Aramizda Cerkez Olan Var Mi?
-
bende çerkezim.
-
Bende cerkezim
-
geldim sorabilirsin seni dinliyorum (:
-
millet durum söyle ki:
zamaninda bi yazi okumustum.. cerkez kizlari cennet hurilerinin dünyadaki nisa taifesine yansimasidir diye.. inanmamistim taki "cerkez kizinin birine asik olanakadar"
tam bir aydir cevresinde pervaneyim ama dinine bagli bir kiz oldugunu ögrendim.. laptopunu acinca ekranda "ALLAH" yaziyor arapca.. ki bu hali cok hosuma gitti, o güzellikle kokosun tekidir diye ürkmedim degil..
neyse yanildigim icinde gayet sevindim
simdilerde ise gidip nasil konussam diye kara kara düsünüyorum, 1 aydirda o cerkez güzelinden baska hic birsey düsünemiyorum..
simdilik yanlizca beni farkettigini biliyorum..
hangi gidip konussam yiyecek beni demyorum aksine cerkezlerin gayet kisilikli insanlar olduklarinida biliyorum.. ama bi cerkez kizina degil ASIK oldugum bi cerkez kizina nasil yaklasacagimi bilemiyorum baskasi olsa PAT diye giderdim belkide hallolurdu ama asik olunca baska oluyor heralde.
-
aeuhaeu iiki pat diye girmemişin yoksa pat diye girerdi sana. çerkez kızları guzeldir gercektende. cerkezim diye soylemiyorum. simdi konuya gelelim, çerkezler kulturlerine cok baglıdırlar ve bu konuda katıdırlar. sen nası yaklasırsan yaklas sana soguk davranıcaktır mesafe koyar araya cunku bizde kız erkek iliskileri hep mesafeli olur. genelde iliskiler danslarda baslar zaten(kafkas dansları tabi, diskoda degil). ama senin oyle bi imkanın olmadıgı icin tek cagren konusmak. napıcagımı bilemedim falan demissin ama sonucta insan oda (: normal bi kızmıs gibi git konus. ama soguk davranırsa mesafeli durursa bu senden kaynaklı degil unutma. ihtiyacın olan biraz zaman. birde abisi falan varsa gorunmemeye calıs. doveceginden degil oledir bizde buyuklerine pek gorunme
-
Dediğin gibi kültür konusunda çerkezleri çok beğeniyorum..Hele ki dansları vardır, adamı keyiften öldürür..
-
Çerkez'den kız almak zordur diyeyim baştan.. örf ve adetlere uyman lazım ööyle bildiğin gibi dere tepe düz kafana göre gidemezsin eğer tabi o da örf ve adetlerine bağlıysa :D kısaca Allah kolaylık versin :D
http://www.demirozu.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=43
azcık oku :D ..
eğer dediim gibi örf ve adetlerine bağlıysa ki dininede bağlıymış yani o kızı bırakamazsın.. ciddiysen iyice düşün et sonra karar ver..
-
delidivane asigim, kizla ilgili düsüncelerim ciddi.. danslari adetleri ne varsa sayfalar dolusu kitap metin okuıyup örendim.. peyami safanin CANAN diye bi romani var bir cerkez kizini anlatan 1 günde bitirdim. hani danslarini görmedim ama keske görseydim.. walla gidip normal bi kiz gibi cok zor konusurum cünkü siradan görmüyorum kizi bi kere alacagim cevabida biliyorum bole bi durumda, bi cok arkadas "olm git iste iyisin" desede ben ortamina sizmayi deneyeyim diyorum.. belki kendimi biraz tanitacak bi sekil yakalarsam güzel olur diye.. abi durumu falan yok, kampüsteyiz uni ortami yani. bide senliklerde basliyor :S off ulen..
kasti cerkez varmi aramizda diye sordum belki bana bi kac ögüt verebilir cerkez kizlarinin tutumuyla ilgili..