Arabamın Rengini Değiştirmek İstiyorum
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------
şu audinin üstündeki ne olarak geçiyor ?
-----------------------------Hexis yanar döner turuncu

-
Bosluk bunu yazdı:
Vaybe Erzincanlı bir mürid :)
-----------------------------Erzincanlı değilim hoca , orda okudum ordan aldım :)
-
Rüzgar boya normal kalitede birşey yaptırmak istersen 700 ile 1000 lira arasında. (Tabi bu ustanın istediği miktara bağlı)
Ruhsata işletme 70-80 lira diye hatırlıyorum.
-
ByMusty bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
6 7 8 hoca arabaya göre... 9 a 10 a da var yani
-----------------------------Allah aşkına harbi mi :| lan 97 model opel astralar 8-12 arası iyatlara gidiyor bu kutuya kim verir 6 milayr ahah :D
ne abs ne klima ne hava yastığı ne otomatik ayna ne enjeksiyon bune lan buna verilirmi o para yazık değilmi allah aşına :S
-----------------------------bundan aldığın zevk başka gülüm
-----------------------------alacak param yok bu kutuyu kullanıorum demiosunda zevk diosun haha :D hacı bu arabanın yenisini alsan daha ucuza getirir boya yerine
-
1000 ile 2000 arasonda boya kalite ve özelliğine göre boya parası verirsin benden tavsiye nikelaj fırınlı bordo yaptır. Ardından 400 lira eminiyete verirsin yetmez bide 150 lira verip tekrar fenniye girersin yetmez yanlıs hatırlamıyorsam 50 de ruhsat için değğerli kağıt parası ödersin bende geçen yıl pembe siyah yaptıracaktım fiyat çok olunca vaz geçtim.
-
Madcrazy bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------Allah aşkına harbi mi :| lan 97 model opel astralar 8-12 arası iyatlara gidiyor bu kutuya kim verir 6 milayr ahah :D
ne abs ne klima ne hava yastığı ne otomatik ayna ne enjeksiyon bune lan buna verilirmi o para yazık değilmi allah aşına :S
-----------------------------alacak param yok bu kutuyu kullanıorum demiosunda zevk diosun haha :D hacı bu arabanın yenisini alsan daha ucuza getirir boya yerine
-----------------------------Hoca parası olan değil hastası olan biner bu araca hastası olmadıgın için anlayamazsın
-
İ love black :)
-
Madcrazy bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
ByMusty bunu yazdı:
-----------------------------adamın zevki , parası ona yetiyor demek ki. sen çalışarak bi 8-10 lira para kazan sonra gel ahkam kes, baba parası yemeye benzemez ;) iki