folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Araçla İlgili Sorularınız Varsa Alabilirim :)=

Araçla İlgili Sorularınız Varsa Alabilirim :)=

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Araç tescil işlemleri trafik kasko zorunlu trafik hakkında sorularınız varsa alabilirim :) pek sanmam bizim müridlerin arabası olduğunuda tektük olanlar var yanıtlayabilirim :)

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karizma_18
    karizma_18's avatar
    Erkek
    elimizde 94 model kia sephia var. otomatik vites.. araç uzun süre sıcak bir ortamda durunca ( yani güneş altında ) geç çalışıyor... marşa basıyorsun ve baya sonra çalışıyor araba.ama çalıştırıp istop ettikten sonra tekrar marşa basınca saat gibi tak die çalışıyor.. bu konuda yardımcı olabilirmisin?

Hadi Takas Edelim Bişeylerimizi, Sen Gülüşünü Ver Ben "ÖMRÜMÜ".... / "www.hassey.co.cc"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    abi bu yeni modamı :D ----->   :)=

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

karizma_18 bunu yazdı:
    -----------------------------
    elimizde 94 model kia sephia var. otomatik vites.. araç uzun süre sıcak bir ortamda durunca ( yani güneş altında ) geç çalışıyor... marşa basıyorsun ve baya sonra çalışıyor araba.ama çalıştırıp istop ettikten sonra tekrar marşa basınca saat gibi tak die çalışıyor.. bu konuda yardımcı olabilirmisin?

hoca başlığın yanında konuyuda okusan anlayacaksın benim tamirci olmağımı :))

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    98 model bir aracın devir işlemlerinde ne kadar masraf olur?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Swool bunu yazdı:
    98 model bir aracın devir işlemlerinde ne kadar masraf olur?

vizesi varmı?

noter satışından ayrı masraf çıkarırım noterde ne gider bilmem birde nere plakalı ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek

Vizesi var.

34 plaka.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Swool bunu yazdı:

Vizesi var.

34 plaka.

h.oto olarak alıyorum komyenit felan değil

345 lira sırf sigortası çıkıyo :) (manisa plakalarda 100 lira çıkar)

105 ruhsat

15  form ücreti

----------------------

465 lira ham para + takipçinin işçiliği gider

ortalama ayrıca noter masrafınıda koyacaksın üstüne 

edit: sigorta ücreti firmaya göre ufak tutarlarda değişime uğraya bilir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek
    2006 model aracımın muayenesi geçeli 3 ay oldu :) gidemedim bir türlü.Şimdi birde vergisi geçmiş yatıramadım.vergisini yatırmadan muayene yaptırabilirmiyim :) birde muayene istasyonuna gitmeden bu işi halledemiyormuyuz adam filan yokmu tanıdık

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

swordfish bunu yazdı:
    2006 model aracımın muayenesi geçeli 3 ay oldu :) gidemedim bir türlü.Şimdi birde vergisi geçmiş yatıramadım.vergisini yatırmadan muayene yaptırabilirmiyim :) birde muayene istasyonuna gitmeden bu işi halledemiyormuyuz adam filan yokmu tanıdık
    bildiğim kadarıyla aracın vergisi felan ödenmemişse muayneye gidemezsin.. en azından ben muayeneye sokabilmek için 400 milyon trafik cezasını kapamak zorunda kalmıştım,trafik cezası varken bile muayeneye giremiyorsa muhtemelen vegisi ödenmemişsede alınmaz muayene.. tahmin yani tamamen :p

muayene işi özelleştiğinden artık ruhsatı yolla muayenesini olsun gelsin olmuyor diye biliyorum. Gidicen sıranı beklicen muayeneni olucan gelicen :=) Biraz uzun sürüyo tabi ama ya sabahın köründe gidiceksin, yada kapnmasına 3 saat varken..

.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

swordfish bunu yazdı:

hoca şimdi vergi yatırmadan muayene ettiremezsin çünkü muayenede ilişik kesme yazısı halk arasında borcu yoktur yazısı isterler

vedopda borcu olunca sistem otomatikman ilişik kesme yazısı vermez  artık özelleşmeyle birlikte vergi dairesine gerek kalmadan tüv türk muayene istahsiyonlarındada mvergisine bakılabiliyor

muayene ücretine gelince 125 normal muayene her geçen ay için %5 faiz alıyorlar ortalama 6 lira ay başına 6x3= 18

125+18= 143 ortalma bir muayene ücreti alacaklar şuan itibariyle 

muayeneye giderken özellikle ışıklar frenlere iyi baktırın bunlar genelde ağır kusur sayılıyor

Toplam Hit: 3096 Toplam Mesaj: 24