..

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

zigana bunu yazdı:

alacağınız arabanın  ;

örnk ;  hasar 34r7766    yaz  5664 de gönder . hasar bilgileri cebine gelir. 2.5 tl yazar.

trafik yada kaskodan hasar alan araba için geçerli. adam kafadan yaptırdıysa servisler bilir

zigana hoca o tam verimli olmuyo :)

bizim müşteriye hasar yok diye gelmiş düz dünya hasarı çıktı arabanın :)=

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    Hacı benzin 4.1 TL iken benzinli araca binilmez . Ha ben para sıçıyorum bok kadar param var verdiğim tüm paralar devlete helali hoş olsun diyorsan orasını bilemem.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Espo
    Espo's avatar
    Erkek

ottomanmurat bunu yazdı:

Gharzvog bunu yazdı:

Valla Reis Sana Göre Uygun Galiba Bize Göre Cok Uçuk Bizim Alacagımız Araç En Fazla 25 30 Bin Tl

Senin Alacagın Aracın Da Vergisi De Coktur O Fiyata O Vergi Eşittir..

hocam alıcağımdan sormuyorum. bir yerde gördüm. dikkatimi çekti. sadece merak ediyorum.

Yeni bir iş, yeni bir aş, yeni bir hayat. Sil baştan başlamak gerek bazen modunda. Artık buralarda yokum :) Hepinizi seviyorum, muck.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

1.4 motor yetmez o kasaya , performans sorunu yaşarsın..

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spyMASter
    spyMASter's avatar
    Erkek

bende 2011 1.4 122 passat kullanıyorum yakıt konusunda gerçekten az yakıyor.Performans olarakta araç ağır olmasına rağmen 1.4 tsi motor gerçekten çok güzel performans çıkartıyor bunun yanında kesinlikle araç içine ses gürültü gelmiyor ışıklarda durduğumda motor durdu sandığım oluyor : )

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek

benzin konusunda şunu söyliyim hocam alacagımız araba yılda maksimum 10.000 km yapacak yani alacagımız dizel arabayla benzinli arasında nerden baksan 4-5 milyar fark oluyor belki daha fazla bile. 2.si dizel arabanın masrafı fazla biri 10.000 de bakım ister diğer 20.000 bakımı daha pahalıdır. zaten çok da fazla fiyat farkı da yok benzinle arasında. nitekim alacagımız dizel bizi amorti edecek anca o da belki. ondan benzinli bakıyoruz çok kullanılmayacak bir araba olacagı için. daha dogrusu fazla kilometre yapmyan bir araba olacak. 0 focuslara baktım bugun güzel arabalar titanium serisi ve collection serisi güzel ancak bunlar da C sınıfı araçlar. passat daha bi güzel görünüyor gözüme D sınıfı araç

...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

kişisel düşüncem ;

bu devirde 1.3 turbo dizel almaktan yanadır.Tabi ağır araba olmaması kaydıyla yoksa kaldırmaz hoca.45 bine daha iyi tercihler yapabilirsin bence.Sıfır her zaman daha iyidir.

Toplam Hit: 5082 Toplam Mesaj: 32