folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Araç Kamerası Önerisi Olan Var Mı?

Araç Kamerası Önerisi Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

Şimdi arkadaşlar fiyat performans ürünü hangi cihazı alayım bana nokta atışı bir öneri sunabilir misiniz

+1

DDPai N5 Dual + radar kitiyle birlikte baya teknolojik duruyor fakat stabil çalışmadığına dair şikayetler de epey var. Kararsız kaldım ben de..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek
    narcobs bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

Şimdi arkadaşlar fiyat performans ürünü hangi cihazı alayım bana nokta atışı bir öneri sunabilir misiniz

+1

DDPai N5 Dual + radar kitiyle birlikte baya teknolojik duruyor fakat stabil çalışmadığına dair şikayetler de epey var. Kararsız kaldım ben de..

n5 dual ve radar modülünü 1 yıldır falan kullanıyorum son güncelleme ile donma sorunları sona erdi bazen kendi kendine restart oluyor kayde tekrar başlıyor, 40 derece sıcaklıkta da kullandım bir sorun yaratmadı. n5 dual v2 ile sim kart modüü de kullanılıyor sim kart ile uzaktan kamerayı izleyebiliyorsun ve sana alarm yollayabiliyor değerlendirilebilir.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek

Konu up, 

Kim ne aldı hala ben alamadım, öneri bekliyorum hala varsa :)) 

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manglerman
    manglerman's avatar
    Erkek
    manglerman bunu yazdı

aşırı araştırdım, videolar izledim yorumlar okudum :) ssd destekli olan bu ürünü aldım bütçemin dışına çıktım

1tb ssd hdd aldım. fikir bildiren herkese teşekkür ederim.

ben bunu aldım memnunum hocam. bir dock yanında geliyor bir tane de dock ben aldım. hem arabaya hem karavana taktım. şehir içinde sürekli otomobilde duruyor. şehirlerarası karavan yolculuklarında docktan söküp diğerine takıyorum 2 dklık işlem. kalıcı monte ettirmedim type c ile araç 12v sinden elektrik veriyorum. park modunda kullanmıyorum. fiyat yüksek ama verimlilik çok iyi. iki kameralı aldım ama ikinci kamerayı kullanmıyorum. karavana yapıştırdım ama iç kamera olarak yapştırdım. arkaya kablo yetişmiyordu. iç kamera da gereksiz geldi :D boşuna yer kaplamasın dedim. sadece bunu aldığım için bunun hakkında yorum yapabilirim. bütçen uygunsa tavsiye ederim alabilirsin

türk kızlarından sabun yapalım, rus kızları elini yıkasın.:)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

bu konuda ekstrem iki sete sahibim;

1 Hatunun araç

70 mai a810s 4k ön 2k arka kamera + 128 gb High endurance sd kart + 70 mai OBD to type c 

bu araç sıfır olduğu için garanti vs bahane etmesinler istedik ve direkt obd den güç alan baya kapsamlı bi set oldu. geçen arabaya yanında bisiklet sürerken çocuklar bisiklet devirmiş farı az çizilmiş orda bile hemen aktif olup kayıt almış. sanırım 15k-20k arası bişidir şuan bu set.

benimkisi ise tam tersi yeni aldım :D 

https://www.amazon.com.tr/dp/B0H29DTXVC?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title

1599 tl ye indirimden bunu aldım. 

bide 1100 tl te sandisk high endurance 64 gb aldım. kendim bağlıcam. maks 3k masraf.

ekstrem olması sahibim olduğum 2 setin birbirine olan uzaklığı :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

çizik atayım bakacam sonra

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    hakineki bunu yazdı
    piiiranha9242 bunu yazdı

ddpaı n5 dual 4k cihazı 6 7 aydır kullanıyorum bi sorun yaşamadım radar kiti var aracın yanında bi hareketlilik olduğunda ön/arka kamera kayda başlıyor, her ne kadar hassasiyeti ayarlansa da rüzgarda kıpırdayan ağaç dalı için bile kayda başlıyor o yüzden hızlandırılmış sürekli çekim modunu kullanıyorum, yardımcı asistan özelliği var ışıklarda beklerken önündeki araç hareket edince uyarıyor, arkadan korna yemiyon gibi, akü voltaj koruma aparatı yanında geliyor düşük voltaj algıladığında kendini kapatıyor ilk marşı riske atmamak için, dün türkçe dil desteği güncellemesi geldi 2026 modellerine sim card adaptörü de gelmiş muhtemelen opsiyoneldir

