folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araç İç Ve Dış Temizlik Ürünleri Hakkında Paylaşım.

Araç İç Ve Dış Temizlik Ürünleri Hakkında Paylaşım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

Benim cocukluktan arkadas en populerlerinden yerli'de bu segmentin sanirim

Kendi markasini uretiyor

Deli gibi satiyorum diyordu

Hikayeleri anlatmim uzunca ama bayagi komik ( iste bu murat131 ciler club mi tofascilar mi ne varmis piknik etkinlik gibi gidiyorlarmis biryerlere toplanip bu gidip stand acmis markanin ilk emekleme doneminde oraya , tum mali bitirmis 5er 10ar 20şer almislar gibi hikayeler lolol , PERPA da mescid ve cami Cuma namazi cikisina standlar kurdurmaya varan hikayeler lololol ) , sonra büyüdü reklamda fenomenleri kullanmaya basladi su HAYAT BİLGİSİNDEKİ cok zayiflayan eleman ve yaninda dogan mi ne bir sey vwr otomobil videocusu onlara çok bol para yagdiriyordu ovsunler diye urunleri :D..

Araba hastaları daima para bulup her urunu aliyor ve DENİYOR onu anladim. 

Kurtlar tasma takmaz....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrC
    TrC's avatar
    Erkek

Beyaz sabun ile karıştırılmış Dalin + it derisi bez

İçine de würth slikon sprey 

Lastiklere o an parlatıcı isteyebileceğim kim varsa.

7 - 8 sene öncesine kadar her yağmurdan sonra bile arabayı yıkamaya gidiyordum, bagajda envai çeşit ürün & malzeme oluyordu. Bir aralar anam evde bez bulamayıp arabadan almaya başlamıştı.

Şimdi 2 3 ayda bir ya yağmur yağar su değer, ya da benim canım sıkılır da arabaya su değer.

Arabanda seramik, ppf kaplama vs yoksa gece gündüz temizle, istediğin malzemeyi kullan o araba aslında her daim pis olacak.

Büyüdükçe mi fakirleşiyorsun, fakirleştikçe mi büyüyorsun?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkadaşlar araç içi şarjlı emmeli üflemeli süpürge öneriniz varmı? Temu yada aliexpressten alabilirim tabi fiyatlar  uygunsa burdanda alabilirim 

Toplam Hit: 2062 Toplam Mesaj: 24
araç temizlik