Araç Muayenesinden Ceza Yedim 7 Gün Boşluk Yoktu Ne Yapmalıyım
-
dertli bunu yazdıKaan bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
aracın trafikten ben edilmişmi sorgula derim
Abi nerden sorguluyoruz?
Bana cam filminden yazdılar, 7 gün verdiler. Cam filmini de sokmedim, öyle biniyorum 5 aydır. İzmir'e gidecem haftaya arabayı yolda elimden alırlar mı?
almak isterse alır. 30/1b maddesinden ceza yemişsin bir hafta izin verilip men edilir. sorgu yapıldığında men görünür. nedenine baktığında ve düzeltilmediğini görürse insiyatifine kalmış.
üst perdeden konuşma ve davranışına göre değerlendirebilir polis.
Aynen 30/1b'den yazmış. 2 ay sonra aracın muayenesi var. Hafif kusurlu olarak geçer muayeneden, muayene belgesiyle gitsem meni kaldırırlar mı?
-
Kaan bunu yazdıdertli bunu yazdıKaan bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
aracın trafikten ben edilmişmi sorgula derim
Abi nerden sorguluyoruz?
Bana cam filminden yazdılar, 7 gün verdiler. Cam filmini de sokmedim, öyle biniyorum 5 aydır. İzmir'e gidecem haftaya arabayı yolda elimden alırlar mı?
almak isterse alır. 30/1b maddesinden ceza yemişsin bir hafta izin verilip men edilir. sorgu yapıldığında men görünür. nedenine baktığında ve düzeltilmediğini görürse insiyatifine kalmış.
üst perdeden konuşma ve davranışına göre değerlendirebilir polis.
Aynen 30/1b'den yazmış. 2 ay sonra aracın muayenesi var. Hafif kusurlu olarak geçer muayeneden, muayene belgesiyle gitsem meni kaldırırlar mı?
hayır filmleri söktürmen gerekiyor.
-
tüvtürk istanbul için 1 ay öncesinden anca sıra alınıyo çok yoğunlar, ama senin durum biraz ekstra, oraya erken gidip şansını deneyebilirsin.