Arabadan Anlayanlar Bakabilirler Mi ?
-
sertan_06 bunu yazdı:
-----------------------------
mmrich bunu yazdı:
en son bi pejo206 mız vardı 2007 model arabayı 2008 de aldık 1 sene kullandık sonra egzos patladı durduk yere komple değiştirin dediler biz de yamalayıp sattık tabi elimize biras para daha geçti corolla2009 aldık .çok memnunuz. ben bu üçünü de sevmedim doğrusu .
-------------------------hocam bende toyota arıyorum çok tavsiye ediolar arabanın tipinde hayır yok ama performansı çok güzel diolar...
-----------------------------arabanın tipi süper nesini beğenmedin ki özellikle yeni makyajlı kasaya bayıldım
-
Hocam az yaksın istiyosan, hızlı gitmem, kimseye hava atmam diyosan palio al.
Ama hız istiyosan gösteriş istiyosan mavi pejo 206 cc yi al. Birde tüp taktır oda ucuz yakar zaten. Yani yerinde olsam mavi 206 yı tercih ederdim. -
corsa al rahat et
bide lpg taktır misss
-
Otoban Faresi arıyorsun anlaşıldığı kadarıyla .. bilmiyorum 90'lar ilgini cekermi hocam CRX'ler sağlam araçtır :) bi bakın..
km Hesabı fazla yapmamış bulabilirsen .. tam bir Hız makinası elde etmiş olursun
ilk pejo ( araç 2 ) gayet iyi .. genç işi güzel sorun cıkamaz parca konusunda hafif zorluk cıkartır bütce bakımından.
-
görünüş olarak mavi 206 bin basar çok tatlı duruyor hocam :|
-
1) Aracın Motoru ne Durumda..
2) Pert Mi Değilmi - Çalıntı Buluntu Olabilir.
3) Aracın Kronik Arızası Olabilir.
4) Yedek Parçası Ucuz Olsun ( MArka Seçerken )
5) Yetkili Servisi Çok Olsun..
6) Benzinli Olsun / LPG Taktır.
Kafan Rahat Olsun..
-
Amd-x bunu yazdı:
Otoban Faresi arıyorsun anlaşıldığı kadarıyla .. bilmiyorum 90'lar ilgini cekermi hocam CRX'ler sağlam araçtır :) bi bakın..
km Hesabı fazla yapmamış bulabilirsen .. tam bir Hız makinası elde etmiş olursun
ilk pejo ( araç 2 ) gayet iyi .. genç işi güzel sorun cıkamaz parca konusunda hafif zorluk cıkartır bütce bakımından.
-----------------------------Bu araç birçok özelliğinin yanında aynı gün içerisinde 2 farklı ilde ceza 4 er saat arayla ceza yeme kapasitesine sahip bir araçtır.
-
adam ilk arabam olacak diyor araçlardan çok fazla anlamıyorum diyor crx falan önermeyin onlar daha sonra :)
-
bu üçünüde at çöpe gitsin.alırsan alman arabası alacaksın hem sağlam hem güvenli.opel corsa ya da volkswagen poloya bak.
-
cyrpt bunu yazdı:
Amd-x bunu yazdı:
-----------------------------Bu araç birçok özelliğinin yanında aynı gün içerisinde 2 farklı ilde ceza 4 er saat arayla ceza yeme kapasitesine sahip bir araçtır.
-----------------------------hocam naptınız siz :D kafalar kıyaktı galiba ? büyük başarı .. :D:D