Araç Telefon Tutucu
-
Yillardir kanayan yaram, ne alsam 1 hafta sonra cikiyor. Ne cam tutuyor ne konsol da duruyor, ne klimada nedir bunun çozumu
Ziraatci tarafından 12/May/24 18:54 tarihinde düzenlenmiştir -
Ziraatci bunu yazdı
Yillardir kanayan yaram, ne alsam 1 hafta sonra cikiyor. Ne cam tutuyor ne konsol da duruyor, ne klimada nedir bunun çozumu
Bir kupon vereyim derdim ama yok çözümü.
-
mkyd bunu yazdıZiraatci bunu yazdı
Bir kupon vereyim derdim ama yok çözümü.
Bi kupon alirim, artik almaktan yoruldum
-
-
mkyd bunu yazdı
Bu babasi belli olmayan cocugu neden banlamiyolar anlamis degilim
Ziraatci tarafından 12/May/24 19:08 tarihinde düzenlenmiştir -
Seni banlasalar forumda ziraatçi kalmayacak.
mkyd tarafından 12/May/24 19:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Wozlo Araç Içi Telefon Tutucu Uzayabilen 360° Ayarlanabilir Fiyatı (hepsiburada.com)
cama değil konsola tutturuyorum ben drift atsan bile çıkmıyor.
-
Bende aynı şeyden müzdariptim https://www.trendyol.com/mimtec/arac-ici-uzayan-ayarlanabilir-dikiz-aynasi-telefon-tutucu-car-holder-aciklamayi-okuyunuz-p-378035196?boutiqueId=61&merchantId=346231 bunu aldım rahatladım valla hatta geçen baya uzun yolda yaptım rahat rahat kullanabildim.
-
11 yıldır kullanıyorum. Ürün fotoğraflarındaki gibi de değil daha zorlanacağı yere yapıştırdım. Telefonu koyunca 90 derece yere bakıyor. Yapışkanı çok sağlam çıkmıyor. Mıktası sökerken araya tırnak takıp çıkartıyorum öbür türlü yapışkanı yerinden söker diye korkuyorum. Ama çıkartmaya gerek yok artık sabit bırakıyorum. Alırsan mutlaka klima havasını vurabileceğin yere yapıştır. Yazın sıcağında telefon güneşten yanarken ortadaki 2 ızgarayı telefona çeviriyorum buz gibi oluyor. Kışın da buğu olmasın diye sürekli camlara sıcak hava vuruyorum yine ısınmamış oluyor.
DarkSkull tarafından 12/May/24 22:57 tarihinde düzenlenmiştir -
iPhone kullanıyorsanız çare magsafe kılıf ve magsafe tutucu. iPhone kullanmıyorsanızda çare aynı. Telefon marka ve modeline göre magsafe mıknatıslı kılıflar var onlara bakabilirsiniz.
Apple'ınkı kadar kalitelide olmasa iş görüyor. Çünkü Apple'da telefonun kendisindede mıknatıs olduğundan magsafe kılıf kemik gibi telefona yapışıyor kendini bırakmıyor.
-
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B078H8D65V/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Bu alet memnun bıraktı beni.