Arabalar Hakkında Yardım
-
Kredi olayı onları o arabaya itti resmen sabah baba gitmiş bile şimdi nedir ne değildir bilmeden bekliyorum. Lafda söylenmiyor bunlara 39.000 renodan yeni clio buldum 2.el ama tam donalımlı ayrıca 7 aylık araba hiç bi hasarı yok dizel 26.000 km si . Garantili araç. Gözüm bunda açıkcası ama bakalım gün içinde belli olcak naptıkları.
-
ha eşeğe binmişsin ha linea ya bir hafta 1.3 multijet e bindim toyotamı mumla aradım
-
Hacı önceden bende fiat arabasına ön yargıyla bakıyordum.
6 aydır şirket arabası ile seyahat ediyorum Linea 1.3 multijet. Bulgaristana gittim geldim o araçla beni yormadı ve birçok viraja sert girdim aynı sınıftaki araçlardan bence yol tutuşu daha iyi.
Şöyle bir durumda var. Arabadan değişik ufak bir ses dahi gelse hemen servise götürülüyordu bakımları aksatılmıyordu.
Bilmiyorum ya kullandığım araç ayda yılda numune çıkanlardan yada herkeste bir ön yargı mevcut.
Ayrıyetten birçok farklı model arabada kullanmış biri olarak yorumumu yapıyorum :)
Branxian tarafından 25/Ara/13 21:08 tarihinde düzenlenmiştir -
LİNEA DEĞİLDE PUNTO BAKSIN BARİ.
-
o arabayı alırsanız 100 kmde 50 tl yakıt yakacaksınız ona göre alın derim.
hee maddiyatınız iyiyse benzine ekmek bandırın diyicem de maddiyat iyi olsa fiat almazsınız zaten :-)
-
2003-2004 Focus 1.6 ghia bakın hocam yada
Renault Megane
yada hyundai accent 1.5 admire(normalde kimse tavsiye etmez ama herkes alır)
Yada efsane kasa 97-98 model toyota corolla
İlk araba olacağı için 2. el almanızı tavsiye ederim. Bende yaza doğru focus düşünüyorum inşallah.
-
sıfır al tabi 5-10 yıllık arabalara neredeyse sıfır araba parası vermeyin, dünyada tektir 2.eli sıfırından pahalı olan araçlar evet böyle bir ülkede yaşıyoruz.
hep bizim mal insanımız işte vw vw vw die die suni piyasa yarattılar amk
50 bine al 1 yıl sür sıfırına zam gelsin sen gene 50 bine sat kendininkini dünyada baska nerde var la :D
not: line alacaksanız en fazla 100 ü görün :D
araç biraz eskiyince 110 km gibi hızlarda dansöz gibi titretiyor valla kendini :D
DestinatioN tarafından 25/Ara/13 22:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Bizim şirketin arabaları Fiat linea 1.3 multijet kullanan kişilerin tek ortak noktası çok yakması, filo yönetimi dahil. ( bir depo 500km civarı)
yakıt konusunda polemiğe girmeyelim diye söylüyorum, Belki de şirket arabası diye çok yaktırıyorlardır bilmiyorum. kullanan devirli kullanıyodur belki
zaten hepsini değiştirdiler 2013 model Clio symbol aldılar. Az yakıyo ama Linea ya göre kalas gibi araba.
Kahramann tarafından 26/Ara/13 00:19 tarihinde düzenlenmiştir