Arabamın Rengini Değiştirmek İstiyorum
-
hocalar arabanın rengi yeşil , araba 93 model doğan slx , ben bunu bordo yapmak istiyorum , komple kaça boyatırım vede ruhsata işletmek için neler gerekir , ne kadar ücret öderim ? bilgisi olan paylaşabilirmi acaba ..
boyacı olan da yazsın ...ARABA BU ARKADASLAR...

-
kardeş. direk sanayiye bi boyacıya gitsen daha pratik ve kolay bi çözüm olmaz mı?
-
-
imkan yok suan hocam .. eğitimdeyim ..
-
hoca bu arabanın piyasası ne kadar?
-
6 7 8 hoca arabaya göre... 9 a 10 a da var yani
-
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Allah aşkına harbi mi :| lan 97 model opel astralar 8-12 arası iyatlara gidiyor bu kutuya kim verir 6 milayr ahah :D
ne abs ne klima ne hava yastığı ne otomatik ayna ne enjeksiyon bune lan buna verilirmi o para yazık değilmi allah aşına :S
-
bunu boyatmaya isterler 2-3 milyar (iyi bir boya için) git arabayı sat amk :D
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
Allah aşkına harbi mi :| lan 97 model opel astralar 8-12 arası iyatlara gidiyor bu kutuya kim verir 6 milayr ahah :D
ne abs ne klima ne hava yastığı ne otomatik ayna ne enjeksiyon bune lan buna verilirmi o para yazık değilmi allah aşına :S
-----------------------------ulen istanbul piyasasıyla anadolunun diğer bölgelerindeki piyasaları karıştırma istersen :D
-
hoca yeniden vizeye gireceksin ama vize parası vermeyeceksin
ruhsat değişecek form hazırlanacak
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------Allah aşkına harbi mi :| lan 97 model opel astralar 8-12 arası iyatlara gidiyor bu kutuya kim verir 6 milayr ahah :D
-----------------------------bundan aldığın zevk başka gülüm