Araç İç Ve Dış Temizlik Ürünleri Hakkında Paylaşım.
-
Benim cocukluktan arkadas en populerlerinden yerli'de bu segmentin sanirim
Kendi markasini uretiyor
Deli gibi satiyorum diyordu
Hikayeleri anlatmim uzunca ama bayagi komik ( iste bu murat131 ciler club mi tofascilar mi ne varmis piknik etkinlik gibi gidiyorlarmis biryerlere toplanip bu gidip stand acmis markanin ilk emekleme doneminde oraya , tum mali bitirmis 5er 10ar 20şer almislar gibi hikayeler lolol , PERPA da mescid ve cami Cuma namazi cikisina standlar kurdurmaya varan hikayeler lololol ) , sonra büyüdü reklamda fenomenleri kullanmaya basladi su HAYAT BİLGİSİNDEKİ cok zayiflayan eleman ve yaninda dogan mi ne bir sey vwr otomobil videocusu onlara çok bol para yagdiriyordu ovsunler diye urunleri :D..
Araba hastaları daima para bulup her urunu aliyor ve DENİYOR onu anladim.
-
Beyaz sabun ile karıştırılmış Dalin + it derisi bez
İçine de würth slikon sprey
Lastiklere o an parlatıcı isteyebileceğim kim varsa.
7 - 8 sene öncesine kadar her yağmurdan sonra bile arabayı yıkamaya gidiyordum, bagajda envai çeşit ürün & malzeme oluyordu. Bir aralar anam evde bez bulamayıp arabadan almaya başlamıştı.Şimdi 2 3 ayda bir ya yağmur yağar su değer, ya da benim canım sıkılır da arabaya su değer.
Arabanda seramik, ppf kaplama vs yoksa gece gündüz temizle, istediğin malzemeyi kullan o araba aslında her daim pis olacak. -
Arkadaşlar araç içi şarjlı emmeli üflemeli süpürge öneriniz varmı? Temu yada aliexpressten alabilirim tabi fiyatlar uygunsa burdanda alabilirim