Araç Aldik Taksi Cikmasiymis Ne Yapabiliriz
-
HanDSomE bunu yazdı
Hocam bununla ilgili emsal teşkil eden yakın zamanda davalar açıldı. Satıcı sizi herşeyden bilgilendirmek zorunda. Gidin kibarca söyleyin. Aksi halde hiç laf anlatmayın savcılığa gidin.
@trooper
savcılık hukuki uyuşmazlık olduğundan dolayı takipsizlik/kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verir ortada herhangi bir dolandırıcılık yada suç unsuru durumu var gibi durmuyor.
@seagate189
hocam araçta seni yanıltacak herhangi bir işlem/oynama yapılmadıysa sana bilgi verilmemiş gizli bir kusur ayıp yoksa yapılacak pek birşey olduğunu düşünmüyorum açıkçası.
-
Araç modeli kmsi ve hangi şehirden ilçeden aldın yazsana hocam. Ben sana km doğrumu değil mi tahminen söylim.
Mesela İstanbul ise araç 2-3 yaşındaysa o aracın 50k kö de olması imkansız
-
Araba taksi çıkmasıysa komple boyalı olması gerekmiyor mu ?
-
mkyb bunu yazdı
Araba taksi çıkmasıysa komple boyalı olması gerekmiyor mu ?
hocam artık taksileri boyamıyorlar. Aracın orijinal boyasının üstüne kaplama gibi bişye yapıştırıyorlar, sonra da soyup söküyorlar.
Ne kadar doğru bilmiyorum ama aracın göstergesinin haricinde motor(veya ECU) kısmında da KM bilgisi tutulduğu, hatta buradaki KM bilgisinin değiştirilemediği ve servislerin buradan KM okuyup gösterge ile karşılaştırma yapabildiği bilgisini okumuştum. Bence ilk olarak servise KM okutmak istediğini söyle halini/durumunu anlat, onlar işin püf noktasını biliyorlardır. Eğer KM oynanmışsa eski sahibini savcılığa vermekle tehdit et, sıç ağzına huni ile.
-
Peki araba hakkinda dogru bilgiyi nasil ögrenicez kazik yemicez ?
-
Yetkili servise bakimlarini yaptirdiysa onlarda km bilgileri vardir sor bi yetkili servise sase numarasindan islem yapar onlar.
-
kaç adam linea'yı yetkili servise götürür yahu ?
700 tl'ye en baba arabayı sikik taksi sarısına kaplatırsın. boya moya hak getire
bahsettiğiniz ecu-analog gösterge olayıda her arabada yok. 30 tl'lik cihaz ile km düşüyor.
-
Km si kaçta,
-
Motoru sağlam boya çizik yoksa çok da takılmamak gerek elinizde veri olmadan hukuken bir şey de çıkmaz gibi..
-
Telefon numaranı yolla bildiğim kadarı ile yardımcı olayım