folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Arac Plaka Sorgulama

Arac Plaka Sorgulama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Tanıdık yada şu an kaskonu vs yaptırdığın sigortadan rica edebilirsin.

Plakadan kimin üzerine harç borç her türlü bilgiye ulaşabildiklerini biliyorum.

Solak Cerrah
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

rene hocam e-türkyie şifresi postahanelerden 1 tl ye alınıyor ama alınırken biraz bekletiyorlar bi sürü şey imzalatıyorlar :)

onunla birlikte türkiyenin her yerindeki plakaları sorgularsın ama aracın markasını modelini rengini vs.. öğrenirsin. pek ayrıntılı bir bilgi yok sadece temel bilgiler var

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    destanition
    destanition's avatar
    Erkek

gülme gidenin arkasından. gün gelir, elveda bile diyemezsin giderken... | Hayat fani, Ölüm ani....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Ben gidiyimde pazartesi e-devlet şifresi alayım destination hocam plakaları yolluyom bi zahmet bakıver yaw

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Ver plakayı sorgulum,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
Toplam Hit: 4858 Toplam Mesaj: 16