Arabadan Anlayanlar Bakabilirler Mi ?
-
ne demek pejo çok sorun çıkarır, adam gibi kullanırsan sağlam arabadır, dağa tepeye sürmessen yol arabasıdır, rahattır iyidir.
şahsen ben senin yerinde olsam 3. sıradaki mavi 206cc yi gözüm kapalı alırım. gerçekten çok hoş bir araç.. 99 model fiat arabaya 10 bin verilirmi? gösterişsiz birde.
yorumları görünce şaşırdım açıkcası.
-
ben ztn galeri işi yapıyorum bınmedıım pejo modelı kalmadı 106dan 306a kdr her modelın performans serısıne bındım suan elımde 2004 model 206 Rc war ....
pejo arabasını ne kdr guwensız densede 2 tane pertım war bırısı 206 cc yanı snn baktıın araba ..ama sunu bılmen gerekır gaz kelebegı kolay arıza werır cok sorun yasatır kolay kolay sanayıde usta bulmassın servıste fena kacırır :) benım sana tawsıyem gencım dıosn bende dızel bı polo yada corsa bak onlarda asagı yukarı o fıyatlarda cok gezersın az para harcarsın... ;) -
NeTs bunu yazdı:
-----------------------------
ben ztn galeri işi yapıyorum bınmedıım pejo modelı kalmadı 106dan 306a kdr her modelın performans serısıne bındım suan elımde 2004 model 206 Rc war ....
pejo arabasını ne kdr guwensız densede 2 tane pertım war bırısı 206 cc yanı snn baktıın araba ..ama sunu bılmen gerekır gaz kelebegı kolay arıza werır cok sorun yasatır kolay kolay sanayıde usta bulmassın servıste fena kacırır :) benım sana tawsıyem gencım dıosn bende dızel bı polo yada corsa bak onlarda asagı yukarı o fıyatlarda cok gezersın az para harcarsın... ;)
-----------------------------işi bilenden tavsiye almak daha güzel oluyor. tşk ederim ama pejonun haşatı çıkmş :)