folder Tahribat.com Forumları
linefolder Ulaşım Araçları ve Seyahat
linefolder Araç Aldik Taksi Cikmasiymis Ne Yapabiliriz

Araç Aldik Taksi Cikmasiymis Ne Yapabiliriz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

Hocam bununla ilgili emsal teşkil eden yakın zamanda davalar açıldı. Satıcı sizi herşeyden bilgilendirmek zorunda. Gidin kibarca söyleyin. Aksi halde hiç laf anlatmayın savcılığa gidin.

@trooper

savcılık hukuki uyuşmazlık olduğundan dolayı takipsizlik/kovuşturmaya yer olmadığına dair karar verir ortada herhangi bir dolandırıcılık yada suç unsuru durumu var gibi durmuyor.

@seagate189

hocam araçta seni yanıltacak herhangi bir işlem/oynama yapılmadıysa sana bilgi verilmemiş gizli  bir kusur ayıp yoksa yapılacak pek birşey olduğunu düşünmüyorum açıkçası. 

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Free_Mans
    Free_Mans's avatar
    Erkek

Araç modeli kmsi ve hangi şehirden ilçeden aldın yazsana hocam. Ben sana km doğrumu değil mi tahminen söylim. 

Mesela İstanbul ise araç 2-3 yaşındaysa o aracın 50k kö de olması imkansız 

www.homecept.com | Ev dekorasyon ürünleri, konsept tasarımlar
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Araba taksi çıkmasıysa komple boyalı olması gerekmiyor mu ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Araba taksi çıkmasıysa komple boyalı olması gerekmiyor mu ?

hocam artık taksileri boyamıyorlar. Aracın orijinal boyasının üstüne kaplama gibi bişye yapıştırıyorlar, sonra da soyup söküyorlar.

Ne kadar doğru bilmiyorum ama aracın göstergesinin haricinde motor(veya ECU) kısmında da KM bilgisi tutulduğu, hatta buradaki KM bilgisinin değiştirilemediği ve servislerin buradan KM okuyup gösterge ile karşılaştırma yapabildiği bilgisini okumuştum. Bence ilk olarak servise KM okutmak istediğini söyle halini/durumunu anlat, onlar işin püf noktasını biliyorlardır. Eğer KM oynanmışsa eski sahibini savcılığa vermekle tehdit et, sıç ağzına huni ile.

antivir-US tarafından 22/May/17 19:38 tarihinde düzenlenmiştir

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Enquinx35
    Enquinx35's avatar
    Erkek

Peki araba hakkinda dogru bilgiyi nasil ögrenicez kazik yemicez ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yetkili servise bakimlarini yaptirdiysa onlarda km bilgileri vardir sor bi yetkili servise sase numarasindan islem yapar onlar.

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

kaç adam linea'yı yetkili servise götürür yahu ? 

700 tl'ye en baba arabayı sikik taksi sarısına kaplatırsın. boya moya hak getire

bahsettiğiniz ecu-analog gösterge olayıda her arabada yok. 30 tl'lik cihaz ile km düşüyor.

http://www.leyladansonra.com/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Km si kaçta,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Motoru sağlam boya çizik yoksa çok da takılmamak gerek elinizde veri olmadan hukuken bir şey de çıkmaz gibi..

Kendine İyi Bak ..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek

Telefon numaranı yolla bildiğim kadarı ile yardımcı olayım 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
Toplam Hit: 4602 Toplam Mesaj: 26
taksi plaka