Araç Tavsiye İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

muratmet bunu yazdı:
    -----------------------------

IRET bunu yazdı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-lada-kalina-119-3-adet-satilik-acik-mavi-lada-kalina-28595649/detay?

yeni olduğu için masraf çekmezsin.

yanına bir usta al git bu araca bak, bu fiyata klimalı hava yastıklı başka araç bulmak zor, 8v 4 silindir enjeksiyonludur, 2 ay kadar kullandım bu araçtan, gayet iyiydi. satarken pek para etmediği için ucuza alırsın :) kilit nokta şu ki sen bu aracı üç sene kullanacaksan al, eğer ben araca binmenin dışında satınca da para etmesini istiyorum diyorsan toyota yada renault bakmalısın, fakat unutma ki yeni araç her zaman hem sıkıntı çıkarmaması açısından, hem de masraf çıkarmaması açısından iyidir.

eyvallah dostum bu arabaya eğilecem. arabadan kar etme gibi amacım yok da aldığım fiyata da verim 6 ay felan lasım bana araba.

6 aylık araba alacaksan bunu alman doğru değil, suzuki maruti gibi bir şey al, 4000 liraya alırsın satarken de 4000 e satarsın, zaten kış için kullancaksan klimaya da ihtiyacın yok, benim verdiğim link 3-4 yıl için kullanılacak araç içindi, o kadar parayı arabaya bağlamak yanlış, neticede öğrenci adamsın yazıktır mantıklı düşün.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-fiesta-2005-camli-koltuklu-van-30697205/detay

Kesınlıkle tavsiye edebilecegım hiç duşunmeden al dıyecegım genc ısı saglam bır arac sonradan satısıda kolay...

yıllık vergisinin toplamda 860 lira olduğunu hatırlatırım :) van araç neticede.

edit: ek olarak bunlara arka koltuk takmak yasaktır, her çevirmede 30 lira ödersin harçlık olarak... satması zordur ve es kaza üstüne şirket alırsan k2 ve src belgesi olmadan süremezsin bu aracı... bir de muayene sıkıntısı var tabi ve unutmadan dizel olup küçük olan araçların kullanımı titiz değilse yani kullannan öküzse vitesi birden üçe atarak kullanıyorsa, aracı sürekli yüksek viteste kullanıyorsa 10000 km yi geçen araç üflemeye başlar (kompresyon bozukluğu)... neyse uzatmaya gerek yok, mesafe kısa kullanım süresi kısa olacaksa yıllık vergisi toplamda 150 lirayı geçmeyecek, dört silindirli manual vites, küçük ve kolay satılabilir en ucuza bulabildiğin en temiz aracı alman daha doğru olacaktır.

bir edit daha: yazın bu araçda senin sırtın ve bacakların pişerken arka tarafta oturanların sıcaktan buharlaşacağını unutma, klima yok bu araçta.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

cyrpt bunu yazdı:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-ford-fiesta-2005-camli-koltuklu-van-30697205/detay

Kesınlıkle tavsiye edebilecegım hiç duşunmeden al dıyecegım genc ısı saglam bır arac sonradan satısıda kolay...

+1

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-suzuki-maruti-sifir-motor-30380949/detay

altı ay binilip satılacak günde 15km gidiş 15km geliş yapacak araç böyle bir şey olabilir, yolda kalmazsın 4 kişi istediğin yere rahat gidersin, satmak istediğinde de bir haftada satar paraya çevirirsin çünkü ucuz araç herkesin ihtiyacıdır, bu araçlar yakıtta cimridir bakımı da kolaydır yağını suyunu koy bas git.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Leustad
    Leustad's avatar
    Erkek

1999 model Toyota Corollamı satıyorum :D detayları pm'den atarım istersen :D bmw 3.40 2001 de var istersen elimde :D

http://img153.imageshack.us/img153/4807/img00045201009141516.jpg

Acıma Yetime Döner Koyar Gö....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

muratmet sen bildiğim muratmet misin la kanka  ? :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

ttp://www.araba.com/ara.php?action=kat&ma=0&ma2=0&mo=0&fs=0&fe=0&ys=2007&ye=2010&shs=1300&she=1600&kms=0&kme=0&il=99&ot=1&vt=0&yt=0&kt=0&f=0&i=0&fa=&s=3&ma=0&fs=10000&fe=15000&ys=2007&ye=2010&shs=1300&she=1600&fa=0&il=99&s=3

http://www.dod.com.tr/

sana tavsiyem acele etmeden eşe dosta haber vermen  ufak ufak araştırma yapman

peşin parayla baya araba bulursun

şimdiden hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın İnşallah

Minimalist Değilim Tembelim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    muratmet
    muratmet's avatar
    Erkek

yasin_55 bunu yazdı:

bildin kanka

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

muratmet bunu yazdı:

yasin_55 bunu yazdı:

bildin kanka

nabüyün la kitipiyoz kazım görüşemioz :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek

benim trafigi satam la sana 2004 model kırı yok cıkıgı yok ne dersin

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
Toplam Hit: 5347 Toplam Mesaj: 36