folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Araç İçi Kameralar Zorunlu Hale Geliyor

Araç İçi Kameralar Zorunlu Hale Geliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek
    Olgunisik bunu yazdı
    Şu anki satılan araç içi kameraların %99 çöp makinedir. En fazla 12 saatlik kayıt yapan, kontak kapalıyken kayıt yapmayan, 420tvl çözünürlüğü bile zor sunan şeylerden bırakın 20 mt uzaktaki plaka okumayı yüz tanıma zaten imkansız kadınmı erkekmi zor anlarsın.
    12 saat ne? Kaldıki çoğu 8 saat bile zor kaydediyor. Kaza yaptın amanın durun kameranın sd kartını çıkarınmı diyeceksin. Kontak kapalıyken kayıt yapmıyor. Park halinde çarptılar, çizdiler, lavuğun biri camı kırıp çantayı teybi iç etti ama kayıt yok niye çünkü kamera kapalı. Açık olsada anlamsız. Gece 23 de olay oldu sabah 9 da arabaya gidene kadar kayıtlar silindi.
    Paraya kıyın adam gibi birşey alın.

hocam zaten onu araç içinde bırakırsan çalarlar satmak için :D

bide bebek koltuğu zorunlu fln diye bir furya vardı bi kısım aldı bi kısım almadı.ama ceza fln yiyen olmadı.buda bence böle olacak

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

aklıma köydeki evime kamera takıcağım diyen biri vardı. ne yaptı o bileniniz varmış şimdi aramayım mesajlardan.

ordada yazmıştım. kameranın kaydı başka yerdeki bir yere kayır yapması mümkünmü yada online internte verileme si

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

böyle bir şeyi destekliyorum, geç bile kalındı

hem de çok geç

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Uzun süreli kaliteli kayıt yapabilen sistem aramaya başladım ben de.

Bugün 172 tl'lik kırmızı ışık cezasının pedere köstürmüşler.

Yoğun bir kavşakta pusuya yatan polisler yeşil ışıkta geçip trafik yüzünden kavşağın ortasında dursanız cezayı köstürüyolar.

Halbuki sen güya yeşilde geçtin gel de derdini anlat hakime beye...

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı

Yoğun bir kavşakta pusuya yatan polisler yeşil ışıkta geçip trafik yüzünden kavşağın ortasında dursanız cezayı köstürüyolar.

Ya hakikaten biz bogle seyleri neden ödüyoruz, bizimkiler kışın pazar hariç hergun ilçeye gider gelirler,annem yokken babam bosuna arabayı kullanmaz dolmuşa biner gider, birgun bir ceza geldi, şu yolda şu saatte hız aşımı, ve sanırım 50 ıle gıdılmesı lazım bızımkıler 56 ile gitmiş diye ceza gelmiş(bu suruyelilerin geldikten sonra,hani seçime yakın zamanlarda) bizimkilerde ödedi,ama işin garibi değil ogun o saatte orda olmak o gun arabayı bıle kullanmamıslar.İyiki ben İstanbuldaydım yoksa bana kalıcaktı :D   Ama ödedikte 

Zira Kalemler kaldırılmış,sayfalar kurumuştur.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    Konu araç ise kaydı başka yere taşımaya çalışmaya gerek yok. Kayıt cihazı araç içinde gayet güzel saklanabilir. önemli olan yeri ve zor ulaşılabilir olması.
    Hırsızlıkta ast olan zahmetsiz işleri yapmaktır. Hiçbir hırsız bangır bangır alarmı öten arabayla ortada gezmez. Bırak gezmeyi kurcalamaktan bile vazgeçer bırakır gider.
    Kaldıki kameranın amacı geçmişi görmektir. Ev iş yada araba farketmez. Amaç geçmişi görmektir ve hiçbir kamera sistemi ya kayıt cihazını çalarlarsa lan diye tasarlanmaz.
    özetle arabanın yada kayıt cihazının çalınmasını engellemez, hırsızlık için araba alarmı al.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek
    erebos bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

Ya hakikaten biz bogle seyleri neden ödüyoruz, bizimkiler kışın pazar hariç hergun ilçeye gider gelirler,annem yokken babam bosuna arabayı kullanmaz dolmuşa biner gider, birgun bir ceza geldi, şu yolda şu saatte hız aşımı, ve sanırım 50 ıle gıdılmesı lazım bızımkıler 56 ile gitmiş diye ceza gelmiş(bu suruyelilerin geldikten sonra,hani seçime yakın zamanlarda) bizimkilerde ödedi,ama işin garibi değil ogun o saatte orda olmak o gun arabayı bıle kullanmamıslar.İyiki ben İstanbuldaydım yoksa bana kalıcaktı :D   Ama ödedikte 

O da apayrı bi uygulama zaten araba bağırıyo viteste 50 veya 70'le gideceksin diyo.

O zaman ehliyeti hiç verme amk ben de yola çıkmayayım.

Adamlar araç yapıyo 260 kadran var 50 ile git diyo resmen motoru gebertiyosun.

Biz olay yerinde fotoğraf çekip itiraz edicez.

Eğer hakim cezayı iptal etmezse hakimi de hsyk şikayet edicez.

Kafaya kesin koydum yani. Kimse bedavadan para kazanmıyor.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    MbK bunu yazdı
    erebos bunu yazdı
    MbK bunu yazdı

O da apayrı bi uygulama zaten araba bağırıyo viteste 50 veya 70'le gideceksin diyo.

O zaman ehliyeti hiç verme amk ben de yola çıkmayayım.

Adamlar araç yapıyo 260 kadran var 50 ile git diyo resmen motoru gebertiyosun.

Biz olay yerinde fotoğraf çekip itiraz edicez.

Eğer hakim cezayı iptal etmezse hakimi de hsyk şikayet edicez.

Kafaya kesin koydum yani. Kimse bedavadan para kazanmıyor.

Aslında herkez sizin gibi yapsa bunalr cesaret bulup yapamazlarda herkez bızım gıbı kim uğraşıcak onunla diyor, ama hakıkaten cok ugrastıran zor iş

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erebos
    erebos's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    selcukbey bunu yazdı

Hikayee....

Büyük patronlardan birisi 10$ dan araç kamersı getirip yakında zorunlu olacak diye 100tl den satmaya çalışıyor.

inanmayın!!

Komplo teorisi yapma hocam.Sende getir sende sat.Adamlar illa şu marka takılacak dese neyse haklısın derdim.

Yok hocam dogru dıyo olabılır,sonucda oglebır memlekette yasıyoruzki, meclıste belırlı bır yerdekı ampullerın hepsını degısmesı ıcın karar alınıyo şansa bak Mıllet vekılı denılen o paçavralardan birinin oglunun deposunda mılyontane ampul varmış  aa, işte kader hep bu.

Yani adamın dediği olabilir ki banada mantıklı geldı, hangı radyoyu acsam sureklı bu reklam, ve ogle 1 dakıka felanda degıl bıldıgın en az 15 dakıka konusuyolar, alem fm acıyorum ceyhun dınlıyemıyoum bu var, best fm de serdar dınlıyemıyorum bu var heryerde sureklı cıkıyolar.

Altın çilekte oyleydı, adamla piyasayı bir karıştırdı 69 tl den sattılar yav,deli gibi sattılar hemde sonra bi iki kişi öldü, çiftciler keçilerine yediriyodu en son.Ama kazanan kazandı parasını

Yani Gücün vasa olur ,selçukbey biraz daha açsan severim bogle bilgileri

Toplam Hit: 4416 Toplam Mesaj: 30