Aracın Engel Olmasın [Kamu Spotu]
-
Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü
3. sınıf öğrencileri olarak topluma hizmet dersi kapsamında çekmiş olduğumuz ve yönetmenliğini üstlendiğim kamu spotu kısa filmimiz bugün görücüye çıktı.
Kısa filmimizi sizinle de paylaşmak, olumlu ve olumsuz görüşlerinizi almak istedim.https://www.youtube.com/watch?v=typf_xkOjlU
Youtube açamayanlar için;
https://vimeo.com/94686331Aracın Engel Olmasın Kamu Spotu
Yönetmen / Director: Samed BAŞMUTAF -
güzel çalışma , elinize sağlık
-
Çalışma güzel yalnız aracın plakasında özürlü işareti yoktu sanki.
Eğer işaret yoksa ve araç hakaten de özürlü birine aitse söyleyin değiştirsin plakayı. :-)
-
MbK bunu yazdı
Çalışma güzel yalnız aracın plakasında özürlü işareti yoktu sanki.
Eğer işaret yoksa ve araç hakaten de özürlü birine aitse söyleyin değiştirsin plakayı. :-)
hocam doğru farketmişsin, plaka normal, oynayan arkadaşta normal ancak senaryoda sağ kolu olmayan bir sürücümüz vard, eldeki imkanlarla çekim yaptığımız için böle oldu :)
-
plakalarda artk engelli simgesi zorunlu değil diye biliyorum.
eline sağlık güzel sorun yok ama uzun olmuş hocam. kısaltmalısın bunu
-
nef deyince bi gittim geldim... hey gidi balikesir....
-
Çok güzel anlatmışsınız tebrik ederim
-
@
MuhammeT, teşekkürler, hocam bu filmi ne şekilde kısaltabilirim, bi önerin varsa uygulayalım. ama bence süresi gayet yeterli gibi :) @
noname, balıkesirle olan bağlantın nedir hocam merak ettim :) @
GoldenWorld, teşekkür ederim :) -
bu topluma hizmet?
kulağa hiç hoş gelmiyor
bu arada o kadarda bu toplumun öküz olduğunu zannetmiyorum tam engelli parkedecekken lap diye sollayıp parkedeceğini -
DaveReed bunu yazdı
bu topluma hizmet?
kulağa hiç hoş gelmiyor
bu arada o kadarda bu toplumun öküz olduğunu zannetmiyorum tam engelli parkedecekken lap diye sollayıp parkedeceğinifikrine saygı duyuyorum :)
ama bu şekilde yapana şahit olduk :)
hatta biz çekim yaptığımız sırada birisi gerçekten engelli park yerinde bi 10-15 dakikalığına durdu, yakınlarda dükkanı varmış, bişiler aldı ve gitti :)
-
Bu olay istanbuldaki avm'lerde çok olur.
Beyin özürlü amcıklar gider özürlü park yerine bırakır aracı.
Halbuki o noktalar avm'ye en yakın giriş yerleri.
Bu toplum başka türlü ilerlemez tebrik ederim tekrar.