Aradığınız Programları Tek Tıklamayla İndirin (Türk Yapımı)
-
evet hızlı ama sadece inndir.com da arıyo. belki şimdilik.
-
phazeddl forever
-
Site googleye benzemiş arama da çıkıyor. ama bakalım tutacakmı . :) benim pc-dosyam mı geçemez :)
-
yok lan sadece inndir de aramıyo ki winamp diye aratın diğer türk siteleri de çıkyo web de aratın baya site çıkıyo
-
dandik olmuş :/
en son ne zaman inndir e girdim hatırlamıyom. zaten bilinçli kullanıcı inndire girmez ki, bişi lazımsa açar phaze yi ya da katz i ordan bulur indirir, yada yapımcının sitesinden indirir
-
helal ossun.destek vermek gerekir.umarım bi google qibi bizim de arama motorumuz olur .efferim u$aklar. :)
-
Ezik kodlama ' anlarsınız.
-
tek kelimeyle mükemmel hem VVarez çıkartmıyo botla inndir.com dan download.com dan aratıp veriyo mükemmel yani helal olsun yapan adama
-
@Antikky
abi kodlamasını incelemedimde nesi ezik bizede söylermisin bizde öğrenelim cahal kalmayalım
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------@Antikky
abi kodlamasını incelemedimde nesi ezik bizede söylermisin bizde öğrenelim cahal kalmayalım
-----------------------------' koy hocam. yazdım.göreceksin.bilgi sahibiysen ne tip bi şey olduğu hakkında fikir sahibide olabilirsin.
Kısaca gözlemlerimi yaziyim.
Aramalarda tablolar kayabiliyor.
en az 3 harf girmem lazım ama 3 escape tuşu i le yada 1 a 2 boşluk ile arama yapabiliyorum kısaca space'i karakter olarak alıyor.
arama kriterleri acaip başarısız "beyinamcıklamasigecirensiteninsonuçları" diye arama yaptırıyorum bana sonuç veriyor.saçma.
aramalar html yiorbirsürü şey daha.