Araç Yardım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cann
    cann's avatar
    Erkek

şu an tükiye şartlarında 15.000-20.000 tl gibi paraya

gerek fiyat/düşük yakıt tüketimi/düşük vergi/ikinci elde zarar etmiyeceğin / az da olsa konfor ve dış görünüm olarak tavsiye edebilceğim 2 araç var;

albea

citroen c3

Yazana zahmet vermeyen yazı okuyana lezzet vermez...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

cannfree bunu yazdı:
    -----------------------------

şu an tükiye şartlarında 15.000-20.000 tl gibi paraya

gerek fiyat/düşük yakıt tüketimi/düşük vergi/ikinci elde zarar etmiyeceğin / az da olsa konfor ve dış görünüm olarak tavsiye edebilceğim 2 araç var;

albea

citroen c3

hocam albea çok dar, citroen c3 de aynı şekilde, park sorununu kaldırımlarla çözmek zorunda kaldığında yüksek aracın farkı belirgin bir şekilde ortaya çıkıyor. o fiyata ön takımları darbe ve vibrasyona en fazla dayanacak araç malesef sandero stepway, ben dacia dan nefret eden bir adam olarak bu arabayı öneriyorum, bindim, tavsiye ederim, alacak olsam bunu alırım, logosunu söker yerine renault logosu yapıştırırım :)

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Valla hocam aile için alıyorsan dacia sandero muydu neydi tam hatırlamıyorum o sandero kısmını..

Zevk alabileceğim bir arabaya binmek istiyorum dersen bmw 320ci 96-97-98 civarı öneririm. BMW'nin zevki bir başka..

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

Branxian bunu yazdı:

Valla hocam aile için alıyorsan dacia sandero muydu neydi tam hatırlamıyorum o sandero kısmını..

Zevk alabileceğim bir arabaya binmek istiyorum dersen bmw 320ci 96-97-98 civarı öneririm. BMW'nin zevki bir başka..

zevk için alıyorsa aynen katılıyorum eski model de olsa alman arabalarının sürüş zevki, konforu, malzeme kalitesi bir başka.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

ihtiyaç kredisiyle al en azından borç bitince rehin kaldırmakla uğraşma + plakayı alınca kasko teklifide veririz :D

mümkün olduğu kadar küçük şehir plakasını sabit plaka olarak değişmeden al sigortadan her yıl 100-150 lira karın olur

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BoLeRo
    BoLeRo's avatar
    Erkek

ford focus
    megane II (hb)

kimisi sahilde uzanmanın hayalini kurar, kimisi sahilde uzanır hayal kurar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sezpanhe
    Sezpanhe's avatar
    Erkek

up :)

Zehirrr . . .
Toplam Hit: 2694 Toplam Mesaj: 18