folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araç Plakaları Hakkında Ve Nick'im

Araç Plakaları Hakkında Ve Nick'im

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

geçen sene denizliden gelirken birtane lüks jip gördüm plakası BJK dı yani numara yok hiç birşey yok beyaz üzerine BJK yazılıydı sadece içinde kim var diye bakim derken radara giriyodum azdaha

ama süren siklemedi radarı bastı gitti 

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı

geçen sene denizliden gelirken birtane lüks jip gördüm plakası BJK dı yani numara yok hiç birşey yok beyaz üzerine BJK yazılıydı sadece içinde kim var diye bakim derken radara giriyodum azdaha

Yazı kırmıızı renkli ise belçika plakalıdır. Bu ülkeden gelen gurbetçiler plakaya istediği ismi alabiliyor. Fiyatı tuzlu ve vergisi yüksek bu plakaların :) Yabancı plakaların cezalarını sorgulama sistemi online vergi dairesinde var ordan çıkmazsa gümrük çıkışında öperler bizimkiler :)

essan tarafından 20/Eyl/21 22:22 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alcatraz34
    alcatraz34's avatar
    Erkek

İsmin tamamının yazılı olduğu plakalar yasal değil diye biliyorum. Sonuçta bunun belli bir standardı var ve standartlar Tüvtürk tarafından belirleniyor. İstediğiniz özel plakanın boşta olup olmadığını öğrenmek için boş plaka sorgulaması yapmanız gerekir. Bunun için pek çok yöntem var: Egm, sms, vs... Böylese yasal sınırlara takılmadan dilediğiniz plaka boştaysa kullanabilirsiniz.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pompaci
    pompaci's avatar
    Erkek

ajan için niye kasıyon ajn olmazmı.

hayat boş pompala çoşşş :):)...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    pompaci bunu yazdı

ajan için niye kasıyon ajn olmazmı.

olur olur hazır görüyorum; il kodu 3 harf 3 rakam; 54 ajn 111     (((: zaten bu plakayı gören bişeylik olduğunu anlar. 

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

20 NE 10

10'dan Denizliye gidiyorum plaka için.. 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Türkiye de özel plaka yok yani yasal değil.

Özel plaka = Plakaya yılan yazdırmak gibi

bazı AB ülkelerinde var galiba ancak ABD de tamamen yasal bir kaç yüz dolar ödüyorsunuz isterseniz plakaya Patron yazdırabilirsiniz.

Türkiyede ancak BJK TC veya isminizin baş harfleri gibi şeyler alırsınız kafanıza göre yazı yazdıramazsınız 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Türkiye de özel plaka yok yani yasal değil.

Özel plaka = Plakaya yılan yazdırmak gibi

bazı AB ülkelerinde var galiba ancak ABD de tamamen yasal bir kaç yüz dolar ödüyorsunuz isterseniz plakaya Patron yazdırabilirsiniz.

Türkiyede ancak BJK TC veya isminizin baş harfleri gibi şeyler alırsınız kafanıza göre yazı yazdıramazsınız 

hocam tamam özel plaka değilde ben sadece olan ve olacak bi sistem üzerine istiyorum; şuanki= "il kodu 3 harf 3 rakam=54 ajn 111" yada işte olacak olan= "il kodu 4 harf 4 rakam=54 ajan 1111" 

inşallah yaptırabilirimde o zaman tekrar havalı havalı araba kullanmaya başlarım :D plakamı gören tanısın tanımasın kesin ben= "ajan1111" olduğumu anlar (:

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    essan bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Yazı kırmıızı renkli ise belçika plakalıdır. Bu ülkeden gelen gurbetçiler plakaya istediği ismi alabiliyor. Fiyatı tuzlu ve vergisi yüksek bu plakaların :) Yabancı plakaların cezalarını sorgulama sistemi online vergi dairesinde var ordan çıkmazsa gümrük çıkışında öperler bizimkiler :)

beyazın üzerine siyahtı sadece BJK yazıyordu rakam yoktu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
Toplam Hit: 3083 Toplam Mesaj: 20
plaka ajan1111