Araç Plakaları Hakkında Ve Nick'im
-
sa. arkadaşlar bilirsiniz plakalarda ilk 2 rakam il kodu sonra önceleri 2 harf ve 3 rakamdı. ama yıllar geçtikçe plakalar yetmedi heralde baştan 2 harf kaldı 4 rakam olarak devam etti. sonra sonra görüyomki buda yetmedi heralde 3 harf ve 3 rakam olarakta gördüm.
bu muhabbet böyle devam ettikçe kaç sene sonra olur bilemiyorumda 4 harf ve 4 rakama kadar gidecek heralde. ben sakaryalıyım bizim sakaryada istanbula ankaraya göre daha geç gelir heralde. benim yaşım yeterse bende yaparım tabide istanbul ve ankarada daha erken olur olduğu zaman bu illerde yaşayan müridler yeni plaka olarak 4 harf ve 4 rakam: " 34 yada 06 ajan 1111 " olarak plakayı alırlar mı? bu özel plakamı alırsanız benim nickteki profil resmimi plakanın köşesine yapıştırında nickimin sembol fotoğrafıyla beraber yaşayayım (((; bunu gören ne kadar mürit varsa kesin beni hatırlar (:
-
4 harf + 4 rakam değişik olur.
-
Özel plaka da olsa her istediğini alamıyorsun.
Ajan. Çok zor vermezler
Ben ajanım diye milleti tokatlarlar valla:)
-
Bazı özel karakterli plakalar için emniyetin vakfına bağış yaparak sahip olabilirsiniz. 2 harfli plakaların kotası dolunca 3 harfliye geçiliyor oda dolunca 4-5 devam eder. Benim arabanın plakası için emniyetten özel aldım. Ali Ağaoğlu mesela 34 AGA 61 plakayı almak istemiş ondan önce of'lu bir kadın almış onada 100 bin dolar teklif etti kadın satmamış plakayı :)
-
essan bunu yazdı
Bazı özel karakterli plakalar için emniyetin vakfına bağış yaparak sahip olabilirsiniz. 2 harfli plakaların kotası dolunca 3 harfliye geçiliyor oda dolunca 4-5 devam eder. Benim arabanın plakası için emniyetten özel aldım. Ali Ağaoğlu mesela 34 AGA 61 plakayı almak istemiş ondan önce of'lu bir kadın almış onada 100 bin dolar teklif etti kadın satmamış plakayı :)
sen özel izin aldında senin şey kaç kilo? (: biz bu özel izini nasıl alabiliriz?
bende "54 AJAN 1111" plaka için ne yapmam lazım? bana ne kadara patlar?
-
Özel plaka bunlar oluyor asıl. 10 bin lira ücreti ve tonla vergisi varmış.
-
mkyb bunu yazdı
bu kadarda değil canım (: ben olan bir sistem üzerinde ileriki yıllarda olur mu diye şey etttiydim (:
mesela 30 sene sonra " 54 ajan 1111 "
-
Özel plaka alanlar vergi ödeme sayfasında, ceza ödeme sayfasında 3 karakterli input alanını görünce kalakalıyordur heralde
-
HolyOne bunu yazdı
Özel plaka alanlar vergi ödeme sayfasında, ceza ödeme sayfasında 3 karakterli input alanını görünce kalakalıyordur heralde
O araclarin standart plakalarida var hoca.
-
bende tc plakalı reno manager vardı makam arabsıydı zamanında. iyi para eder diye düşünmüştüm yüzüne bakan olmamıştı :D
-
mkyb bunu yazdı
Görgüsüzlük abidesi amk