folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Araç Kamerası Önerisi Olan Var Mı?

Araç Kamerası Önerisi Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    narcobs
    narcobs's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı

Şimdi arkadaşlar fiyat performans ürünü hangi cihazı alayım bana nokta atışı bir öneri sunabilir misiniz

+1

DDPai N5 Dual + radar kitiyle birlikte baya teknolojik duruyor fakat stabil çalışmadığına dair şikayetler de epey var. Kararsız kaldım ben de..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek
    narcobs bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı

Şimdi arkadaşlar fiyat performans ürünü hangi cihazı alayım bana nokta atışı bir öneri sunabilir misiniz

+1

DDPai N5 Dual + radar kitiyle birlikte baya teknolojik duruyor fakat stabil çalışmadığına dair şikayetler de epey var. Kararsız kaldım ben de..

n5 dual ve radar modülünü 1 yıldır falan kullanıyorum son güncelleme ile donma sorunları sona erdi bazen kendi kendine restart oluyor kayde tekrar başlıyor, 40 derece sıcaklıkta da kullandım bir sorun yaratmadı. n5 dual v2 ile sim kart modüü de kullanılıyor sim kart ile uzaktan kamerayı izleyebiliyorsun ve sana alarm yollayabiliyor değerlendirilebilir.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
Toplam Hit: 3158 Toplam Mesaj: 53
4k araç kamerası dash cam