folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Aramizda Cerkez Olan Var Mi?

Aramizda Cerkez Olan Var Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adige
    adige's avatar
    Dişi

bende çerkezim.

buzzzzzzzzzzzzzzzzzz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sky
    Sky's avatar
    Erkek
    Bende cerkezim

Ona aşık olmak, cehennemde çakmaklara gaz doldurmak gibi bir şeydi...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    geldim sorabilirsin seni dinliyorum (:

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

millet durum söyle ki:

zamaninda bi yazi okumustum.. cerkez kizlari cennet hurilerinin dünyadaki nisa taifesine yansimasidir diye.. inanmamistim taki "cerkez kizinin birine asik olanakadar"

tam bir aydir cevresinde pervaneyim ama dinine bagli bir kiz oldugunu ögrendim.. laptopunu acinca ekranda "ALLAH" yaziyor arapca.. ki bu hali cok hosuma gitti, o güzellikle kokosun tekidir diye ürkmedim degil..

neyse yanildigim icinde gayet sevindim

simdilerde ise gidip nasil konussam diye kara kara düsünüyorum, 1 aydirda o cerkez güzelinden baska hic birsey düsünemiyorum..

simdilik yanlizca beni farkettigini biliyorum..

hangi gidip konussam yiyecek beni demyorum aksine cerkezlerin gayet kisilikli insanlar olduklarinida biliyorum.. ama bi cerkez kizina degil ASIK oldugum bi cerkez kizina nasil yaklasacagimi bilemiyorum baskasi olsa PAT diye giderdim belkide hallolurdu ama asik olunca baska oluyor heralde.

choosing my confessions...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    aeuhaeu iiki pat diye girmemişin yoksa pat diye girerdi sana. çerkez kızları guzeldir gercektende. cerkezim diye soylemiyorum. simdi konuya gelelim, çerkezler kulturlerine cok baglıdırlar ve bu konuda katıdırlar. sen nası yaklasırsan yaklas sana soguk davranıcaktır mesafe koyar araya cunku bizde kız erkek iliskileri hep mesafeli olur. genelde iliskiler danslarda baslar zaten(kafkas dansları tabi, diskoda degil). ama senin oyle bi imkanın olmadıgı icin tek cagren konusmak. napıcagımı bilemedim falan demissin ama sonucta insan oda (: normal bi kızmıs gibi git konus. ama soguk davranırsa mesafeli durursa bu senden kaynaklı degil unutma. ihtiyacın olan biraz zaman. birde abisi falan varsa gorunmemeye calıs. doveceginden degil oledir bizde buyuklerine pek gorunme

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alp
    alp's avatar
    Erkek

Dediğin gibi kültür konusunda çerkezleri çok beğeniyorum..Hele ki dansları vardır, adamı keyiften öldürür..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek

Çerkez'den kız almak zordur diyeyim baştan.. örf ve adetlere uyman lazım ööyle bildiğin gibi dere tepe düz kafana göre gidemezsin eğer tabi o da örf ve adetlerine bağlıysa :D kısaca Allah kolaylık versin :D

http://www.demirozu.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=43 

azcık oku :D ..

eğer dediim gibi örf ve adetlerine bağlıysa ki dininede bağlıymış yani o kızı bırakamazsın.. ciddiysen iyice düşün et sonra karar ver.. 

:|
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek

delidivane asigim, kizla ilgili düsüncelerim ciddi.. danslari adetleri ne varsa sayfalar dolusu kitap metin okuıyup örendim.. peyami safanin CANAN diye bi romani var bir cerkez kizini anlatan 1 günde bitirdim. hani danslarini görmedim ama keske görseydim.. walla gidip normal bi kiz gibi cok zor konusurum cünkü siradan görmüyorum kizi bi kere alacagim cevabida biliyorum bole bi durumda, bi cok arkadas "olm git iste iyisin" desede ben ortamina sizmayi deneyeyim diyorum.. belki kendimi biraz tanitacak bi sekil yakalarsam güzel olur diye.. abi durumu falan yok, kampüsteyiz uni ortami yani. bide senliklerde basliyor :S off ulen..

kasti cerkez varmi aramizda diye sordum belki bana bi kac ögüt verebilir cerkez kizlarinin tutumuyla ilgili..

choosing my confessions...
Toplam Hit: 2599 Toplam Mesaj: 19