Araç Kamerası Önerisi Olan Var Mı?
-
selamlar.
biraz araştırdım deniz derya olmuş bu konu. inanılmaz çok ürün var. hangi incelemeyi izlesem yotubede filan herkes kendi kullandığı ürünün mükemmel olduğunu söylüyor. 10k altı 4k görüntü kalitesinde mümkünse gece bile plakaları filan okuyup kaydedebilen bir ürün arıyorum.
sadece kullandığınız ürünleri tavsiye ederseniz sevinirim yoksa araştırma yapacağım tüm mecralar tam bir link çöplüğüne dönmüş durumda. gps olsa güzel olur. sim kart takılabilirse de olur.
asıl amacım araç seyir halindeyken sürekli olarak kayıt altına alınması. arka kamera çok şart değil ama eğer çift kameralı sistem varsa onları da önerebilirsiniz.
Kolay gelsin.
-
4-5 aydır viofo a229 ultra kullanıyorum. Ben de almadan önce çok araştırmıştım. Fiyatı biraz yüksek ama kalite olarak çok iyi. Ben memnunum.
-
Bende arıyorum ama araç dururken de çekim yapmalı yada araç park halinde diyelim, bir çarpma olduğunda otomatik kayda girecek hem ön hem arka kamera. Haliyle araç park halindeyken bile kimin çarptığını görebileceğiz.
Benim aradığım da böyle bişey. Zaten gece görüşü, 4k vs gibi şeyler çoğunda var.
Var mıdır böyle bişeyler?
Konunun takipçisiyim.
-
ddpaı n5 dual 4k cihazı 6 7 aydır kullanıyorum bi sorun yaşamadım radar kiti var aracın yanında bi hareketlilik olduğunda ön/arka kamera kayda başlıyor, her ne kadar hassasiyeti ayarlansa da rüzgarda kıpırdayan ağaç dalı için bile kayda başlıyor o yüzden hızlandırılmış sürekli çekim modunu kullanıyorum, yardımcı asistan özelliği var ışıklarda beklerken önündeki araç hareket edince uyarıyor, arkadan korna yemiyon gibi, akü voltaj koruma aparatı yanında geliyor düşük voltaj algıladığında kendini kapatıyor ilk marşı riske atmamak için, dün türkçe dil desteği güncellemesi geldi 2026 modellerine sim card adaptörü de gelmiş muhtemelen opsiyoneldir
Bi incele bakalım hoşuna giderse düşünebilirsin benim işimi görüyor plakalar okunaklı bu arada, ayrıca radar kiti trafikteki diğer araçların sana olan uzaklığını ve hızlarınıda anlık gösteriyor.
-
Biz arkadaşlarla araştırma yapmıştık. İstediğmiz şeyler görüntü kalitesi, wifi özelliği, gps olsun istedik. Sd kart sökmeden araç içerisinde görüntü uygulama aracılığıyla hemen alalım. Ayrıca gbs ile hız da olsun.
70mai A500S Pro Plus 2K Ön Araç Kamerası
karar kıldık. Sadece ön kamera aldık. Arka kamera sonra alırız dedik. Bunun handikabı şu ki yüksek 4k okuyup yazabilen Sd takın. yoksa hata veriyor. Onun dışında eksta aparat alıp Aküye bağlatırsanız ufak darbelerde hemen kayda geçiyor. Ki normalde araç seyir halindeyken şiddetli sarsıntılarda acil durum kaydı alıyor. Ekstra video tutuyor o durumlar için. Türkçe dil desteği uygulamada var. Cihazda english.
-
yaz geliyor bataryalı birşey almayın..
https://www.hepsiburada.com/hikvision-ae-dc2018-d1-1080p-arac-kamerasi-pm-HBC00008MNAXL
-
70MAI A800SE aldım 2 ay önce. Tek tek bütün özelliklerini yazmayayım, inceleme videoları çok var. Bakarsın. Ama aşağıdaki özellikleri belirteyim:
- Ön kamera 4k arka kamera 1080p
- Kayıt kitini ekstra aldım, 7/24 kayıt yapıyor
- Adas var. Şerit takip, çarpışma uyarısı vs...
- Kamera ve uygulama menüsü Türkçe
-
ben de arıyorum, viofo öneriyorlar genelde. bunu takabileceğimi de çok sanmıyorum, temiz işçilik çıkartamam muhtemelen. hem satıp hem takan bir yer de olsa tadından yenmez istanbul içi...
-
piiiranha9242 bunu yazdı
ddpaı n5 dual 4k cihazı 6 7 aydır kullanıyorum bi sorun yaşamadım radar kiti var aracın yanında bi hareketlilik olduğunda ön/arka kamera kayda başlıyor, her ne kadar hassasiyeti ayarlansa da rüzgarda kıpırdayan ağaç dalı için bile kayda başlıyor o yüzden hızlandırılmış sürekli çekim modunu kullanıyorum, yardımcı asistan özelliği var ışıklarda beklerken önündeki araç hareket edince uyarıyor, arkadan korna yemiyon gibi, akü voltaj koruma aparatı yanında geliyor düşük voltaj algıladığında kendini kapatıyor ilk marşı riske atmamak için, dün türkçe dil desteği güncellemesi geldi 2026 modellerine sim card adaptörü de gelmiş muhtemelen opsiyoneldir
Bi incele bakalım hoşuna giderse düşünebilirsin benim işimi görüyor plakalar okunaklı bu arada, ayrıca radar kiti trafikteki diğer araçların sana olan uzaklığını ve hızlarınıda anlık gösteriyor.
bu çok iyiymiş de radarlı set göremedim? radar modülünün yanında obdII de geliyor ama benim arabada obd portu yok aasdgafhtgsr
-
piiiranha9242 bunu yazdı
bu çok iyiymiş de radarlı set göremedim? radar modülünün yanında obdII de geliyor ama benim arabada obd portu yok aasdgafhtgsr
-
vantrue e360 kullanıyorum , işimi yeterince görüyor 360 çekim yapabiliyor batarya ile vlog çekebiliyorsun var da var.