Arac Plaka Sorgulama
-
Elimde 2 adet plaka var bilgilerini almam lazım,
eskiden yaptığımız sayfa e-devlete geçmiş
e-devlet şifresini alsam 2 farklı plakayı yada kendime ait olmayan plakayı sorgulayabilir miyim?
Müritlerden bu ekrana ulaşma yetkisi olan arkadaşlar var mı?
Sağolun...
-
istanbul plaka mı ?
-
hocam babamın e devlet şifresi var onun işlerine ara sıra bakıyorum da zaten senin olan veya olmayan tüm arabaları sorgulayabiliyosun zaten.
-
Hocam ben giriyorum da daha önce babamın üzerine kayıtlı plakayı yazıyorum Arama kriterlerinize uyan sonuç bulunamadı. diyor.
Hani biz de arabayı bıraktık alan kişi üzerine aldı mı bilmiyorum. Yani sadece kişinin üzerine olan plaka üzerinde mi işlem yapıyor onu çözemedim.
Ekleme : Şimdi öğrendim alan adamlar Karaman'danmış plaka değişmiştir.
-
Ankara Plaka
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------
Ankara Plaka
-----------------------------
istanbul olsa belki olurdu da ankara'da tanıdık yok hocam :) -
Başka bir plaka sorguladım şimdi onda da tık yok. Belkide sistem daha tam oturtulmamıştır :/
-
Daha önce trafik sitesinden araç sorgulana biliyordu artık girmiyor ama e devlet şifresi olanlar bakabiliyor.
Şifrem var istersen bakayım
-
hocam bildiğim kadarıyla bahsettiğin olay e-imza zımbırtısına dönüştürüldü eskisi gibi kontrol edilemiyor.
e-devlet e giriş yapsan dahi sadece giriş yaptığın sahış adına olan araçlar üzerindeki işlemleri görebilirsin.
en kısa yoldan UYAP ile sorgulaya bilirsin tanıdık varsa
-
kime ait oldugunu göstermiyor sadece modeli , yılı, markasi ve rehinli , calinti olup olmadigini söylüyor.. keske kime ait oldugunu söylese:)
-
Birşey itiraf etmem lazım :D Ben karakterleri ayrık yazdığım için bulmuyormuş :/ xx yy zzz değilde xxyyzzz diye yazmak lazımmış.
Evet bir şifreyle sorgulanabiliyor.