Arabalar Hakkında Yardım
-
Arkadaşlar şimdi bizimkiler şahlandı araba almaya kalktı bu mevzu 2 yıldır ortada şimdi anne baba inada binip araç almaya kalktılar. bugun gittik araba bakmaya Fıat LINEA benzinli ye karar verdiler 33.000 hiç bir özelliği yok sıfır olması, geniş olması ve 20.000 krediyi onların kullanması cezbetti . Nedense ben bu araca ısınamadım . Bir araba alırken ne yapılır nelere bakılır bilmiyorum bildiğiniz birşeyler varsa bilgilendirseniz bi. İçimde bir huzursuzluk var bu arana hakkında yanlış birşey yapılıyo gibi sanki ..
-
sensiz_aglamam bunu yazdı
Arkadaşlar şimdi bizimkiler şahlandı araba almaya kalktı bu mevzu 2 yıldır ortada şimdi anne baba inada binip araç almaya kalktılar. bugun gittik araba bakmaya Fıat LINEA benzinli ye karar verdiler 33.000 hiç bir özelliği yok sıfır olması, geniş olması ve 20.000 krediyi onların kullanması cezbetti . Nedense ben bu araca ısınamadım . Bir araba alırken ne yapılır nelere bakılır bilmiyorum bildiğiniz birşeyler varsa bilgilendirseniz bi. İçimde bir huzursuzluk var bu arana hakkında yanlış birşey yapılıyo gibi sanki ..
Bence 0 alıp baştan zararlı çıkmayın. Çevrenizde araçtan anlayan biri varsa onun yardımıyla iyi bir 2. el bulunabilir. Fiat'tan ben olsam uzak dururum.
-
darkroques61 bunu yazdısensiz_aglamam bunu yazdı
Bence 0 alıp baştan zararlı çıkmayın. Çevrenizde araçtan anlayan biri varsa onun yardımıyla iyi bir 2. el bulunabilir. Fiat'tan ben olsam uzak dururum.
Sebep ? Güvenilmez yapan nedir Fiat'ı
Branxian tarafından 25/Ara/13 00:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Branxian bunu yazdıdarkroques61 bunu yazdısensiz_aglamam bunu yazdı
Sebep ? Güvenilmez yapan nedir Fiat'ı
Hocam düz araba bence hiç bir estetiği yok..
-
Takoz gibi araba..
Öyle vites geçişimi olur.
Sürüş keyfi yok.
İzolasyon sıfır.
Manevra kabiliyeti, yok denecek kadar az.
Yol tutuş ona keza.
Çok az yakar.
Kolay satılır.
Ufak tefek arızaları servise değilde herhangi bir ustaya götürsen bakar.
-
eğer hiç arabadan anlamıyorsanız ve adam gibi arabaya binmek istiyorsanız wolkswagen tercih edeceksinz hocam
-
Derhal vazgeçir onları Fiat Linea hem de benzinli :P
1.4 Fire olsa gerek alacağınız araç?
Donanımsız bir araç Allahtan Abs ve hava yastığı koymuşlar :) Çekiş olarak rahat ettirmez, yakıtı benzin demişsiniz çok yakar, tork vermez vs vs...
Opelden bakın Astra falan olabilir o fiyat aralıklarında hiç olmazsa adam akıllı araba olur.
Bence çok kötü bir tercih. Yol yakınken vazgeçin.
Sıkı araştırıp öyle karar verin, hiçbir şey bilmiyorsanız internet denen bir şey var, firmaların modellerini, teknik özelliklerini ve donanımlarını karşılaştırın.
AnaMuhalefet tarafından 25/Ara/13 01:49 tarihinde düzenlenmiştir -
Benzinlisi değilde 1.3 multijet'i alınabilir.
Bi çok araba sürdüm fiatında 2 farklı lineasını kullandım 2.side multijetti az yakıyor iyi kaçıyor konforsa sabit ne çok takoz ne cok konforlu
o paraya alıncak en iyi arabalardan biri
Sserkan tarafından 25/Ara/13 04:28 tarihinde düzenlenmiştir -
hocam bence sıfır arac almayın o paraya cok daha konforlu araclar bulabılırsınız ozellıkle fıat bılmıorum kesınlıkle arac almayacagım fırmalar ıcınde benzınlı hıc almayın müridin dediği gibi illede bunu alcaz dıosanız 1.3 multijet alın daha iyi ama o fiyata honda civic olur ne bılım golf olur ama bnm tavsiyem 2006 civarı skoda octavia olur hem geniş hem az yakar hemde dunyanın fonksıyonu var konforludur da tavsiyemdir yani..
-
adamlar %0 faiz vererek 24 yada 36 ay vade ile alacaklar. ikinci el başka bir araç alınabilir tabi ama. bide krediye faiz ödeme var. anladığım kadarıyla ilk arabanız yada uzun süredir ilk arabanız. benzinli almayın şimdi yav biz az bineriz gerek yok diyorsunuzdur ama inanın benzin size daha pahalıya gelir. artı satarken dizeller tutuluyor. bu arabanın benzinlisi tutulmuyor. ben geçen bundan 3 gün kiraladım. sadece direksiyonunu ve plastik aksamının kalitesizliğini beğenmedim. ama onun dışında çekişide yol tutuşuda güzel araba. 50 binliralık araçla kıyaslarsan yanlış yaparsın. ideal bir aile arabası. tabiki imkanın varsa daha iyisini al ama bu civarda bir araç arıyorsan iyidir.
-
o paraya ne arablar var be. linea eşşek gibi kasasıyla ve litresi 5 tlyi geçen benzin ile size fazla yol yaptırmaz. Sıfır alınacaksa bare dizel olsun.
lan o para bende olcak uçak alırım uçak:)