Aradığınız Programları Tek Tıklamayla İndirin (Türk Yapımı)
-
Türk gencinden arama motoru
Bir başarı daha: Türk genci, evindeki bilgisayarda 4 ay çalışıp kendi arama moturunu kurdu. Pamukkale Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü öğrencisi Serkan Aslan, bilgisayarda 4 ay çalışıp, Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir Yaldır'ın da yardımıyla arama motoru kurdu. Aslan'ın kurduğu www.ceoshare.com isimli arama motorundan internet kullanıcıları 80 bin program ve oyuna 30 salise ile 4 saniye arasında direkt ulaşabiliyor.
http://www.ceoshare.com/
Üniversiteli genç hedefini 3 aya kadar sitesinden ulaşılabilecek program ve oyun sayısını 250 bine çıkarmak istediğini söyledi. Evindeki bilgisayarıyla dört ay çalışarak algoritma oluşturan Serkan Aslan, birkaç arkadaşının ve Pamukkale Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Abdülkadir Yaldır'ın da yardımıyla arama motorunu kurdu. Aslan, sitesinin 12 salise gibi kısa bir sürede programın linkini kırık olup olmadığını gösterdiğini söyleyerek, sitesinin Türkiye'nin program ve oyun arama konusundaki ilk arama motoru olduğunu ileri sürdü. -
güzel yapmış inndir.com da arama yapmak istemeyen varsa burdan arayabilir :)
-
helal olsun,gerçekden güzel...
-
biraz daha geliştirilse daha güzel olur çünkü genel olarak inndir.com u temel almışlar.
-
harika bi site çok beğendim
-
para olacak a.q şimdiden alackasın domaınleri ceosharem.com ceosharre.com benzer ilerde binlrce dolara sat..
-
la şaka maka iyice bilinçlenmeye başlıyo insanımız sadece oyunu kız tavlamayı düşünmüyo nette üretken olmaya başladık.
edit: sitenin adını çok tutmadım daha güzel birşey olabilirdi
-
Oyunların demoları çıkıo full çıksa daha kral olur.
-
legal yoldan program/oyun indirmek için yapılmış.şimdi üni öğrencisi hemde ne biliiim hocasıyla yapmı olayı crack li prog. oyun falan bulmas :D
-
warez olarak yapsa yasal olmaz ve satamaz =)
-
şu bot filan yapıyolar ya onunlamı eklemiş acaba okadar şeyi. elle eklesen anca 2-3 yıla bitirsin :/