Aracıma Vurup Kaçtılar, Far Parçaları Elimde.Yardım.
-
tofaşk farı
-
Geçmiş olsun hocam ..
Ya var ya o kadar deli oluyorum ki böyle durumlarda ..
Ulan, o.ç. hadi öküzsün görmedin vurdun. Kaçmak ne aq? Adam gibi de ki ben vurdum özür dilerim. Ya da bir not yaz sileceğe koy, özür ile, numaranı yaz ara de..
Yazık günah yaa, millet parasını malını sokakta buluyor sanki..
Ha cebimden paramı çalmışsın, ha kaçmışsın.. Hadi kuldan kaçtın, ahirette nasıl hesap vereceksin?
-
şu an bak nası sinir oldum şerefsize ya
abi apaçık söylüyorum böyle adamların yaşamaya hakkı yok insanların malına zarar verip kaçan sokak aralarında sikko sikko hareketler yapan adamların yaşamaya hakkı yok.
kim ne derse desin hakkımı çalanın hakkını si*ki*yim
-
başımdan geçen olay..
Aracıma Çarpıp Kaçtılar Savcı Takipsizlik Kararı Verdi -
GoQaN bunu yazdı
Geçmiş olsun hocam ..
Ya var ya o kadar deli oluyorum ki böyle durumlarda ..
Ulan, o.ç. hadi öküzsün görmedin vurdun. Kaçmak ne aq? Adam gibi de ki ben vurdum özür dilerim. Ya da bir not yaz sileceğe koy, özür ile, numaranı yaz ara de..
Yazık günah yaa, millet parasını malını sokakta buluyor sanki..
Ha cebimden paramı çalmışsın, ha kaçmışsın.. Hadi kuldan kaçtın, ahirette nasıl hesap vereceksin?
-
Arkadaşlar arabayı nihayet buldum dün gece. Kaç gündür dedektiflik yapıyorum resmen.polis kanıt olmadığı için bişey yapamadı.İşimden gücümden oldum.Sinirlerim alt üst oldu. Herneyse bulduğum araba tata pickup. Herkes yardımcı olmaya çalışmış çok sağolun.
-
Sen de hurdamsı bir araç bul. Geri geri olarak hızlanıp buna direk ortadan gir. Sonra da kaç aq. Madem boyasal değerlerde kanıt niteliği taşımıyor.
-
-
sana acımayana sen hiç acıma hidroliği dök anasını sik
-
Bence biraz da sen spreyle. Mesela ben bir o... Cocuguyum yazabilirsin buldugun arabaya.