Araç Yardım.
-
şu an tükiye şartlarında 15.000-20.000 tl gibi paraya
gerek fiyat/düşük yakıt tüketimi/düşük vergi/ikinci elde zarar etmiyeceğin / az da olsa konfor ve dış görünüm olarak tavsiye edebilceğim 2 araç var;
albea
citroen c3
-
cannfree bunu yazdı:
-----------------------------
şu an tükiye şartlarında 15.000-20.000 tl gibi paraya
gerek fiyat/düşük yakıt tüketimi/düşük vergi/ikinci elde zarar etmiyeceğin / az da olsa konfor ve dış görünüm olarak tavsiye edebilceğim 2 araç var;
albea
citroen c3
-----------------------------hocam albea çok dar, citroen c3 de aynı şekilde, park sorununu kaldırımlarla çözmek zorunda kaldığında yüksek aracın farkı belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor. o fiyata ön takımları darbe ve vibrasyona en fazla dayanacak araç malesef sandero stepway, ben dacia dan nefret eden bir adam olarak bu arabayı öneriyorum, bindim, tavsiye ederim, alacak olsam bunu alırım, logosunu söker yerine renault logosu yapıştırırım :)
-
Valla hocam aile için alıyorsan dacia sandero muydu neydi tam hatırlamıyorum o sandero kısmını..
Zevk alabileceğim bir arabaya binmek istiyorum dersen bmw 320ci 96-97-98 civarı öneririm. BMW'nin zevki bir başka..
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------
Valla hocam aile için alıyorsan dacia sandero muydu neydi tam hatırlamıyorum o sandero kısmını..
Zevk alabileceğim bir arabaya binmek istiyorum dersen bmw 320ci 96-97-98 civarı öneririm. BMW'nin zevki bir başka..
-----------------------------zevk için alıyorsa aynen katılıyorum eski model de olsa alman arabalarının sürüş zevki, konforu, malzeme kalitesi bir başka.
-
ihtiyaç kredisiyle al en azından borç bitince rehin kaldırmakla uğraşma + plakayı alınca kasko teklifide veririz :D
mümkün olduğu kadar küçük şehir plakasını sabit plaka olarak değişmeden al sigortadan her yıl 100-150 lira karın olur
-
ford focus
megane II (hb) -
up :)