Bi incele bakalım hoşuna giderse düşünebilirsin benim işimi görüyor plakalar okunaklı bu arada, ayrıca radar kiti trafikteki diğer araçların sana olan uzaklığını ve hızlarınıda anlık gösteriyor. 

hocam bir türlü hafıza kartı sorununu çözemedim, sürekli kart hatası veriyor, sen hangi kartı kullanıyorsun

Bu ürünü ben de kullanıyorum. Sim Kartlı modeli değil tabi. Hafıza kartı olarak SanDisk'in 512 GB hafıza kartını kullanıyorum, yazma okuma hızı da muadillerine göre iyi. Yaklaşık 1 günlük kayıt alıyor. Aracını yoğun insan ve araç trafiğinin olduğu yerlere park ediyorsan akü korumasından dolayı her gün kapanır :) Eğer alırsan, bindiğinde arkasında herhangi bir ışık görmüyorsanız kapanmıştır, bir kez Wi-Fi üzerinden cihaza bağlanın ki tarih-saat bilgileri güncellesin. Yoksa kayıtlarda tarih saat damgası yanlış gelir. Zaten bazen de konuşuyor sizinle; "lütfen cihaza bağlanın ve tarih saat bilgilerini güncelleyin" diye. Güncellemek için ekstra bir şey yapmak gerekmiyor. Sadece Wi-Fi ağına bağlanın ve telefondaki uygulamasındaki "Kaydediciye Girin" tuşuna basın. Kamera görüntüsünü görünce kapatabilirsiniz.

Bir de, trafikte "öndeki araç hareket etti" falan duymamak için ben ayarlardan sesini kapatıyorum çoğunlukla. Siz de öyle yapacaksanız, her tarih saat güncellemesi için bağlandığınızda sesi açıp kapatın. Bazen, özellikle de akü korumasından dolayı kapandığında bazen ses kapalı olmasına rağmen sesini duyabiliyorsunuz.

Ayrıca kayıtlarda kendi hızınız ve ivmelenme bilgilerinizin yanı sıra diğer araçları işaretleyerek mesafe ve araçların hız bilgilerini gösteriyor. Kendi programında izliyor ve videoyu cihazınıza aktarmadıysanız hangi yolun neresinde olduğunuz da GPS bilgisi olarak görünür. Ama bu sadece 4k ön kamera için geçerli. Arka kamera 1080p kayıt alıyor ama bu kadar zengin veri yok. Sadece sizin hız bilginiz ve kamera ismi var, o kadar. Ama gece plakaları net okunabilir şekilde kaydediyor.

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    improper
    improper's avatar
    Erkek
    Coiner bunu yazdı
    narcobs bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

+1

n5 dual ve radar modülünü 1 yıldır falan kullanıyorum son güncelleme ile donma sorunları sona erdi bazen kendi kendine restart oluyor kayde tekrar başlıyor, 40 derece sıcaklıkta da kullandım bir sorun yaratmadı. n5 dual v2 ile sim kart modüü de kullanılıyor sim kart ile uzaktan kamerayı izleyebiliyorsun ve sana alarm yollayabiliyor değerlendirilebilir.

Radar modülü hız radarlarini mi tespit ediyor? Cezası var diyorlar o cihazları yakalarlarsa

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek
    improper bunu yazdı
    Coiner bunu yazdı
    narcobs bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

+1

Radar modülü hız radarlarini mi tespit ediyor? Cezası var diyorlar o cihazları yakalarlarsa

aracın hızını ölçüyor video kaydına ekliyor radar arabası tespiti değil

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
Toplam Hit: 4129 Toplam Mesaj: 60
4k araç kamerası dash cam