Araç İç Ve Dış Temizlik Ürünleri Hakkında Paylaşım.
-
Arkadaşlar Merhaba,
Aracınız için kullanmış olduğunuz temizlik ürünleri nelerdir ?
Araçlar için özel olarak üretilmiş ürünler veya ev için üretilen ama araç için de kullanıldığda çözüm sağlayan ürünler.
Araç kaportası, Jant, Torpido, Döşme, Cam, Koltuk vs vs.
Mesala, Ben ön camı içeriden silmek için genelde cam sil + ıslak ( havlu ) mendil kullanıyorum. Yapışan yağlı eksoz dumanı başka türlü çıkmıyor.
-
Arabanı yenimi aldın.
-
İlk arabamı aldığım zaman hevesli hevesli set falan almıştım, yıkıyorum parlatıyorum sürekli. Sonra yıkamaya vermeye başladım 2 haftada 1 defa falan.
Şimdi 4 ay önce falan yıkamacıya bıraktım heralde xd insan sıkılıyor bir süre sonra.
-
BaD_BoYs bunu yazdı
Arabanı yenimi aldın.
Yok hocam :)
-
THT2005 bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdı
Arabanı yenimi aldın.
Olsun yine de güle güle bin :) Başarılar hocam :)
BaD_BoYs tarafından 03/Tem/24 16:19 tarihinde düzenlenmiştir -
AslanAmca bunu yazdı
İlk arabamı aldığım zaman hevesli hevesli set falan almıştım, yıkıyorum parlatıyorum sürekli. Sonra yıkamaya vermeye başladım 2 haftada 1 defa falan.
Şimdi 4 ay önce falan yıkamacıya bıraktım heralde xd insan sıkılıyor bir süre sonra.
Bende bu yüzden sormuştum sorumu :) İlk iki sene bende böyleydim. Şimdi aracımla yedinci seneyi devirdik. Ayda bir iki ayda bir oto yıkmaya veririm alırım o kadar. :)
-
BaD_BoYs bunu yazdıTHT2005 bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdı
Arabanı yenimi aldın.
Olsun yine de güle güle bin :) Başarılar hocam :)
Sağol hocam.
-
Bir arkadaş bir yorumunda uzun uzun yazmıştı, indirim konusundaydi sanırım
-
Deri koltuktaki kot lekesini yeni çıkan sleepy islak mendilin yeşil olaniyla temizledim canavar gibi oldu. Tavsiye ederim.
-
sonax temizlik ürünlerini kullanıyorum.
-
AslanAmca bunu yazdı
O kadar baştan savma iş yapıyorlar ki verdiğim paraya acıyorum. Bi süredir yıkamaya vermiyorum, 2 ayda bir kendim yıkayabilirsem yıkıyorum. Yoksa benzinliklerde su tutup geçiyorum