folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Arabaya Hangi Marka Tüp Taktırmalıyız

Arabaya Hangi Marka Tüp Taktırmalıyız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NuLL29
    NuLL29's avatar
    Erkek

mitsubishi araç vardı. servisteki ustaya sordum daha önce bu araçlara tüm taktınmı diye? 5 tane taktım..atiker ve brc taktım dedi atiker randuman vermedi dedi. atiker 900 brc 1600 bide işletme filan dedim bi ton masraf 2000 liraya çıkıyor taktırmadım. 1 sene sonra gittim atiker yetkili bayisine sordum soruşturdum iyi bir usta dediler atiker taktırdım. gayet güzeldi. atikeri tavsiye ediyorum. düşün yani sendeki araba nedir bilmiyorum fakat mitsubishi motoruna güvendim taktırdım. sorun yaşamadım. reno filansa hiç tereddüt etme derim :)

NuLL29 tarafından 18/Kas/13 11:33 tarihinde düzenlenmiştir

.::::Tesadüfen Doğdum Mecburen Yaşıyorum Zorudan Ölücem:::...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

atiker 1100 brc 1600 tl konuştum şimdi

arasındaki fark yerli ve yabancı olmasıymış

2005 yılından sonra tüplü araç patlalmış hiç adam dedi:)

avmlerde bir tek bizim ülkede almıyormuş önümüzdeki yıl kaldırılır diyor herkes

birde almamalarının sebebi olarak deprem falan olursa bina yıkılırsa daha fazla tehlike teşkil ediyormuş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    NuLL29 bunu yazdı

mitsubishi araç vardı. servisteki ustaya sordum daha önce bu araçlara tüm taktınmı diye? 5 tane taktım..atiker ve brc taktım dedi atiker randuman vermedi dedi. atiker 900 brc 1600 bide işletme filan dedim bi ton masraf 2000 liraya çıkıyor taktırmadım. 1 sene sonra gittim atiker yetkili bayisine sordum soruşturdum iyi bir usta dediler atiker taktırdım. gayet güzeldi. atikeri tavsiye ediyorum. düşün yani sendeki araba nedir bilmiyorum fakat mitsubishi motoruna güvendim taktırdım. sorun yaşamadım. reno filansa hiç tereddüt etme derim :)

aynen, önceki arabamda da atiker vardı şimdiki arabama da ben atiker taktırdım. markadan ziyade takan usta önemli. yetkili servis olduktan sonra hiç bir sıkıntı çıkmaz. obd II sistemi denilen sistem var, araç arıza lambası yandığında belli bir süre sonra gaz ayarını otomatik yapıyor ve kendiliğinden sönmesini sağlıyor.

ben memnunum şahsen. gidipte dünyanın parasını vermeye gerek yok sırf italyan diye...

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    h2run
    h2run's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu obd 2 ne zamandir var ? bi sure sonra hepsi yakiyor ariza lambasini, pis gazdan kaynakli o kesin bence bide nedense asiri fren e yuklenince yakiyor direk

- Ben alışılmış şeyleri sevmem, bilirsin.Yaşamaksa ; dilediğim gibi yaşamalıyım, sevmekse; gönlümce sevmeliyim.Kendi elimle yazmalıyım alın yazımı,ölmekse istediğim anda ÖLMELİYİM.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek

prins ten daha iyi lpg kitler var ama türkiyede ithalatını yapan var mıdır bilmem

bu işlerde önemli olan kullandıkları yazılımlar ve parçaların markaları genelde

italyanlar bu işte iyi zaten pompayı fln bulan adamlar zaten makine mühendisliğinde çok ilerdeler...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

lovato tabiki

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek
    can498 bunu yazdı

tüp takılacak araç ne ?

eski model şahin toros filansa. sıralı otogaz felan taktırmayacaksan ben ALDESA diye bir marka kullanıyorum. 3 yıldır 86model şahinin üzerinde hiç bir sorun yaşamadım. tavsiye ederim.

aldesayı iki yıl kulandım sorunsuz çalışan bi sistem yeni aracıma da AKL marka sıralı oto gaz taktırdım yaklaşık bir yıldır kullanıyorum henüz bi sorun yaşamadım 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek

araç mazda 3 2005 1.6 otomatik bu arada

görünen o ki usta aramak lazım markadan ziyade

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    128Kbps
    128Kbps's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

BRC kullanıyorum 2,5 senedir hiç bi sorun yaşamadım gayet de memnunum. aracım 2003 model ford focus 1.6 sedan. Tavsiye ederim 1600 liraya taktırmıştım.

https://t.me/pump_upp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cemnet
    cemnet's avatar
    Erkek
    128Kbps bunu yazdı

BRC kullanıyorum 2,5 senedir hiç bi sorun yaşamadım gayet de memnunum. aracım 2003 model ford focus 1.6 sedan. Tavsiye ederim 1600 liraya taktırmıştım.

2.5 sene geçmiş fiyat hala aynı insna bi indirim yapar dime

performansda nasıl bir değişim oldu peki hocam?

Toplam Hit: 3309 Toplam Mesaj: 32