Araç Telefon Tutucu
-
Baseus ın yapıştırmalı olanından aldık 3 senedir sıfır sıkıntı. Mazgala takılan hiç bir turucu işe yaramadı.
-
Teknik serviste çalıştığım dönemde en çok sattığımız ve müşterinin memnun kaldığı iki model bunlardı
arkadaşlarım da var kullanan memnunlar.

-
Özellikle sicakta gunesi gorunce atiyorlar sanirim en iyisi dikiz aynasina takilan
-
aynaya tutturulanlar var. 2 sene kullandım tık demedi. memnunum tavsiye ederim. bimden aldım.
-
C10H15N bunu yazdı
Wozlo Araç Içi Telefon Tutucu Uzayabilen 360° Ayarlanabilir Fiyatı (hepsiburada.com)
cama değil konsola tutturuyorum ben drift atsan bile çıkmıyor.
Hocam bu sağlam ama Türkiye de her yer tümsek, çukur. Araç yukarı aşağı gide gide kırılmaya başlıyor çatlıyor vs. Ben pek tavsiye etmem. 2-3 defa aynısından aldım birinde tam tümseğe girerken pat etti kırıldı. Diğerleri de sıcaktan sıkıştırma vidaları yamuluyor. En iyisi yol ezberlemek :D
-
Ben teknosadan bunu almıştım, 1 senede 2 defa düştü.
https://www.teknosa.com/preo-mmu63-torpido-cama-monte-arac-ici-telefon-tutucu-p-145078174
-
Yaklaşık 3 yıldır bu ürünü kullanıyorum. İlk 1 yıl taktığım gibi kullandım ve hiç düşmedi. Sonraki yıllarda 1-2 kere yer değiştirmek için söküp geri taktım ve hiç düşmedi.
Vantuz kısmında jelimsi bir yapışkan var ve vantuz kısmı vakumlu. Çok sağlam tutuyor. Bozuk yollarda falan banamısın demedi. Hala satışı varsa tavsiye ederim. Zamanında iyi ki almışım dediğim ürünlerden.
Spigen Kuel Universal Car Holder AP12T (Evrensel Araç Tutacağı)
Mi 10T Pro ve Spigen kılıf ile kullanıyorum. Telefon zaten ağır kılıfla birlikte dahada ağırlaşıyor.
BaD_BoYs tarafından 13/May/24 14:06 tarihinde düzenlenmiştir -
Cam temi değilse atar... diğer türlü asla salmaz.
-
spigen cam tutucu alıyorsun, bodrum sıcağında bile atmadı 2 senedir.
-
slayshot bunu yazdı
spigen cam tutucu alıyorsun, bodrum sıcağında bile atmadı 2 senedir.
Hangisi hocam link