Arabamı Satıyorum (Gelly Emgrand HB)
-
ehveniser bunu yazdıesinti bunu yazdımurdery bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
bızde bakıyoruz araba bır pickup bırde normal sedan ya da coupe alacaklar .
gelly ılk defa duyuyorum almazlar da
cın uretımımıymıs ızlenımlerını bıraz aktarabılır mısın hocam ?
amerıkan tarzını hıssettım arabaya bakınca daha doğrusu cadillac izlenimi var arabada
+1
Hocam araba fiyatina gore fazlasini bile veriyor.
Bu fiyata clio sembol satiyorlar.
Araba gercekten guzel para lazim olmasa satmicam.
Zaten yeni aldim mecbur satisa koydum.
Kusura bakma da sembol dedigin araba kendini kanıtlamıs,
1.2-1.4 benzinlisiyle 1.5 dizeliyle renault basarılı motorlara sahip
geely gibi bir markayla kıyaslaman komik yani.
sahsen ben dogan-sahin alacagım zaman tercih ederim anca geely falan.
o paraya symbol varsa onu alın.
Sen beni anlamadin hocam.
Ben reno dandik benim araba on numara mi diyorum.
Araba ozellik olorak full bu fiyata bos sembol veriyorlar.
-
İlan onaylansın da bir bakalım. 30-32 bin civarı araba bakınıyorum ama bir türlü aklıma yatan bir araba bulamadım. Hayırlı satışlar.
-
hipokondriyak bunu yazdı
amerıkan tarzını hıssettım arabaya bakınca daha doğrusu cadillac izlenimi var arabada
pickup tarzı araç bakıyorsan ssangyong actyon sporttan şaşma
örnek olarak bu ilandaki gibi birşey ala bilirsin
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-akkus-tan-2011-ssangyong-actyon-sports-2.0-otomatik-360441188/detay
bendede 2011 var markaya gelicek olursak güney kore malı ssangyong mercedes çelik aksamını üreten fabrika motoru mercedes tasarladı gövde kendi tasarımı
29-40 bin arası güzel 4 çeker bula bilirsin 2çekere aldığında 30-35 kuruş yakıyor 4çekerde 35-40 yakın yakıyor 2000 motor 2011 ve altı alırsan vergi dairesine gidip araç vergim kasko beledini aşıyor diyip vergini bir alt dilim motordan 600 tl düşürte biliyorsun ben öyle yapıyorum :)
araç kolay kolay arıza çıkarmıyor çok atik 2 ton olduğundan 150-180 km çıktığında binek araçlardaki direksiyon titreme olayı fazla olmuyor kar moduna aldığında milletin yolda kaldığı bayırlar da zincirsiz kağıthane yokuşlarında artizlik hareketler yapa bilirsin :) -
neden satıyosun
-
Geely volvoyu satın aldı ama yeni aldığı icin Volvo teknolojisi bu arabada olmayabilir.
-
volkan bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-akkus-tan-2011-ssangyong-actyon-sports-2.0-otomatik-360441188/detay
bendede 2011 var markaya gelicek olursak güney kore malı ssangyong mercedes çelik aksamını üreten fabrika motoru mercedes tasarladı gövde kendi tasarımı
29-40 bin arası güzel 4 çeker bula bilirsin 2çekere aldığında 30-35 kuruş yakıyor 4çekerde 35-40 yakın yakıyor 2000 motor 2011 ve altı alırsan vergi dairesine gidip araç vergim kasko beledini aşıyor diyip vergini bir alt dilim motordan 600 tl düşürte biliyorsun ben öyle yapıyorum :)
araç kolay kolay arıza çıkarmıyor çok atik 2 ton olduğundan 150-180 km çıktığında binek araçlardaki direksiyon titreme olayı fazla olmuyor kar moduna aldığında milletin yolda kaldığı bayırlar da zincirsiz kağıthane yokuşlarında artizlik hareketler yapa bilirsin :)ilk çıktıgı zaman cok hosume gıdıyordu bunlar ama skystar vardı navara gecılır ya da l200 lercok hosuma gıdıyor 2006 2008 aralıgında alınır daha yenısıne para yatırılmaz zaten
tarlada zeytınlıkte gezmek ıcın alıyoruz kullanım amacı dag bayır gıtmek offroad amacı yok 4x2 yeterlı olacaktır bütçe zaten çok yok gönül ister çakalım amarogu heryanı çamur olsun :)
ben buyuk araba çok sevıyorum gorus acın daha guzel skystar eskı 98 2000 model fılan ama arabanın gucunu hıssedıyorsun ınsana cok guzel bır duygu katıyor :)
ssangyong kullanmadıgım ıcın bılmıyorum
-
esinti bunu yazdıehveniser bunu yazdıesinti bunu yazdımurdery bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
+1
Sen beni anlamadin hocam.
Ben reno dandik benim araba on numara mi diyorum.
Araba ozellik olorak full bu fiyata bos sembol veriyorlar.
@esinti teşekkürler hocam. +konu up
@ehveniser symbol kendini kanıtlamış araba ama hocam piyasada sağlam symbol bulmak zor. özellikle 20k 30k bareminde tercih edilecek araba sayısı gerçekten az. ben de symbol düşünüyordum. gelly i de alternatif olarak düşünücem. symbol, renodan yola çıkarsak, çok çok az yakan bir araç. sanayiye yolun düşerse de seni üzmeyecek fazla masraf çıkarmayacak bir araç. gıcık olduğum nokta çoğu taksi çıkması oluyor. temiz bulabilirsem ocak ayı itibariyle alırım. 90k kilometrede symbol ü 26k ya sattık geçenlerde. bakalım nasip
-
hipokondriyak bunu yazdıvolkan bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
araç kolay kolay arıza çıkarmıyor çok atik 2 ton olduğundan 150-180 km çıktığında binek araçlardaki direksiyon titreme olayı fazla olmuyor kar moduna aldığında milletin yolda kaldığı bayırlar da zincirsiz kağıthane yokuşlarında artizlik hareketler yapa bilirsin :)ilk çıktıgı zaman cok hosume gıdıyordu bunlar ama skystar vardı navara gecılır ya da l200 lercok hosuma gıdıyor 2006 2008 aralıgında alınır daha yenısıne para yatırılmaz zaten
tarlada zeytınlıkte gezmek ıcın alıyoruz kullanım amacı dag bayır gıtmek offroad amacı yok 4x2 yeterlı olacaktır bütçe zaten çok yok gönül ister çakalım amarogu heryanı çamur olsun :)
ben buyuk araba çok sevıyorum gorus acın daha guzel skystar eskı 98 2000 model fılan ama arabanın gucunu hıssedıyorsun ınsana cok guzel bır duygu katıyor :)
ssangyong kullanmadıgım ıcın bılmıyorum
amarog iyide fiyatı gereksiz çok pahalı
actyon sports la hızı rahat hissedirsin dağda bayırda banamısın demez :)
https://www.youtube.com/watch?v=P5X5mnXczu4
dahada eski model var musso dağ keçisi
musso vs jeep grand cherokee
https://www.youtube.com/watch?v=sgcvrV1wXf4 -
ehveniser bunu yazdıesinti bunu yazdımurdery bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdı
+1
Her arabanın bir alıcısı mutlaka olur hocam. Çok takılma ikame edilen markalara.
Hayırlı satışlar. -
csr288 bunu yazdı
neden satıyosun
Hocam is ve ev degisikligi yaptim masraf oldu ve araba suan gerekli degil.