Araç Tavsiye İstek
-
kaç para la o
-
sigortacı olduğum için şu yönünü söyleyim avrupa araba alma kasko yaptıracaksan çok çıkar
-
bak hocam sana tavsiyem kesınlıkle ıyı dınle ben aldım coooook rahatım citroen saxo adı bıraz kötu olabılır ama cebe cooook uygun pıyasada bunun gıbı az yakan bır arac yok 2003 modelını ben aldım 11,500e klimalı sehır ıcı 110-120 arası sehır dısı 90-100 arası yakıyor 1,5d super bır arac 50 tl atıyorum bır ay cıkıyor neredeyse arastır bır ıstersen cok fena tavsiye ederım :D
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------
bak hocam sana tavsiyem kesınlıkle ıyı dınle ben aldım coooook rahatım citroen saxo adı bıraz kötu olabılır ama cebe cooook uygun pıyasada bunun gıbı az yakan bır arac yok 2003 modelını ben aldım 11,500e klimalı sehır ıcı 110-120 arası sehır dısı 90-100 arası yakıyor 1,5d super bır arac 50 tl atıyorum bır ay cıkıyor neredeyse arastır bır ıstersen cok fena tavsiye ederım :D
-----------------------------hocam muratmet eğer ki saxo alırsa benim dilimden kurtulamaz :)
-
kabadayi09 bunu yazdı:
Renault Clio Symbol olabilir hem az yakar hem parça sorunun olmaz...
----------------------------- -
1.3 al ne alırsan al vergisi düşük olur, mesela getz yakmıyo kokluyo zaten öğrenci arabası işte iyi gider
-
HiyarliBaba bunu yazdı:
Peugeot 106 GTI
206 da olur.motosiklet giib yakar.görünüşüde iyidir.parçası pahalı değildir.bi cklio alıp mal muamelesi görmektense.spor takılırsın. -
alırken vizesinin olmasına dikkat et yetkili servise götür baktır km sine özellikle :)
araç çalıntımı rehinlimi e devletten sorgula
plakasını var geçmiş dönem sigortalarını çıkartayım hasar başvurusu varmı bakalım :)
adım serkan elimden gelen budur:R
-
tşk tavsiyeler için.
http://www.araba.com/3025120/Toyota%20Corolla%20Luna%20Liftback?r=1#r13281164
bu nasıl.
dAha önce 206 vardı sıkıldım ondan clio da kafama göre bulaadım.. :(
-
MeTiN_7 bunu yazdı:
-----------------------------bak hocam sana tavsiyem kesınlıkle ıyı dınle ben aldım coooook rahatım citroen saxo adı bıraz kötu olabılır ama cebe cooook uygun pıyasada bunun gıbı az yakan bır arac yok 2003 modelını ben aldım 11,500e klimalı sehır ıcı 110-120 arası sehır dısı 90-100 arası yakıyor 1,5d super bır arac 50 tl atıyorum bır ay cıkıyor neredeyse arastır bır ıstersen cok fena tavsiye ederım :D
bnde saxo cok az yakan ve cook seri bi araç (otoban faresi piyasa adı :D) alıcak olrsan saxo güzel ama biraz ufak yerde gdiomuş go kart yapıomus gbi glio bna :D