Aradığın Filmi Bulamıyormusun
-
Başlıktaki gibi bir sorununuz varsa eğer bi taktik biliorum aslında arkadaşın konusuna azacaktım ama herkes göremez diye konu açtım
Öncelikle mesele kondukadini örnek alalım vesli sınayps bi filmini arıyorum ama adını bilmiyoruz şimdi turkcealtyazi.org sitesini gireriz.
Sayfanın üstünde arama bölümü var oradan "kişi" bölümünü seçersiniz oraya oyuncunun ismini yazarsınız sonra arattıgınızda oyuncu hakkında bilgiler ve oytnadıgı bütün filmler çıkar böylece bu sorundanda kurtulursunuz.
-
oyuncuyuda hatırlamıyosak nolucak
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------oyuncuyuda hatırlamıyosan filmi bulamayacan demektr muhalefet (:
-
otur ağla ozmanda!
-
Dos_Attach bunu yazdı:
-----------------------------Açarsın film listesini tek tek bakarsın tabi bu en az 100.000 demek bakarsın bişi olmakz azimle ........ mermeri deler.
-
daha kolay bir yol biliyorum..www.tahribat.com'a giriyorsunuz üye girişini yapıp anasayfadan forum u listeletip genel'e konu açıyorsunuz. tahrifilmsearch aktif oluyor alt yapısında binlerce mürit barındıran bu sistem size sonucu buluyor.ve evet yanlış duymadınız oyuncu isimi hatırlayamadığınz sadece konusunu bildiğiniz filmlerde bulunuyor..
-
ben bıkere oyuncusunu vs hiç bilmediğim filmi hatırladığım tek sahnesiyle buldum, beyazperde.com a girdim, butun aksıyon fılmlerını geriye doğru tek tek baktım. sonuç: buldum :D ama 1 saatimi fln almıştı
-
2000 - 2003 yılları arasında trt de izlediğim bir yapancı bir dizi vardı hint tarzı bir diziydi sanırım, hafta içi sabah 11 gibi başlıyordu yanlış hatırlamıyorsam, 2 tane abi kardeş mafya felan, abi piskopat kardeşi akıllı tiplerden, abisini dövüyolar, buda gidip dövenleri öldürüyor sonra akıllı kardeşi bir kızı felan seviyo, abi kızı istemiyor o da abisinin adamlarını öldürüyor abinin aklı gidiyor tabi. İşte böyle bir dizi çok aksiyon doluylu türkçe karşılığı şirket idi sanırım.
-

-
mrphs bunu yazdı:

-----------------------------hatta şöyleydi sanırım nananana nannanana dım dım tıs nanananna dım dım tıs filan :)
-
imdb varkenmi ?