folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araç Muayeneden Kaldı, Yakalanırsam Çekilir Mi?

Araç Muayeneden Kaldı, Yakalanırsam Çekilir Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    TheAvenqer
    TheAvenqer's avatar
    Erkek

Muayeneden kalan araç trafiğe çıkamaz ben mi yanlış biliyorum 1 ay süre tekrar kontrol için hani 1 ay içinde tekrar gelirsen para almayız muhabbeti 1 ay polisi bağlayan bir şey değil ekstra para ödememen için yanlış biliyorsam düzeltin

Trafikte cezası nedir bilmiyorumda kıl birisine gelirsen her türlü cezasını çektirir denk geleceğin adama ve senin derdini nasıl anlattığına bağlı jandarma çok önemsemez ampul falan düzgünce anlatırsan geçirir

Bot ve lisans ihtiyaçlarınız için pm atınız.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugen
    mugen's avatar
    Erkek

İnsaflısına denk gelirsen bir şey olmaz der geçerdim, ama bazıları anlaştıkları çekicilerle tuzak kuruyor.

O mahiler ki derya içredir deryayı bilmezler.. .
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

1 ceza yazar salar süre verir o süre içinde yaptırmazsan sistem aracı otomatik trafikten men eder 2. yakalanışta araç trafikten men olduğu için çekici çağdırılır ve çekilir muayeneye çekici ile götürmen istenir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

o ampulu değiştirmek çok kolay dert ettiğin şeye bak. ampulu değiştir yola çık yolda polis çevirirse 1 aylık sürem varmış, vardığım yerde muayeneye sokucam aha lambadan bırakmış lambayı da yaptırdım dersin. 

yunusdogan tarafından 08/Tem/25 21:41 tarihinde düzenlenmiştir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KemikadaM
    KemikadaM's avatar
    Erkek

muayenesiz sayılır o elindeki kağıt bir işe yaramaz. 2918 sayılı kanunun 34/a maddesinden 2167 tl ceza yersin. 7 gün süre verilir haberin olsun

Ç.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehlikeyif
    ehlikeyif's avatar
    Erkek
    tuuruls bunu yazdı

Muayeneden kaldıysanız ve tekrarına henüz girmediyseniz 1 ay süresi var. O 1 ay içerisinde sorun olmaz. (Muayene rapor kağıdı ya da onlinedaki kağıdında da geçerlilik süresi yazar.) Sağ arka fren lambasından kalındıysa eğer onu hemen yaptırın çok uzun işlem değil. Olası çevirme durumunda da yapılı olduğunu görürler. (Fakat sorun olmaz o ayrı.)

Doğrusı bu arkadaşlar 

Ben Sana Mecburum Bilemezsin...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kelebeksim
    kelebeksim's avatar
    Erkek

Yaptırıp kaldıysan 1 ay süren var.
    Hiç yaptırmadıysan, ilk yakalamanda ceza yazarlar, 15 gün içinde gidip muayene yaparsan cezan silinir.
    Yaptırmaz da tekrar yakalanırsan aracını bağlarlar.
    (gerisi polisin insafına kalmış)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrC
    TrC's avatar
    Erkek

Yakalanırsan trafikten men ederler + para cezası 

Ampülün işi zor değil bence yaptırıp muayeneyi halletmen daha sağlıklı olur. TÜV'den verilen 1 aylık süre trafikte gezebileceğin anlamına gelmiyor sorunu yaptırıp tekrar muayeneye girebilmen için gerekli süreyi sana hak tanıyor.

Sanayi yolunda vs yakalanırsan yaptırmaya gidiyorum diyip yırtabilirsin ama şehirler arası yolda en ufak bir çevirmede başına iş alırsın.

Büyüdükçe mi fakirleşiyorsun, fakirleştikçe mi büyüyorsun?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

Valla bence talihsizlik değil, hayırlısı olmuş hocam. Fren lambası önemli, öteki lambayı sis farı sanıp otobanda arkadan geçirebilirler.

Muayeneye gitmesen uzun süre fark etmeyecektin belki

He is finding himself.
Toplam Hit: 1506 Toplam Mesaj: 20
tüvtürk