Aracıma Vurup Kaçtılar, Far Parçaları Elimde.Yardım.
-
Merhaba dostlar. umarım konuyu doğru yere açmışımdır.bundan 3 gün önce 24ü 25e bağlayan gece saat 00:00-01:00 'da öküzün biri arabama gömmüş.Aracımda kör nokta bir yerdeydi.kamera falan görmüyor.yani.
kaç gündür izleri koşturuyorum ama bulamadım birşey.Ufak bir kasabada ikamet ediyorum.İnsanlar birbirlerini tanıyorlar az çok.Bir kaç şüphelendiğimde var. Sizden ricam eklediğim fotoğraftaki far parçalarından hangi arabaya ait olmanı bulmanız.Eğer bulunursa. hemen hemen adamı bulucam gibi birşey .Yardımlarınızı esirgemeyin.
Araba:
Far Parçaları:
-
Nasıl bulursun bilemem ama bana aşağıdaki olayı hatırlattı.
-
Evindeki muhtemel çıkış yönünde olan sokaklarda bulunan her esnaftan kayıt saatlerini iste verirlerse.
o saatte geçen arabaları tespit et plakalarını keşfe çık sonra. Bildigin elindeki parçalarla dedektifçilik oynucan mobeseden tanıdık varsa onlarda olur.
elindeki malzeme çok az bişey belli olmaz.
-
kasko yoksa geçmiş olsun
-
araba sanırım eski far'lardan onu anlıyorum
-
Fiat Tempra veya Tofaş Kuş serisine ait o far. O arabaların farları bildiğimiz cam ve bu şekilde gözenekli yapıya sahipti.
-
mkyb bunu yazdı
Fiat Tempra veya Tofaş Kuş serisine ait o far. O arabaların farları bildiğimiz cam ve bu şekilde gözenekli yapıya sahipti.
dediğin gibi
-
@mkyb nin dediği gibi ise bende birşey ekliyim. Senin ataç kaportasında beyaz dışında habgi boya varsa vuran araç o renktedir. Fotodan göremedim karanlık olduğu için. Vurduğu an boyasını kaportana bırakması yüksek olasılık. Beyaz değilse vuran araç hemen kendini belli eder. Eger beyaz dışında boya yoksa vuran araçta beyaz.
Edit: far parçalarının olduğu fotoda görünen macunlu boya beyaz senin araç boyalı değilse vurana ait . Araç beyaz bu çemberi daraltır.
AyTurk tarafından 27/Nis/17 15:01 tarihinde düzenlenmiştir -
küçük biyerdeysen araç kaborta aksamı satan dükkanlara git kim ön far sorduysa bir araştır belkide almış olabilir
-
Hocam aracına ait bir kaç foto daha eklersen daha rahat yorum yaparız ancak
Belliki arabana karşıtaraftan gelirken vurmuşlar zira çamurluk açılmamış içe kapanmış bir de arka tamponun köşesi kırılmış.
Buradan da vuran arabanın sağ ön tarafıyla vurmuştur yani sağ ön tarafından hasar almış araba arayacaz
-
Hacim ufak bi kasaba ise git sanayiye sordum böyle böyle far alan değiştiren var mı diye? En kötü şüphelendiğin kişilerin farlarına bi bak yeni taktirdiysa bariz belli olur. Ama kanıtlaman çok zor olur kayıt olmadan.