Arabaya Hangi Marka Tüp Taktırmalıyız
-
İlerde bu tüplü araçlar otoparklara falan girebilecekmiş bunun için geçerli olan marka model falan ne varsa araştır öyle hareket et hocam.
-
Aracın nedir, ayrıca markadan ziyade takan ustanın sanatkar olması önemli,
-
kaliteye göre sıralamak gerekirse;
Prins
Teleflex
BRC
Landi Renzo
Zavoli, Atiker v.s.
Ben prins kullanıyorum 4.0 motor aracımda kalitesinden oldukça memnunum evet biraz pahalı hele birde ingiliz bir 4x4' e taktıracaksan çok daha pahalı oluyor ama aklın kalmıyor sadece bir kez taktırıp unutuyorsun. Simit var bende stepne yerinde AVM otoparkı falan sallamıyorum :)
-
Montajı düzgün yapılmadıktan sonra dünyanın en pahalı sistemini taksan yine sorun çıkarır.
Tercihini markaya göre değilde işini en iyi şekilde hangi markanın ustası yapıyosa arastır bul ona göre yap.
İş ustada ve montajda biter.
Ben Atiker kullanıyodum dayımda BRC vardı arabalar aynı ikimizinkide sorunsuzdu hemen hemen aynı yakıyodu performans felan aynı.
Anlıycagın markadan önce montaja önem ver montaj düzgün yapılmassa çok başın ağrır.
-
can498 bunu yazdı
hep tüp patlama riski var derler. yıllardır tüplü oto kullanıyorum. hiç tüp patlaması ne gördüm nede duydum.
hocam ilk zamanlar millet mutfak tüpünü koyup gidiyordu araçla, o da basınçtan patlıyordu, haberlerde çok gördüm ben.
-
bingaz al hocam harika. piknik tüpü bile çalıştırıyor
-
sağlam bir usta bul öncelikle. Önemli olan usta. Zaten o sana markayı söyler ;)
-
atiker var benimkindede bir sorun olmadı daha.
-
janni bunu yazdı
atiker var benimkindede bir sorun olmadı daha.
kaç paralık olandan taktırdın?
öncesinde ve sonrasında performans değerlendirmesi yapar mısın?
yakıt masrafı %40 düştü mü?
-
sanarsın herkes 40 yıllık otogazcı amk :)
sağdan soldan duymuşlar görmüşler yok en iyisi prinsmiş yeni arabalara takıyorlarmış fln yok böyle birşey dünyada
performansı iyi olan parça var iyi olmayan var güvenilir olan var olmayan var
tek diyeceğim aeb in ürettiği motor kontrol ünitelerini kullanan omvl bigas zavoli romano gibi markaları sakın tercih etme
ayrıca arabanın markasına modeline motor hacmine göre lpg kit takmak gerekir parformans kaybı yaşanmaması için onun içinde araştırma yapmak lazım